Heti asztrológiai előrejelzések a 2018-as évből…

Amennyiben vissza szeretnéd keresni, hogy milyen asztrológiai események közepette történt valami nagyon fontos az életedben, itt megtalálsz minden hétre egy átfogó asztrológiai leírást a 2018-as évből:

2018. December 28-2019. Január 4

December 21-28

December 14-21

December 7-14

November 30-December 7

November 23-30

November 16-23

November 9-16

November 2-9

Október 26-November 2

Október 19-26

Október 12-19

Október 5-12

Szeptember 28-Október 5

Szeptember 21-28

Szeptember 14-21

Szeptember 7-14

Augusztus 31-Szeptember 7

Augusztus 24-31

Augusztus 17-24

Augusztus 10-17

Augusztus 3-10

Július 27-Augusztus 3

Július 20-27

Július 13-20

Július 6-13

Június 29-Július 6

Június 22-29

Június 15-22

Június 8-15

Június 1-8

Május 25-Június 1

Május 18-25

Május 11-18

Május 4-11

Április 27-Május 4

Április 20-27

Április 13-20

Április 6-13

Március 31-Április 6

Március 23-30

Március 16-23

Március 9-16

Március 2-9:

Kos: Ezen a héten lehetőség adódik arra, hogy eljussunk a mentális szintről a spirituális szintig. Arra, hogy az aggodalmak szintjéről eljussunk oda, hogy stabilak vagyunk és a megélésre koncentráljunk az elképzelés helyett.

Bika: Próbáljunk egy kicsit több időt szakítani az élményekre. Töltsünk több időt a társunkkal és szimplán csak élvezzük a társaságát. És nem feltétlen kell mindezt kényelembe és párnák között, csinálhatunk keményebb feladatokat is!

Ikrek: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, de úgy leszünk a leghatékonyabbak, ha rákészülünk és terveket készítünk. Ott lesz majd az elán, hogy durr bele induljunk rá a teendőinkre, de most némi szervezettségre lesz a legnagyobb szükség.

Rák: A családi közegben és az otthonunk környékén várható ezen a héten egy komolyabb energia hullám. Most az a lényeg, hogy próbáljunk együtt lenni, még akkor is ha szabadságot kell kivenni, vagy a gyerekeket kell elkérni 1-2 napra a suliból.

Oroszlán: Egy kicsit több időt kell szakítani magunkra ebben az időszakban. És arra, hogy azokat csináljuk, ami boldogságot és elégedettséget hoz az életünkbe. Most ez fog minket feltölteni annyira, hogy tovább tudjuk állni a sarat.

Szűz: Erre a hétre be kell vállalnunk majd nehézségeket. Ezt most nem fogjuk tudni megúszni. De most végre olyan dolgokat fogunk tudni eltakarítani a saját utunkból, amelyek régóta hátráltatnak bennünket.

Mérleg: Olyan lehetőségeink fognak adódni ebben a szakaszban, amelyek már egy bizonyos beérési folyamat részét képzik. Mi már megtettük a magunkét, de most figyeljünk, hogy milyen lehetőségeket rejt magában a közeljövő.

Skorpió: Most minden munkánk és teendőnk arra fog visszavezetni, hogy mi fejlődünk-e még attól, amit csinálunk. Amennyiben nem lehet, hogy el kellene kezdenünk B terveken dolgozni, vagy újra építeni a jelenlegi pozícióinkat.

Nyilas: Most lesz lehetőségünk arra, hogy elengedjünk olyan tényezőket, amelyek hátráltatnak bennünket. Amelyek a személyiségünkkel nem egyeznek. Még akkor is, ha az amúgy egy jó dolog, csak belőlünk nem azt hozza ki.

Bak: A munkánk és a pénzkeresetünk terén kell majd rendbe tennünk néhány dolgot. Nem olyan dolgokat amelyek a mi hibáinkból fakadnak, hanem ami a rendszerben van elrejtve. Át kell gondolnunk a működését bizonyos területeknek és javítani rajtuk.

Vízöntő: Lehetőségünk lesz előrelépéseket tenni azon területeken, amelyek a szívünk számára kedvesek. Még akkor is, ha ezek most még csak hobbik, vagy szórakozás jellegűek. Most megtehetjük az első lépéseket, hogy valósággá váljanak.

Halak: Ez egy transzformáló hét lesz. Ellenségekből és irigyekből együttműködő társakat tudunk kreálni, nehézségekből pedig előnyt fogunk tudni kovácsolni. Ehhez arra lesz szükségünk, hogy engedjünk el sérelmeket és lássunk tisztán!

Ezen a héten a Március 9-re eső Gyógyító Buddha nap lesz a fő esemény. Ezen a napon mindenképpen tegyünk az egészségünkért.

Február 23-Március 2:

Kos: Beszédes hétnek nézünk majd elébe, sőt ebben a szakaszban nemcsak a közvetlen környezetünkre lehetünk majd hatással. Lehetőségünk adódik majd népesebb plénumokon is beszélni, tanácsot adni.

Bika: Aktív hetünk lesz, de teljes mértékben a szűk környezetünkre kell majd fókuszálnunk. Ez lehet a tárgyilagos dolgok terén, tehát a ház, kocsi, kényelem területén, vagy természetesen a szűk családi körünkben.

Ikrek: Környezetünknek szüksége lesz a verbális támogatásunkra. A tanácsainkra, és csak úgy arra, hogy beszélgessünk, hogy meghallgathassák a mi nézőpontunkat. De legyünk nagyon körültekintőek, mert most komolyabb súlyt hordozhatnak szavaink.

Rák: Ezen a héten olyan lehetőségek adódhatnak, amelyeket nem fogunk tudni egyedül meglovagolni. Viszont helyzetbe fogjuk tudni hozni barátainkat és/vagy rokonainkat is, szóval legyünk résen, és figyeljünk az eshetőségekre.

Oroszlán: Ezen a héten ahhoz, hogy a munkánkban, a lehetőségeinkben és a pénzkeresetünkben előre tudjunk lépni, muszáj lesz egy kicsit több személyes varázst bedobni a megszokottnál. Szóval mellkast ki, szép ruhát fel és hajrá.

Szűz: A héten azt az indíttatást fogjuk érezni, hogy vonuljunk el a világtól és figyeljünk befelé. Vizsgáljuk meg az életünket, és ha kell tűzzünk ki új célokat, állítsunk fel új értékrendi mutatókat, amely mentén haladni tudunk.

Mérleg: A munkánk és a pénzkeresetünk terén kell majd némi nehézségeket legyűrnünk. És most nemcsak helyzetekről és történésekről lesz szó, hanem szükséges lesz arra, hogy személyes konfliktusokat is kezelni tudjunk.

Skorpió: A lelkünkben dúló viharokról fog szólni ez a hetünk. És nem feltétlen egy saját magunkban zajló viszályról van most szó, a munkánk és az együttműködéseink területéről fogják szolgáltatni a muníciót.

Nyilas: Tyúkanyó üzemmódban fog telni ez a hetünk. Sőt valószínű, hogy most rajtunk sokkal többet fog most emelni az, hogy másokról gondoskodunk, másokat pátyolgatunk. Mind a magán, mind a professzionális életben árasszuk el szeretettel a környezetünket.

Bak: Ezen a héten lehetőségünk lesz arra, hogy egy picit áttudjuk alakítani az értékrendünket. Figyeljünk a belsőhangokra, és próbáljuk alkalmazni az intuitív érzéseinket, nem feltétlen kell mindent fejből megoldani.

Vízöntő: A gyermekeinkkel, a partnereinkkel és az otthonunkkal kapcsolatban fognak zajlani az események. Sőt most lehetőség lesz arra, hogy felgöngyölítsünk néhány kellemetlenebb szálat is. Legyen az egy korábbi félre értés vagy egy halogatott fizikai teendő.

Halak: Tevékeny hetünk lesz, főleg a tanulás terén. Viszont komoly előrehaladást érhetünk el. Sőt ha lazítani szeretnénk, akkor is próbáljunk úgy kikapcsolódni, hogy közben a tanultakkal kapcsolatban kutatgatunk, vagy gyakorolgatunk.

Ebben a szakaszban a Március 1-re eső Telihold lesz a legfőbb spirituális esemény. Indiában ezen a napon fogják megünnepelni a Holi fesztivált, az ünnepet, amikor mindenki festékkel kedveskedik mindenkinek, míg Tibetben ezen a napon ünneplik az 10 milliószoros napok egyiket, amelyekből csak 4 db van az egész év folyamán.

Február 16-23:

Kos: A pénzügyeinkkel kapcsolatos területek fogják kitölteni ezt a hetünket. Sőt itt az ideje újra átnézni a kiadás/bevétel egyenlegünket, és azt is, hogy mely forrásainkat tudjuk úgy pozicionálni, hogy az vagyonként gyarapodjon.

Bika: A munkánkkal kapcsolatos feladataink kerülnek előtérbe a hét folyamán, és lehetőségünk fog adódni arra, hogy beiktassunk újításokat, és azt be is tudjuk tanítani a környezetünkben lévőknek, dolgozóknak.

Ikrek: Befejezős/elengedős hétnek nézünk elébe, és ezt most nem a „keserű a szőlő” irányból fog betörni az életünkbe. Hanem erős lelki stabilitásból és indíttatásból. Ezen a héten igenis elfogunk tudni engedni a ragaszkodásainkból.

Rák: ebben at időszakban valószínű, hogy sokkal nagyobb szükségünk lesz a barátainkra, mint gondolnánk. Elengedhetetlen lesz, hogy olyan egyenrangú felekkel tudjuk átbeszélni dolgainkat, akik még szeretnek is bennünket.

Oroszlán: Ezen a héten könnyebb lesz felismerni azokat a helyzeteket ahol áttudunk adni a feladatköreinkből. És ez nemcsak kényelmesebbé teheti az elkövetkező időszakot, de elképesztően hatékonnyá is.

Szűz: Olyan mintha ezen a héten minden egyszerre történne. Feladatokat kell ellátnunk, konfliktus helyzeteket megoldanunk, partnerekkel tárgyalni, de most óriási léptekkel leszünk képesek előrehaladni a lelki nyugalom felé.

Mérleg: Szellemileg aktív hét várható. És mindamellett, hogy mi mindent elfogunk tudni érni ebben a szakaszban azáltal, hogy tervezünk és készülünk, az intuitív oldalunk is szerepet fog kapni a végső döntés hozatalban.

Skorpió: A gyermekeink, a partnereink és az otthonunk kerül fókuszpontba ebben a szakaszban. Töltsünk sok időt együtt és ez lesz az a esemény, ami a lehető legjobban fel fog minket tölteni és lehető legszilárdabb egyensúlyba fog hozni bennünket.

Nyilas: Tanulás és gyakorlás fog reflektorfénybe kerülni ezen a héten és így az új dolgok elsajátítása sokkal, de sokkal könnyebb lesz, mint máskor. Sőt vállaljunk el minden lehetőséget, hogy új trükköket leshessünk el.

Bak: Ezen a héten úgy fognak alakulni a viszonyok, hogy lehetőségünk legyen másokat segíteni tanácsainkkal, meglátásainkkal. Viszont ügyeljünk arra, hogy mindent a lehető legkedvesebb módon próbáljunk megfogalmazni.

Vízöntő: Magunkkal és a közvetlen környezetünkkel kellene foglalkoznunk minél többet ezen a héten. És mindezt bármilyen tartományban. Tehetünk fizikailag is azért, hogy egy kicsit felrázzuk magunkat , de akár szellemileg és/vagy spirituálisan is aktivizálhatjuk magunkat.

Halak: Egy picit el kell vonulnunk a külvilágtól, hogy jobban tudjunk a kikapcsolódással és a töltődéssel foglalkozni. Ezek után majd újult erővel tudjuk majd magunkat belevetni a teendőink garmadájába, de most egy kicsit pihennünk kell.

Ennek a szakasznak a főmomentuma a Február 23-ra eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon kötelező tenni az egészségünkért!

Február 9-16:

Kos: Némi félreértéseket kell legyűrnünk a barátaink és a pénzkeresetünk terén ezen a héten, hogy lelkileg egyensúlyba kerüljünk, de viszont  így egy jó hosszú időre konfliktus mentes, harmonikus állapotba kerülhetünk.

Bika: A munka/életfeladat terület kerül előtérbe ebben az időszakban, és ezen belül is, az újítás, az alternatív szemlélet kialakítás, és minden, amely valamelyest kimozdít bennünket a megszokottból, a hétköznapiból.

Ikrek: Ezalatt a hét alatt azzal tudunk lelkileg fejlődni, vagy lelkileg harmóniába kerülni, ha másokért teszünk. És nem feltétlen „csak” a szeretteink jöhetnek most szóba, hanem a kevésbé közeli kapcsolataink, vagy akár idegnek is.

Rák: Az intellektusunk területén leszünk aktívak ezen a héten. És leginkább gondolkodásunk azon része kerül majd fókuszba, hogy miként tudunk rázósabb élethelyzeteket megoldani, problémás dolgainkat megjavítani.

Oroszlán: Az otthonunk, a gyermekeink és a partnereink fogják kitölteni ezt a hetünket, és most ebben a szakaszban könnyebb lesz feldolgoznunk a félreértéseinket és azokat a feszült helyzeteket, amelyek még nem oldódtak fel a családi légkörben.

Szűz: Eljött az idő, hogy a tanultakat elkezdjük használni is. Vágjunk bele azokba az álmainkba, amiért már oly sokat tettünk. Amiért tanultunk, amiért áldozatokat hoztunk, amiért oly sok nehézséget vállaltunk.

Mérleg: Beszédes hetünk lesz, és szinte ihletett állapotban leszünk a tanácsadás terén. Olyan elképesztő könnyedséggel fogunk tudni meggyőzően és még jót is mondani, hogy mi magunk is meglepődünk majd, hogy honnan tudjuk az elhangzókat.

Skorpió: A szívünk és lelkünk elégedettsége kerül majd most terítékre. Kezdjük el leépíteni a kellemetlenségekkel járó külsőségeket, és próbáljunk minél több pozitívumot beinvitálni a mindennapjainkba.

Nyilas: Mielőtt neki veselkednénk ennek a hétnek, és ez most egy pörgősebb darab lesz, egy picit el kell vonulnunk a világtól. Pihenjünk rá, próbáljunk egy picit lelassulni, és utána, feltöltődve, telis-tele energiával vágjunk bele.

Bak: A pénzügyeink fogják lefoglalni a figyelmünket ebben a szakaszban. Bevétel, kiadás, mi marad, mennyi kellene még, stb. Szóval könyveljünk, tervezgessünk és próbáljuk optimalizálni a rendelkezésünkre álló anyagiakat.

Vízöntő: Most minden, ami történni fog velünk azon fog állni vagy bukni, hogy mennyire jön át a személyiségünk. Szóval vegyük elő és töltsük csőre a személyes varázsunkat, mert most ez fog ahhoz kelleni, hogy összerántsuk a dolgainkat.

Halak: Lezáró hétnek nézünk elébe. Most mindent könnyebb lesz befejezni, letárgyalni és elengedni, szóval próbáljunk most olyan dolgokra összpontosítani amelyeket le kell zárnunk és egy ideje már húzódnak ezek a feladatok.

Ezen a héten a fő momentum Február 14-re esik. És nem csak Valentin nap alkalmából. Idén pont erre a napra esik a Sivaratri nevezetű indiai spirituális ünnep, ami az egyik legvarázslósabb napja az évnek. Szóval meditáljunk rá a kívánságainkra, és vonzzuk be őket.

Február 2-9:

Kos: Az intellektuális képességeink kerülnek előtérbe ezen a héten. Főként a probléma megoldás szempontjából. Sőt ebben a szakaszban az is könnyebbé fog válni, hogy megtaláljuk a megfelelő társat is a problémák megoldásához.

Bika: A gyermekeink, a partnereink és az otthonunk kerül reflektorfénybe a hét folyamán. Vegyünk ki 1-2 napot, a gyerekeket se vigyük suliba, töltsünk el együtt némi minőségi időt, valószínűleg már ki is vagyunk éhezve egymás társaságára.

Ikrek: Dolgos hétnek nézünk elébe. De amellett, hogy teljesen belevettjük magunkat a teendőink megvalósításába, ez a hét arra is kiváló lesz, hogy megtanuljunk bizonyos praktikus dolgokat. Pl. azt, hogy milyen rendszerben a legkönnyebb feladataink ellátása.

Rák: Tanulás és tanítás lesz a hét vezérfonala. És egyik sem működik a másik nélkül, hiszen általában szükségeltetik egy jó tanár ahhoz, hogy tanulni tudjunk, valamint bizonyos szint felett már csak tanítva tudunk tanulni. Muszáj tanítani, hogy a téma megértése elmélyüljön bennünk.

Oroszlán: Ha átgondoljuk és megtervezzük a hetünket elképesztő mennyiségű feladatot és teendőt leszünk képesek ellátni. Olyan hetünk lesz, amikor mindig pont jókor találkozunk, a megfelelő emberekkel is. De legyen tervünk.

Szűz: Kreatív hetünk lesz, és nem csak praktikus szempontból, hanem kifejezetten művészi vonalon is. Aminek most nekifogunk azt nem csak jól fogjuk tudni megoldani, de szépen is. Szóval hajrá és vágjunk bele.

Mérleg: Egy kis önvizsgálatot fog felénk lökni a sors erre a hétre. Szinte maguktól is lelassulnak a külvilági dolgaink, és így több időnk lesz magunkkal foglalkozni és elcsendesedni. Ebben az időszakban ezzel tehetjük a legtöbbet a belső harmóniánkért.

Skorpió: A munkánk és az énünk nagy találkozója lesz ez a hét. És nem feltétlen kell az, hogy a megélhetésünket biztosító munka, álmaink feladatköre legyen. De ha nem az, akkor ez a hét kiváló lesz egy olyan hobbi munkát találni, ami már az.

Nyilas: Befejezős, elintézős, lezárós hétnek nézünk elébe. Sőt most egy picit ihletet állapotban is leszünk, és könnyebb lesz olyan megoldásokat találni, amelyek maradandó módon oldják meg a mindennapi problémáinkat.

Bak:  A munkahelyünk és pénzkeresetünk területei kerülnek fókuszba ezen a héten. És azon belül is az a rész, hogy miként tudunk felülkerekedni az ott előforduló emberi kapcsolatokból fakadó konfliktusokon.

Vízöntő: Az fog előtérbe kerülni ezen a héten, hogy megtaláljuk azt, hogy mitől tudunk mi magunk töltődni. És ha már van ilyen liebling projektünk, hobbink, kikapcsolódási módszerünk, akkor azokat vegyük elő és hajrá.

Halak: Azok a lemondások, és önfegyelmi területek jönnek majd fel ezen a héten, amelyek ahhoz kellenek, hogy folyamatosan tudjunk fejlődni és tenni azért, hogy kint és bent is egészségesek legyünk, harmóniában önmagunkkal.

Ezen a héten a fő inspiráció a Február 7-re eső Gyógyító Buddha nap lesz. A tibeti kalendáriumok szerint ezen a napon kellene tennünk az egészségünkért!

Január 26-Február 2:

Kos: Beszédes hétnek nézünk elébe. És most könnyebb lesz azokat a témákat is átbeszélgetni, amelyek esetleg kellemetlenek, vagy kifejezetten bántóak. Nyugalom és békesség vár minket a beszélgetések túl oldalán.

Bika: Magunkkal és a közvetlen környezetünkkel kellene foglalkoznunk ezen a héten. Tegyünk a fizikai egészségünkért, kinézetünkért, az otthonunk külsejéért, és figyeljünk oda a fizikai környezetünkre a munkahelyünkön is.

Ikrek: Az lenne az ideális erre a hétre, ha először egy kicsit visszahúzódnánk, és magunkban átrágnánk a terveinket, és majd csak ezután kezdenénk erről beszélgetni és csak ezután kezdenénk bele a fizikai megvalósításba.

Rák: Sakkoznunk kell az időnkkel, mert most a családunk és az ismeretségi köreink is igényt tartanának a mi energiáinkra, viszont akkor is az kellene, hogy legyen a főcsapásvonal, hogy mi mitől érezzük magunkat jobban töltődve.

Oroszlán: A professzionális életünk fog előtérbe kerülni ezen a héten, kifejezetten abból a szempontból, hogy mit vagy miket kell feláldoznunk ahhoz, hogy az előrelépéseink garantáltak legyenek.

Szűz: Elvonulós hetünk lesz, amennyiben hallgatunk a belső megérzéseinkre. Foglalkozzunk a belsőnkkel, olvassunk, tanuljunk olyan dolgokat kellene csinálnunk amelyek lelkileg fejlesztenek bennünket.

Mérleg: Arra lesz ez a hét alkalmas, hogy félreértéseket tisztázzunk, vélt sérelmeket áttárgyaljunk és mindezt legfőképpen a munkahelyünkkel és a pénzkeresetünkkel kapcsolatban. Törekedjünk arra, hogy mindezt békésen és nyugodtan intézzük.

Skorpió: Ezen a héten a partnereink és a munkánk között kell, hogy elnavigáljunk. Ezért azt érezhetjük, hogy lelkileg vagyunk túlterheltek. Próbáljunk meg egy kicsit többet foglalkozni a lelkünkkel.

Nyilas: Valószínű az lenne a legegyszerűbb, hogy ha egy kicsit elutaznánk és kiszakadnánk a megszokott környezetünkből. De az is jó, ha csak egy kicsit szimplán elmegyünk valahová a hétvégére, csak szakadjunk ki.

Bak: Intellektuális és rendszerben gondolkodó szakasznak nézünk elébe. Szóval kiváló hetünk lesz arra, hogy átgondoljuk, felépítsük és bele is kezdjünk egy új rendszerbe, legyen az életviteli, vagy munkamegosztásbéli újdonság.

Vízöntő: Tanulással kapcsolatosan nagyon hatékony hetet várhatunk. És nemcsak az új dolgok elsajátítása lesz könnyebb, hanem az újdonságok beépítése is a mindennapjainkba. Ehhez még partnereket is fogunk találni.

Halak: Nagyon tevékeny hetünk lesz, így ragadjuk meg az alkalmat és ugorjunk neki a feladatainknak. Most olyan területeken is fogunk tudni haladni, amelyeket egy ideje már nem pörgettünk, szóval bátran vegyük fel a már lerakott vagy elfeledett szálakat is.

Ezen a héten a fő spirituális esemény Varáha napja lesz, Január 28-án. Ő nem más, mint a szertartások Istene az indiai kultúrában. Szóval ha egy ideje gondolkodunk azon, hogy beiktassunk egy kis meditációt vagy más egyéb rituálét a mindennapjainkba, ez lesz az a nap amikor bele kezdhetnénk!

Január 19-26:

Kos: Elő kell ásnunk azokat az ambícióinkat amelyeket korábban magunkra és a családunkra terveztük. Kezdjünk újra abban az irányba tenni és fejlődni, amit a korábbi, fiatalabb és ártatlanabb énünk értékrendje diktált.

Bika: A munkánk és a személyiségünk találkozója kerül terítékre ezen a héten. Főként abból a szempontból, hogy mennyire érezzük magunkat jól a bőrünkben a munkánkkal kapcsolatosan. Ez lesz a hét fő momentuma.

Ikrek: Spirituális hétnek nézünk elébe ebben az időszakban. Lehetőségünk nyílik majd arra, hogy egy más szemszögből vizsgáljuk meg az életünket, más módon lássuk azt, hogy mi az, amit értékelünk és mi az, ami csak a felszínt karcolja.

Rák: A munkánk és a pénzkeresetünk kapcsolata a lelki egyensúlyunkhoz fog előtérbe kerülni. Hiszen az lenne az ideális, hogy a munkánk behozza azt az összeget, amely megtudja finanszírozni azokat a dolgokat, amelyek lelkileg töltenek bennünket.

Oroszlán: A munkánk és a munkánkkal kapcsolatos együttműködéseink kerülnek fókuszban ebben a szakaszban. Mennyire stresszmentesek és mennyire felemelőek a munkaköri kapcsolataink, vagy esetleg van mit fejleszteni rajtuk?

Szűz: Ezen a héten lehetőség nyílik arra, hogy elő vegyük a kellemetlenebb feladatainkat, a nehézkes ügymeneteket és, hogy letisztázzunk dolgokat. amennyiben erőt veszünk magunkon és tényleg bele vágunk a nehezébe, lelkileg sokat profitálhatunk.

Mérleg: Az intellektuális részünk lesz aktívabb ezen a héten. Tervezgessünk és vizsgálódjunk. Ezen a héten új rendszereket is betudunk indítani, amelyek a hosszútávú elképzeléseink terén igencsak megtudják majd könnyíteni az életünket.

Skorpió: Sok új dolgot elsajátíthatunk ezen a héten, de kelleni fog egy mentor is ahhoz, hogy teljes mértékben tudjunk élni a lehetőségekkel. Szükségünk lesz egy emberi hangra, ami a tanultakon túl a tapasztalati részre is rá tud világítani.

Nyilas: Tevékeny szakasznak nézünk elébe. Ráadásul olyan feladatokban kell aktivizálni magunkat, amelyek nem annyira látványosak. De amennyiben neki tudunk veselkedni a háttér munkáknak, nagyon sok időt fogunk megspórolni magunknak a közeljövőben.

Bak: Egy kicsit több figyelmet kell szentelnünk a közvetlen családi viszonyainkra. Próbáljunk minél többet beszélgetni velük, de leginkább abból az irányból, ahol ők érzik magukat annyira biztonságban, hogy megtudjanak nyílni nekünk.

Vízöntő: A fizikai síkon kell tevékenyen beindulnunk ezen a héten. Tegyünk az egészségünkért, a kényelmünkért, az otthonunkért és mindenért, ami a fizikai világhoz köthető, de ami emeli is a lelkikiegyensúlyozottságunkat.

Halak: Próbáljunk egy picit elszakadni a világtól. és próbáljunk meg némi mód befelé fordulni erre a hétre. Mihelyst ez meg van, olyan mély és kellemes felismeréseknek nézzünk elébe, amelyek teljesen áttudják alakítani a mi belső világunkat is.

Ezen a héten a fő spirituális nap a Január 22-re eső Vaszant Pancsami. Csillagászatilag ezen a napon tér vissza a keringés a fákba, úgymond ezen a napon kezdődik el a tavasz!

Január 12-19:

Kos: Felül kell emelkednünk némi nehézségeken. Főként nem egyenes, nem egyértelmű, hátunk mögötti szóbeszéd jellegű kommunikáción, és ezek után minden sokkal könnyebb lesz, mindez fokozottabban igaz lesz a munkahelyi körülményeinkre.

Bika: Az lenne az ideális, ha ezt a hetet arra használnánk, hogy megvizsgáljuk az együttműködéseinket, és az ezekből származó anyagi lehetőségeket, majd ezt össevetnénk a lelki nyugalmunk faktorával. Tényleg megéri a javakkal járó de lelkileg kibillentő közös munka?

Ikrek: Le kell küzdenünk néhány akadályt ezen a héten, de meg lesz hozzá a segítségünk. Mind fizikai szinten, mint szellemi síkon. Sőt ezen a héten végleg meg tudunk szabadulni majd néhány hátráltató tényezőtől, ha oda figyelünk a lehetőségekre.

Rák: A gyerekeink és párjaink fogják kitölteni ezt a hetet. És most olyan dolgokat is elő vehetünk amelyek kellemetlenek, amelyeket már egy ideje kerülünk. De most mindenkinek meg lesz a türelme és a jobbik énje is, hogy áttárgyaljuk a dolgainkat.

Oroszlán: Mások pátyolgatása és istápolgatása kerül előtérbe ebben az időszakban, és ez minden téren mehet majd. Tanácsadással, segítéssel de még gyógyítással is, és ezek a gesztusok igen csak elfogják mélyíteni a kapcsolatainkat a megsebesítettekkel.

Szűz: Tervezgetés, felkészülés és az ehhez hasonló intellektuális tevékenységekhez lesz a legalkalmasabb ez a hét. Sőt most könnyebb lesz az is, hogy hosszútávra alakítsunk ki új életviteli rendszereket.

Mérleg: Beszélgetős hetünk lesz, és most valahogy mindenki a mi véleményünkre lesz kíváncsi. Még olyan dolgokban is ki fogják kérni a tanácsainkat amelyek nem feltétlen a mi szakterületünk, de mégis a mi látásmódunkra lesz szüksége a környezetünknek.

Skorpió: Fordítsuk teljes figyelmünket a fizikai valóságunkra. Tegyünk az otthonunkért, a munkakörnyezetünkért, a saját egészségünkért mindenért, ami a komfort érzetünket fogja előrébb mozdítani.

Nyilas: Saját magunkkal és a közvetlen környezetünkkel kellene lefoglalni az energiáinkat ezen a héten. Akár még az is beleférhet, hogy egy picit mindenki mást és minden mást is ki rekesszünk ebből a bekuckózós idillből.

Bak: Ezen a héten sokat tehetünk azért, hogy megtudjuk valósítani a terveinket, hogy az ambícióink össze jöjjenek. De ehhez az lesz a legmegfelelőbb út, ha analitikusan végig gondoljuk a teendőinket és a realitás talaján maradunk.

Vízöntő: Erre a hétre arra kell odafigyelnünk, vagy inkább azzal kell megbékélnünk, hogy szinte minden időnket a munkánk és az azzal kapcsolatos teendőink fogják lekötni. De ezek az áldozatok még sok jót fog hozni nekünk a közel jövőben.

Halak: Munkás hetünk lesz. Sőt most ez főként a baráti kapcsolatainkban kerül majd terítékre. Be kell pótoljuk a mulasztásainkat, ki kell egyenlítenünk a „számláinkat”. A barátinknak igényük van ránk és itt az idő, hogy feléjük fordítsuk a figyelmünket!

Ezen a héten a fő pillanat az lesz, amikor 14-én reggel 8.48-kor a Föld északi féltekéje újra közelebb kerül a Naphoz, mint a déli félteke. Innen minden lényegesen könnyebb lesz a következő félévben.

2018. Január 5-12:

Kos: Intellektuális hétnek nézünk elébe. Készítsünk terveket, elemezzünk, játszunk el különféle szcenáriókkal. Főként az együttműködéseinkre fókuszáljunk, legyenek azok professzionális vagy privát szállak az életünkben.

Bika: Amennyiben jó használjuk ki a hetünket, és abba az irányba teszünk erőfeszítéseket, amit sors is támogat, akkor az otthonunk és a családunk körül fog forogni ez a hét. És most akár kellemetlen dolgokat is megfogunk tudni oldani.

Ikrek: Pörgős, intenzív hetet várhatunk, amit azzal tudunk majd valamelyest feloldani, hogy megtervezzük a teendőinket, fontossági sorrendet alakítunk ki és úgy vetjük magunkat bele feladataink elvégzésébe.

Rák: A kommunikáció jegyében tölthetjük el ezt a hetünket. Lehetőségünk adódik majd beszélgetésesdire, előadásszerű megnyilvánulásokra, és még arra is, hogy tanácsadói minőségben tudjunk másokon segíteni.

Oroszlán: A fizikai valóságunkról fog szólni ez a hét. Tegyünk az egészségünkért, töltsük szabadidőnket aktív kikapcsolódással, tegyünk meg olyan építő dolgokat, amelyeket már egy ideje halogatunk, stb.

Szűz: A hét elején érezni fogjuk a szükségletét annak, hogy egy kicsit visszavonuljunk, elcsendesedjünk és csak utána ugorjunk neki a hétnek. Kelleni fog az a kis erőgyűjtés, mielőtt beindul a verkli.

Mérleg: Ezen a héten a munkánk, az ambícióink és a pénzkeresetünk területein is minden azon fog múlni, hogy mi milyen kisugárzást tudunk kifelé érvényesíteni. Nem csak mutatni azt, hanem megélni és másokra is hatni vele.

Skorpió: A munkánkkal kapcsolatos teendőink fogják kitölteni a hetünket, de arra vigyázzunk, hogy most ne gyűrjön minket maga alá a tempó, és a feladatok sokasága, próbáljunk megtartani némi határt a privát életünk és munkánk között.

Nyilas: Befejezős hetünk lesz, de most főként abból a szempontból, hogy azokkal a nehézségekkel és visszafogó erőkkel számoljunk le, amelyek az előrehaladásunkat gátolják. Ezek lehetnek körülmények, emberi kapcsolatok, stb.

Bak: Egy kis bensőséges vagy spirituális támogatásra lehet majd szükségünk ezen a héten, így ideje lesz elővenni azokat az emberi kapcsolatainkat, akik általában nem az első sorban tolonganak a barát listánkon, de szükség esetén ott vannak.

Vízöntő: Az együttműködéseink és a munkánk kerül majd terítékre ezen a héten, de inkább spirituális szempontból. Tartsunk egy kis leltárt és önvizsgálatot annak tükrében, hogy a fent említett területek mennyire visznek minket előre, vagy esetleg pont a másik irányba.

Halak: Talán a legjobb szó arra, hogy milyen hét vár ránk, a misztikus lenne. Más szemszögből fogjuk majd látni az életünket, és egy sokkal intenzívebb intuitív oldalunk is felszínre tud most jönni. Figyeljünk befelé, na hagyjunk ki egy ilyen jó esélyt.

Ezen a héten a Január 9.re eső Gyógyító Buddha nap lesz a fő spirituális inspiráció. Ezen a napon tegyünk az egészségünkért!

2017. December 29 – 2018. Január 5:

Kos: Ez a hét kiváló esélyt teremt arra, hogy kitörjünk a fizikai síkon végzett mindennapi monoton feladatköreinkből és tudatosságot vigyünk a leghétköznapibb teendőinkbe. Esélyünk lesz arra, hogy belekóstoljunk a jelenben élésbe.

Bika: Nyugalmas ház körüli serte-pertével tudjuk majd a legtöbb kihozni ebből a hetünkből. Picit el kell csendesülnünk és olyan dolgokba belefogni, ami nem igényel komolyabb intezítást vagy otthonról kimozdulást.

Ikrek: Amennyiben ezen a héten beleviszünk egy kis többlet aktivitást a munkánkba és/vagy a pénzkeresetünkbe, komoly előrelépéseket várhatunk majd a közeljövőben. Gyors megtérülésben lesz részünk.

Rák: A személyes kisugárzásunk, vagy úgymond a személyes varázsunk lesz az, ami előre fog minket mozgatni ebben az időszakban. És mindegy, hogy milyen területen dobjuk be magunkat, ha kivillantjuk a varázsunkat a helyzet meg fog oldódni.

Oroszlán: Elengedés, befejezés, felülemelkedés ezek lesznek a kulcsszavak az e heti szakaszra. És amennyiben sikerül a felülemelkedés minden más jön magától, hiszen az ily módú befejezések maradandóak.

Szűz: Ez a hét arra lesz a legalkalmasabb, hogy a külvilági környezetünk felhozzuk a saját fejlődésünk szintjére. Beszélgessünk el barátainkkal, munkatársainkkal arról, hogy mostanában mi foglalkoztat minket, hol tartunk, miként változtunk. Hálásak lesznek érte.

Mérleg: A látható életünk professzionális része kerül fókuszba erre a hétre. Kiváló időszakunk lesz a munkánkkal kapcsolatos rendszerek felépítésére, üzleti kapcsolatok építésre, a már jól működő együttműködéseink karbantartására.

Skorpió: Ebben az időszakban akkor kapjuk a legnagyobb támogatást, ha olyan feladatoknak állunk neki, amit már egy ideje halogattunk vagy mellőztünk. Vagy azért mert macerás, vagy mert már nem is kívánja a szervezetünk, de most meg fogjuk tudni oldani.

Nyilas: Ezen a héten komoly lehetőségünk nyílik arra, hogy elmélyítsük a tudásunkat. Arra, hogy az akadémikus tudásunk, mély tapasztalati tudássá érlelődjön bennünk. Olyan tudássá, ami az értékrendünkön is változtat.

Bak: Ebben a szakaszban összhangba kerül majd az értelmi és az érzelmi világunk. Mintha mindkét agyféltekénk folyamatosan be lenne kapcsolva. Használjuk ki a lehetőséget, hogy egy időben tudunk mindent analizálni is és megfelelő érzésekkel is körül járni.

Vízöntő: Most minden úgy fog előre mozdulni, ha képesek leszünk új dolgokat beiktatni a megszokott repertoárunkba. Tanuljunk meg új módszereket, álljunk neki másképp, mint szoktunk, vagy csak keressünk új együttműködő partnereket.

Halak: Sokat kell kommunikálnunk majd ezen a héten. Egy részről nekünk is jót fog tenni azáltal, hogy képesek leszünk szelepeltetni némi fölös érzelmi energiát, de a környezetünknek is jót fog tenni, mert ezáltal informálódnak, hogy éppen mi hol tartunk.

A hét főeseménye a január 3-as asztrológiai állás. Ez a nap lesz az ideáli az újévi fogadalmainkhoz, az éves újra kezdéshez, stb…

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük