Heti asztrológiai előrejelzés, Augusztus 17-24…

Kos: Az együttműködési tapasztaláson lesz a hangsúly ezen a héten. Főként a munkahelyünkkel kapcsolatos dolgokban, és azon, hogy lelkileg mennyire tudunk azonosulni a feladatainkkal és teendőinkkel.

Bika: A hét fő tanulsága az lesz, hogy másokért tenni és áldozatot hozni lényegesen „élvezetesebb”, mint magunkért hajtani. Hiszen miközben valaminek a megvalósításán dolgozunk, szinte már ki is éljük az azzal a témakörrel kapcsolatos vágyainkat.

Ikrek: Szellemileg aktív hetünk lesz, főként úgy, hogy ebben a szakaszban az agyunk képes lesz arra, hogy kicsit elvonatkoztatottabb módon lássa az együtt működéseinket. Így akár arra is képesek lehetünk, hogy a rég fennálló problémáinkon is tudjunk változtatni.

Rák: Ezen a héten lényegesen nehezebb lesz másokhoz alkalmazkodni, mint úgy általában. Próbáljunk magunkkal foglalkozni és még azt is valamelyest elvonulva, és lehetőleg elkerülni minden olyan helyzetet ahol tömegekkel kellene érintkeznünk.

Oroszlán: Aktív hetünk lesz, és most minden arról fog szólni, hogy neki veselkedjünk, bele tegyük az erőfeszítést és mi magunkat is elvigyük a végpontig. Ez lesz az a hozzáállás, ami a legtöbbet rejtegethet a számunkra.

Szűz: A családi kötelékeink fogják leginkább igényelni a figyelmünket ezen a héten. Főként a választott családunk, tehát a partnereink és a gyermekeink. Sőt ez is inkább ilyen punnyadós, semmittevős csak együtt vagyunk és örülünk egymásnak hangulatban.

Mérleg: Magunkkal kellene egy kicsit többet foglalkoznunk, főként az érzelmi világunkkal. Ez a hét most nem lesz alkalmas a mások dilijeihez való alkalmazkodáshoz, annál inkább olyan belső munkára, ami az értékrendünket fogja majd megváltoztatni.

Skorpió: Ez a hét arra lesz a legkiválóbb ha elvonulunk a külvilágtól és a közeljövőnkre fókuszálunk. Az lenne a legideálisabb, ha egyáltalán nem is beszélnénk, hanem minden idegszálunkat arra fordítanánk, hogy megalapozzuk a következő időszakot.

Nyilas: Ez a hét olyan lehetőségeket fog felkínálni, főként konfliktus megoldásban és főként a rokonaink köreiből, amelyeket saját indíttatásból lehet, hogy nem hoznánk fel.  Adjuk át magunkat a lehetőségnek és engedjük el a fájó élményeinket.

Bak: Ezt a hetet most be kell áldoznunk a munkaoltárán. Akár úgy is, hogy most ez a szakasz a mi szabadidőnket fogja felemészteni. Viszont most ez az élmény komoly belső erővel fog minket felruházni.

Vízöntő: Az elengedésen lesz a hangsúly ezen a héten, és azon, hogy ne vegyünk személyes sértésnak azt, ha valami véget ér. Ami létre jön, annak el is kell pusztulni, a lényeg az, hogy mire valami kifut, addigra már tanuljuk meg azokat a leckéket, amiért eleve létre jött az a valami.

Halak: A munkánk területén kell majd megküzdenünk azzal a felismeréssel, hogy egyesek munkája szinte semmi módon nem kapcsolódik a valósághoz. Próbáljunk a munkatársainkra koncentrálni, ők legalább valós személyek, valós személyiséggel, valós élményeket hozzáadva az életünkhöz.

Ezen a héten a fő momentum az lesz, hogy Augusztus 18-án újfent megélhetünk egy Gyógyító Buddha napot. Ezen a napon kötelező tenni az egészségünkért.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük