Heti asztrológiai előrejelzés, Augusztus 17-24…

Kos: Az együttműködési tapasztaláson lesz a hangsúly ezen a héten. Főként a munkahelyünkkel kapcsolatos dolgokban, és azon, hogy lelkileg mennyire tudunk azonosulni a feladatainkkal és teendőinkkel.

Bika: A hét fő tanulsága az lesz, hogy másokért tenni és áldozatot hozni lényegesen „élvezetesebb”, mint magunkért hajtani. Hiszen miközben valaminek a megvalósításán dolgozunk, szinte már ki is éljük az azzal a témakörrel kapcsolatos vágyainkat.

Ikrek: Szellemileg aktív hetünk lesz, főként úgy, hogy ebben a szakaszban az agyunk képes lesz arra, hogy kicsit elvonatkoztatottabb módon lássa az együtt működéseinket. Így akár arra is képesek lehetünk, hogy a rég fennálló problémáinkon is tudjunk változtatni.

Rák: Ezen a héten lényegesen nehezebb lesz másokhoz alkalmazkodni, mint úgy általában. Próbáljunk magunkkal foglalkozni és még azt is valamelyest elvonulva, és lehetőleg elkerülni minden olyan helyzetet ahol tömegekkel kellene érintkeznünk.

Oroszlán: Aktív hetünk lesz, és most minden arról fog szólni, hogy neki veselkedjünk, bele tegyük az erőfeszítést és mi magunkat is elvigyük a végpontig. Ez lesz az a hozzáállás, ami a legtöbbet rejtegethet a számunkra.

Szűz: A családi kötelékeink fogják leginkább igényelni a figyelmünket ezen a héten. Főként a választott családunk, tehát a partnereink és a gyermekeink. Sőt ez is inkább ilyen punnyadós, semmittevős csak együtt vagyunk és örülünk egymásnak hangulatban.

Mérleg: Magunkkal kellene egy kicsit többet foglalkoznunk, főként az érzelmi világunkkal. Ez a hét most nem lesz alkalmas a mások dilijeihez való alkalmazkodáshoz, annál inkább olyan belső munkára, ami az értékrendünket fogja majd megváltoztatni.

Skorpió: Ez a hét arra lesz a legkiválóbb ha elvonulunk a külvilágtól és a közeljövőnkre fókuszálunk. Az lenne a legideálisabb, ha egyáltalán nem is beszélnénk, hanem minden idegszálunkat arra fordítanánk, hogy megalapozzuk a következő időszakot.

Nyilas: Ez a hét olyan lehetőségeket fog felkínálni, főként konfliktus megoldásban és főként a rokonaink köreiből, amelyeket saját indíttatásból lehet, hogy nem hoznánk fel.  Adjuk át magunkat a lehetőségnek és engedjük el a fájó élményeinket.

Bak: Ezt a hetet most be kell áldoznunk a munkaoltárán. Akár úgy is, hogy most ez a szakasz a mi szabadidőnket fogja felemészteni. Viszont most ez az élmény komoly belső erővel fog minket felruházni.

Vízöntő: Az elengedésen lesz a hangsúly ezen a héten, és azon, hogy ne vegyünk személyes sértésnak azt, ha valami véget ér. Ami létre jön, annak el is kell pusztulni, a lényeg az, hogy mire valami kifut, addigra már tanuljuk meg azokat a leckéket, amiért eleve létre jött az a valami.

Halak: A munkánk területén kell majd megküzdenünk azzal a felismeréssel, hogy egyesek munkája szinte semmi módon nem kapcsolódik a valósághoz. Próbáljunk a munkatársainkra koncentrálni, ők legalább valós személyek, valós személyiséggel, valós élményeket hozzáadva az életünkhöz.

Ezen a héten a fő momentum az lesz, hogy Augusztus 18-án újfent megélhetünk egy Gyógyító Buddha napot. Ezen a napon kötelező tenni az egészségünkért.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük