Aktuális, heti asztrológiai előrejelzés: December 7-14…

Kos: Ezen a héten kötelező lesz az intuitív oldalunkra hallgatni! Olyan megérzéseink és előrelátásaink lesznek, amelyek nagyon sok aggodalmat és időt spórolnak meg nekünk. Mindez főként a munkánk és a pénzkeresetünk területein.

Bika: Az együttműködéseinkre kerül a fő fókuszpont. Ez főként a párkapcsolatra lesz majd hatással és oly módon, ami révén könnyebb lesz egy picit a másik szemével látni, egy picit a másik agyával gondolkodni!

Ikrek: Nagyon tevékeny hétnek nézünk elébe, ahol inkább rajtunk fog minden múlni, és azon, hogy mennyire vagyunk képesek bele állni az egészbe. Most ezen a héten ne várjunk segítséget másoktól, ez most a mi bulink lesz.

Rák: Ennek az időszaknak lesz egy missziója. Az, hogy megtanuljuk, vagy úgymond ráérezzünk arra, hogy attól függetlenül, hogy mennyi agyalást és aggódást teszünk bele valamibe, a belső hangunk figyelembe vétele nem kikerülhető.

Oroszlán: A partnereink és/vagy az otthoni dolgaink kerülnek előtérbe most ebben a szakaszban. Kényeztessük a szeretteinket, szépítgessük, rendezgessük az otthonainkat és most ez lesz az, ami legtöbbet ad a lelki boldogságunkhoz.

Szűz: Ezen a héten azokat a teendőinket helyezzük előtérbe, amihez nem kell tervezgessünk és még nagyon oda se figyeljünk. Azokat csináljuk, amit csinálni kell! Daráljuk le ezt a hetet és elképesztő mennyiségű feladatot fogunk tudni befejezni, lezárni.

Mérleg: A beszédünk és a tanácsadó képességünk fogja vinni a pálmát ezen a héten, de ebből nem csak azok fognak profitálni, akiknek elmondjuk a véleményünket! Ebből  mi is fogunk tanulni bőven, csak hallgassunk saját magunkra is!

Skorpió: Az énünk fog most mindenek elé furakodni ebben a szakaszban, és az, hogy miként hat ránk az, hogy milyen közösségben vagyunk és milyen kommunikáció zajlik körülöttünk. És természetesen az, hogy ez hogyan ha a lelkünkre.

Nyilas: Azokat a dolgainkat, teendőinket kellene elővennünk, amelyek nagyon régóta lebegnek körülöttünk, de eddig nem volt érkezésünk a befejezésükre! Most vágjunk bele és el sem tudjuk képzelni, hogy lelkileg ez mekkora hatással lesz ránk.

Bak: Próbáljuk minél jobban körbe venni magunkat a barátainkkal, szeretteinkkel mert most szükségünk lesz az ő támogatásukra, az ő szeretetükre és együttérzésükre. Itt természetesen a közeli barátokra és rokonokra gondolunk!

Vízöntő: Ebben az időszakban minden, ami történik velünk a személyiségünk által lesz felhatalmazva, vagy előremozgatva. Fókuszáljunk energiáinkat a munkánk és a bevételeink irányába, de akkor is kelleni fog a személyes varázsunk!

Halak: Befejezős, lezárós hétnek nézünk elébe, és most mindent könnyebb lesz letenni. Azokat a dolgokat is, amik esetében az érzelmi reakcióktól vagy kitérésektől félünk, de azokat is, ahol még sok-sok munka kell a békés lezáráshoz.

Ennek a szakasznak a legfontosabb mozzanata az a December 13-ra eső spirituális ünnepe lesz, amikor is az otthoni kis oltárunk, kegyhelyünket vagy éppen a meditációs sarkunkat kell egy picit szépítgetni, átrendezgetni, vagy éppen létre hozni. Hajrá!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük