Heti asztrológiai előrejelzés: Mind a 12 jegyre! Május 18-25…

Kos: Aktív hetet várhatunk, amit végig kell tolni. A sors játszhat velünk egy kicsit felmerülő kételyek formájában, de most nyomni kell. Persze nem elborultan, tervezzük meg, készüljünk rá de most oda kell tenni magunkat.

Bika: Ez az időszak arra lesz ideális, hogy picit kinyíljunk, picit többet mondjunk el magunkról. Az ellenhatás meg az lesz, hogy könnyebben és zökkenőmentesebben fognak alakulni dolgaink, hiszen jobban fognak minket ismerni, működtetni.

Ikrek: Magunkkal és a családunkkal kell foglalatoskodnunk ezen a héten. A fizikai síktól a spirituális síkig minden szinten. Kezdhetjük alap otthoni rendrakással, helyszépítéssel, de elmehetünk egészen a közös spirituális programokig, a meditációig, és köztük minden mást is.

Rák: Ebben a szakaszban valószínűleg érzékenyebben fogunk reagálni az ellengedésre, az elveszítésre. Tehát, ha úgy érezzük, hogy mostanában ezt-azt elhanyagoltunk a környezetünkben, azt vagy őt emeljük fel és foglalkozzunk vele.

Oroszlán: Arra tudjuk majd legjobban felhasználni ezt a hete, ha az ideális külső és belső világunk egyensúlyállapotára törekszünk majd. Munkahely/privát élet, vagy éppen barátok/családtagok, de bármi, ami kívül és belül történik.

Szűz: Beteljesedő hétnek nézünk elébe. És természetesen az nem reális ha ezalatt a hét alatt akarnánk a több hónapos projektjeinket befejezni, így maradjunk azoknál a területeknél, amelyek már majdnem készen vannak, csak valami miatt elhúzódott a befejezésük.

Mérleg: Elvonulós, elzárkózós érzetek fognak minket hajtani ezen a héten, és amennyiben megtehetjük éljünk is vele. Vagy legalább annyival, hogy miután elcsendesedett a világ körülöttünk elmélkedjünk, meditáljunk, figyeljünk befelé.

Skorpió: Ideális szakaszt tudunk megélni a környezetünkben dúló feszültségek feloldására, amennyiben picit önzetlenül és egy kicsit sérthetetlenül felvesszük azokat a szálakat, amelyekkel az utóbbi időben nem foglalkoztunk.

Nyilas: Ezen a héten az lesz a feladatunk, hogy megkeressük azokat a személyeket, intézményeket amelyek előretudnak minket mozdítani. Nyugodjunk bele, hogy mi egymagunk nem tudunk mindent megoldani, és az a legjobb segítség aki ért is hozzá.

Bak: Elő kell szedni azokat a feszültségeket, amelyek az utóbbi időben a saját lelki nyugalmunkat és az együttműködéseink hatékonyságát is rombolták, és át kell rágni magunkat rajtuk. Beszéljünk róluk, kérjünk segítséget, stb.

Vízöntő: Próbáljunk életünk intuitív részeire összpontosítani ebben a szakaszban. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne legyünk mindemellett szervezettek és felkészültek, de figyeljünk a belső hangokra is!

Halak: Arra lenne a legideálisabb ez a hét, ha bennünk lévő sok tudást és bölcsességet munkába állítanánk. Segítsünk másoknak, működjünk együtt rendszerekkel és adjuk tovább azt a hozzáadott értéket, amit csak mi tudunk.

Ebben a szakaszban a fő momentum a Május 25-re eső Jóga böjt lesz. Ezen a napon próbáljunk tartózkodni a gabonaféléktől és mindemellett még Sziddha Jóga nap is lesz, azaz tökéletesség bolygóállás, így amibe bele kezdünk az sikerülni is fog.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük