Az e heti asztrológiai előrejelzés: Július 27-Augusztus 3…

Kos: Olyan előrelépéseket tudunk megtenni ezen a héten a munkánk és a személyes ambícióink irányában, amely lehetőségekre már régen vártunk. Csináljuk, nyomjuk, merjünk most nagyobbat lépni!

Bika: Lelkileg megérettünk arra, hogy bizonyos dolgokon változtatni tudjunk. És most nem arról van szó, hogy mérgesek vagyunk, vagy sérelmeket dédelgetünk és ezért felrúgunk bizonyos dolgokat. Nem, már nem is bosszantanak azok a dolgok, így készek vagyunk a változtatásra.

Ikrek: Ezen a héten vigyázzunk magunkra. Ne bonyolódjunk konfliktusokba, és kerüljük a veszélyes helyzeteket. Ne vágjunk új dolgokba, és próbáljunk a szokásos teendőinkre összpontosítani. Viszont spirituális törekvésekre kiváló hetünk lesz.

Rák: A professzionális életünk együttműködései kerülnek terítékre ezen a héten. És főként az, hogy mennyire fair az együttműködés. Mennyire egyenlő a terhelés, a bánásmód vagy éppen a jutalmazás az elvégzett munka után.

Oroszlán: Ahhoz, hogy ezt a hetet is úgy zárjuk, hogy jól vagyunk, nyugodtak, elégedettek ahhoz elképesztő sok dolgot kell kipipálnunk, de fizikailag. Elő kell kotorni a az elmaradt, elhanyagolt dolgaink listáját és el kell kezdeni behozni a lemaradásainkat!

Szűz: Ezen a héten az intellektusunk lesz nagyon aktív, és mindent egy nagyon racionális lencsén keresztül fogunk látni. Viszont a hétvégére, megérhetünk arra a kis mini megvilágosodásra, hogy nem elég mindent analizálni. Élveznünk is kellene az életet.

Mérleg: Ügyeljünk arra, hogy a bennünk dúló feszültségek ne tegyék rá a bélyegüket az együttműködéseinkre. És most itt minden partneri viszonyt figyelembe kell vennünk a magánéletünk és professzionális életünk szereplőit is.

Skorpió: Bele kell vetnünk magunkat a teendőinkbe. Mert most ez kell ahhoz, hogy célba érjünk. Picit később majd ráérünk felemelni a fejünket, és esetlegesen újra korrigálni az útvonalunkat, de muszáj  lelkesen és aktívan kezdenünk a hetet.

Nyilas: Ezen a héten beszélnünk kell. És most nem csak egy szószátyár szakaszról van szó. Beszélnünk kell, mert megnyugszunk és beszélnünk kell mert mi magunk is másképp fogjuk látni az életünket, ha már egyszer visszahalljuk saját beszámolónkat.

Bak: Óvjuk és védjük a környezetünket és saját magunkat is ezen a héten. Főként magunktól! Picit kibillenthetőbbek leszünk, és hevesebbek. Lehetőleg ne keveredjünk konfliktusokba, mert most lehet, hogy vérérvényesen feltudunk égetni néhány fontosabb hidat is.

Vízöntő: Kinéz néhány veszteség, vagy kellemetlen helyzet erre a hétre. Így próbáljunk ezek elébe menni, és mi magunk adjunk oda a dolgainkból! Persze minél átgondoltabb a dolog a sors szempontjából annál jobb. Vizsgáljuk környezetünket és adakozzunk tudatosan.

Halak: Ebben az időszakban az ambícióink és megélhetésünk kerülhet górcső alá. Pl. az, hogy megéri-e többet dolgozni több pénzért, ha ez a családunk kárára megy. Vagy jobb és szebb holmikkal rendelkezni, ha azok után az a stressz, hogy meglopnak bennünket. És ilyesfajta boncolgatások.

Ezen a héten a fő momentum a Július 27-re eső telihold lesz. Ezt a napot hívják Indiában a mesterek Teliholdjának, mert ettől kezdve a következő 4 hónapban, áldásra csak a mestereinktől számíthatunk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük