Aktuális, heti asztrológiai előrejelzés: December 7-14…

Kos: Ezen a héten kötelező lesz az intuitív oldalunkra hallgatni! Olyan megérzéseink és előrelátásaink lesznek, amelyek nagyon sok aggodalmat és időt spórolnak meg nekünk. Mindez főként a munkánk és a pénzkeresetünk területein.

Bika: Az együttműködéseinkre kerül a fő fókuszpont. Ez főként a párkapcsolatra lesz majd hatással és oly módon, ami révén könnyebb lesz egy picit a másik szemével látni, egy picit a másik agyával gondolkodni!

Ikrek: Nagyon tevékeny hétnek nézünk elébe, ahol inkább rajtunk fog minden múlni, és azon, hogy mennyire vagyunk képesek bele állni az egészbe. Most ezen a héten ne várjunk segítséget másoktól, ez most a mi bulink lesz.

Rák: Ennek az időszaknak lesz egy missziója. Az, hogy megtanuljuk, vagy úgymond ráérezzünk arra, hogy attól függetlenül, hogy mennyi agyalást és aggódást teszünk bele valamibe, a belső hangunk figyelembe vétele nem kikerülhető.

Oroszlán: A partnereink és/vagy az otthoni dolgaink kerülnek előtérbe most ebben a szakaszban. Kényeztessük a szeretteinket, szépítgessük, rendezgessük az otthonainkat és most ez lesz az, ami legtöbbet ad a lelki boldogságunkhoz.

Szűz: Ezen a héten azokat a teendőinket helyezzük előtérbe, amihez nem kell tervezgessünk és még nagyon oda se figyeljünk. Azokat csináljuk, amit csinálni kell! Daráljuk le ezt a hetet és elképesztő mennyiségű feladatot fogunk tudni befejezni, lezárni.

Mérleg: A beszédünk és a tanácsadó képességünk fogja vinni a pálmát ezen a héten, de ebből nem csak azok fognak profitálni, akiknek elmondjuk a véleményünket! Ebből  mi is fogunk tanulni bőven, csak hallgassunk saját magunkra is!

Skorpió: Az énünk fog most mindenek elé furakodni ebben a szakaszban, és az, hogy miként hat ránk az, hogy milyen közösségben vagyunk és milyen kommunikáció zajlik körülöttünk. És természetesen az, hogy ez hogyan ha a lelkünkre.

Nyilas: Azokat a dolgainkat, teendőinket kellene elővennünk, amelyek nagyon régóta lebegnek körülöttünk, de eddig nem volt érkezésünk a befejezésükre! Most vágjunk bele és el sem tudjuk képzelni, hogy lelkileg ez mekkora hatással lesz ránk.

Bak: Próbáljuk minél jobban körbe venni magunkat a barátainkkal, szeretteinkkel mert most szükségünk lesz az ő támogatásukra, az ő szeretetükre és együttérzésükre. Itt természetesen a közeli barátokra és rokonokra gondolunk!

Vízöntő: Ebben az időszakban minden, ami történik velünk a személyiségünk által lesz felhatalmazva, vagy előremozgatva. Fókuszáljunk energiáinkat a munkánk és a bevételeink irányába, de akkor is kelleni fog a személyes varázsunk!

Halak: Befejezős, lezárós hétnek nézünk elébe, és most mindent könnyebb lesz letenni. Azokat a dolgokat is, amik esetében az érzelmi reakcióktól vagy kitérésektől félünk, de azokat is, ahol még sok-sok munka kell a békés lezáráshoz.

Ennek a szakasznak a legfontosabb mozzanata az a December 13-ra eső spirituális ünnepe lesz, amikor is az otthoni kis oltárunk, kegyhelyünket vagy éppen a meditációs sarkunkat kell egy picit szépítgetni, átrendezgetni, vagy éppen létre hozni. Hajrá!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük