Heti asztrológiai előrejelzés: Október 26-November 2…

Kos: Kommunikálnunk kell! Főként azért, hogy a belsőnkben kavarodó dolgokat le tudjuk nyugtatni. Meséljünk, beszéljünk, nyíljunk meg másoknak, és minden rendben lesz. Attól se riadjunk vissza ha a tanácsunkat kérik, számunkra is témába vágó lesz a kérdés.

Bika: A lehető legszűkebb köreinkkel kell foglalkoznunk. Ha az indíttatás az, hogy a fizikai síkon aktivizáljuk magunkat, akkor szépítsük, díszítsük a lakóterünket, ha belsőleg vagyunk aktívabbak, akkor foglalkozzunk művészetekkel.

Ikrek: Ennek a hétnek az lesz a nyitja, hogy miután átbeszélgettünk mindent, tegyük magunkat aktívvá is! Ne álljunk le a beszélgetős rész után, pörögjünk rá a feladatokra és tegyünk meg mindent, ami telik tőlünk.

Rák: Nehéz döntések várnak ránk ebben az időszakban, főként a munka és a család életterületek összeegyeztetésében. Akkor lesz könnyebb a döntés, ha nemcsak a közeljövőt vesszük figyelembe, hanem a hosszútávú implikációkat is.

Oroszlán: Fel kell adnunk néhány dolgot ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni. Hiszen a leragadások, a múltbéli nehézségek oly mértékben meghatározhatják a jelenünket is, ami sokkal nehezebbé teheti a mindennapjainkat is.

Szűz: Eljött az idő, hogy olyan dolgokat is be tudjunk fejezni, amelyek már nagyon régóta húzódnak. Most meg lesz az a belső erő és kitartás, ami ahhoz kell, hogy betudjunk fejezni olyan dolgokat is, amelyek már egyáltalán nem is foglalkoztatnak bennünket.

Mérleg: A munkánk és a megélhetésünk területei kerülnek fókuszban ezen a héten. Amennyiben bele tudunk csempészni némi kreativitást a fent említett területekbe, akkor nemcsak könnyebb lesz a munkamorálunk, de előrelépésekre is számíthatunk.

Skorpió: Az együttműködéseink fognak terítékre kerülni. Az összes fajta. A munkaviszonyoktól egészen a partnerkapcsolati területekig. Azon belül is, hogy lelkileg, hogyan hatnak ránk ezek a kapcsolatok.

Nyilas: Akkor tudunk majd felül emelkedni a kisebb nagyobb kellemetlenségeken ezen a héten, ha megpróbáljuk egy kicsit spirituálisabban látni a környező világot. Vonatkoztassunk el, és próbáljunk egy nagyobb képet látni.

Bak: Nagyon jó hetünk lesz arra, hogy intellektuálisan lássuk a velünk történő eseményeket. De nemcsak erről lesz szó! A gondolkodás és elemzésen túl használnunk kell azt a belső józan észt is, ami szintén nagyon fontos része az intellektusunknak.

Vízöntő: A lelkünkkel kellene foglalkoznunk  ebben az időszakban. Csináljunk olyan dolgokat amelyek jól esnek, de nem csak materiális szempontból, hanem olyan tevékenységeket, amelyek belsőleg is emelnek bennünket.

Halak: Tevékeny hétnek nézünk elébe, és most tényleg csak az lesz a feladatunk, hogy álljunk bele és csináljuk. Most nem kell agyalni, tervezni, b terveket farigcsálni, csak ugorjunk a közepébe is nyomjuk. Most ez fog a legtöbbet tenni a lelkünkért.

Hogy mi lenne ebben a szakaszban a legfontosabb mozzanat? Természetesen a Halloween, az ősi Kelta ünnep, amikor az élők és a holtak közötti világok összemosódnak!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük