Heti asztrológiai előrejelzés: Október 26-November 2…

Kos: Kommunikálnunk kell! Főként azért, hogy a belsőnkben kavarodó dolgokat le tudjuk nyugtatni. Meséljünk, beszéljünk, nyíljunk meg másoknak, és minden rendben lesz. Attól se riadjunk vissza ha a tanácsunkat kérik, számunkra is témába vágó lesz a kérdés.

Bika: A lehető legszűkebb köreinkkel kell foglalkoznunk. Ha az indíttatás az, hogy a fizikai síkon aktivizáljuk magunkat, akkor szépítsük, díszítsük a lakóterünket, ha belsőleg vagyunk aktívabbak, akkor foglalkozzunk művészetekkel.

Ikrek: Ennek a hétnek az lesz a nyitja, hogy miután átbeszélgettünk mindent, tegyük magunkat aktívvá is! Ne álljunk le a beszélgetős rész után, pörögjünk rá a feladatokra és tegyünk meg mindent, ami telik tőlünk.

Rák: Nehéz döntések várnak ránk ebben az időszakban, főként a munka és a család életterületek összeegyeztetésében. Akkor lesz könnyebb a döntés, ha nemcsak a közeljövőt vesszük figyelembe, hanem a hosszútávú implikációkat is.

Oroszlán: Fel kell adnunk néhány dolgot ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni. Hiszen a leragadások, a múltbéli nehézségek oly mértékben meghatározhatják a jelenünket is, ami sokkal nehezebbé teheti a mindennapjainkat is.

Szűz: Eljött az idő, hogy olyan dolgokat is be tudjunk fejezni, amelyek már nagyon régóta húzódnak. Most meg lesz az a belső erő és kitartás, ami ahhoz kell, hogy betudjunk fejezni olyan dolgokat is, amelyek már egyáltalán nem is foglalkoztatnak bennünket.

Mérleg: A munkánk és a megélhetésünk területei kerülnek fókuszban ezen a héten. Amennyiben bele tudunk csempészni némi kreativitást a fent említett területekbe, akkor nemcsak könnyebb lesz a munkamorálunk, de előrelépésekre is számíthatunk.

Skorpió: Az együttműködéseink fognak terítékre kerülni. Az összes fajta. A munkaviszonyoktól egészen a partnerkapcsolati területekig. Azon belül is, hogy lelkileg, hogyan hatnak ránk ezek a kapcsolatok.

Nyilas: Akkor tudunk majd felül emelkedni a kisebb nagyobb kellemetlenségeken ezen a héten, ha megpróbáljuk egy kicsit spirituálisabban látni a környező világot. Vonatkoztassunk el, és próbáljunk egy nagyobb képet látni.

Bak: Nagyon jó hetünk lesz arra, hogy intellektuálisan lássuk a velünk történő eseményeket. De nemcsak erről lesz szó! A gondolkodás és elemzésen túl használnunk kell azt a belső józan észt is, ami szintén nagyon fontos része az intellektusunknak.

Vízöntő: A lelkünkkel kellene foglalkoznunk  ebben az időszakban. Csináljunk olyan dolgokat amelyek jól esnek, de nem csak materiális szempontból, hanem olyan tevékenységeket, amelyek belsőleg is emelnek bennünket.

Halak: Tevékeny hétnek nézünk elébe, és most tényleg csak az lesz a feladatunk, hogy álljunk bele és csináljuk. Most nem kell agyalni, tervezni, b terveket farigcsálni, csak ugorjunk a közepébe is nyomjuk. Most ez fog a legtöbbet tenni a lelkünkért.

Hogy mi lenne ebben a szakaszban a legfontosabb mozzanat? Természetesen a Halloween, az ősi Kelta ünnep, amikor az élők és a holtak közötti világok összemosódnak!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük