Heti asztrológiai előrejelzés: Július 6-13…

Kos: Ezen a héten a kiadásainkat és az áldozat hozatalt fókuszáljuk a családunkra és az otthonunkra. Sőt még úgy lehetne ezt még áldásosabbá tenni, ha ezt úgy valósítanánk meg, hogy egy kicsit közben el is zárkózunk a külvilágtól.

Bika: Tevékenységeink nagy része most a munkánkhoz, és a pénzkeresetünk irányába fog lekötni minket, de arra is lehetőségünk lesz, hogy kommunikálni tudjuk azt is, hogy mi mit szeretnénk annak érdekében, hogy még harmonikusabb környezetben tudjunk működni.

Ikrek: Ideális időszakunk lesz arra, hogy bele tudjunk kezdeni az életfeladatunk megvalósításába. Könnyebb lesz emberekkel együttműködni, és a terveinket mások elé tárni. Természetesen nem kell minden mást azonnal abbahagyni, de névlegesen, szimbolikusan mindenképpen kezdjünk bele.

Rák: Lezárás és újra kezdés lesz terítéken ebben a szakaszban. El kell kezdenünk lezárni a hátráltató és felesleges dolgainkat, majd aztán megújulva és felfrissülve azzal foglalkozni, ami minket is megújít, ami inspirálóan hat ránk.

Oroszlán: Egy picit másként fogjuk látni az életünket, és kb. mindent, ami minket körül vesz, vagy ami része az életünknek. Spirituálisabb szemszögből és a valós értékek fényében, képesek leszünk másfél döntéseket hozni, mint más időszakokban.

Szűz: Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni ezen a héten. A partnerkapcsolataink a munkahelyitől a privát szféráig, de a barátaink és ismerőseink is, akikkel leginkább érdekközösségi kapcsolatot szoktunk ápolni. Tegyünk értük és fogadjuk be az általuk kínáltakat.

Mérleg: A munkánk és a professzionális életünkben kell majd felülkerekednünk némi nehézségeken. Ez mindenféle probléma lehet, emberi és eseti is. Az a lényeg, hogy ebben az időszakban felfognak jönni kellemetlenségek, amelyeket ne söpörjünk a szönyeg alá. Foglalkozzunk velük most.

Skorpió: Ideális hetünk lesz arra, hogy végig járjuk azt az ívet, hogy amikor már nem tudunk több szellemi energiát és agyalást belefektetni az eseményekbe, ráébredjünk, hogy az első megérzéseink általában jók szoktak lenni.

Nyilas: Ezen a héten a belső hangunkra kell oda figyelni. Megfigyelni mindazt, ami boldoggá tesz és mindazt, ami kibillent. Majd gyorsan elkezdeni azon dolgozni, hogy több energia és idő jusson arra, ami boldoggá tesz bennünket.

Bak: Ezen a héten azzal tudjuk a legtöbbet kihozni az adott időnkből, ha a partnereinkkel foglalkozunk. Szeretgessük őket, kényeztessük őket, tegyünk a kedvükre. Valamint ne aggódjunk ezek után általában mi is többet szoktunk belölük kapni.

Vízöntő: A mostani időszakban az lenne az ideális ügymenet, ha sokat és sokakkal konzultálnánk. Kérdezzük ki a hozzánk közelállókat terveinkről és majd csak ezek után álljunk neki a megvalósításuknak.

Halak: A gyerekeink/diákjaink és mi magunk lesznek fókuszban ezen a héten. Szimplán töltsünk minőségi időt egymás társaságában. És ennek nem kell kívülálló szemmel nézve produktív hétnek lennie. Csak legyünk egymással.

Ezen a héten pont péntek 13-ra esik egy különleges spirituális nap Indiában. A Gundicsa templom nagy éves tisztítása. Ilyenkor az a szokás, hogy mindenki egy kicsit magán is takarít egy nagyot. Tehát meditáljunk egy kicsit, csendesedjünk el és tegyük ki magunkból azokat a nemkívánatos elemeket, amitől már meg kell válnunk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük