Heti asztrológiai előrejelzés: December 21-28…

Kos: A családunkkal, az otthoni légkörrel és a szeretteinkkel kell most foglalkoznunk ebben az időszakban. És nem csak azért mert pont mostanra esik a karácsony. Ez csak egy egybe esés. Szeressünk!

Bika: Az énünkkel, a családunkkal és az otthonunk fizikai síkjával kell most foglalatoskodnunk, mert nekünk is ez fogja a legtöbbet hozni a lelkünk konyhájára, és már a környezetünk is valószín, hogy ki van éhezve ránk.

Ikrek: A beszélgetésen és az aktív jövés-menésen lesz a fő fókuszpont ezen a héten. Szóval inkább azt vállaljuk be erre az ünnepi szezonra, hogy mi megyünk mindenhova, és mi vagyunk a hangulat felelősök.

Rák: Valószín, hogy ebben az időszakban, most mi leszünk a középpont, a kerékagy, amin minden küllő áthalad. Szóval tartsuk a frontot és az egyensúlyt. A nagy családi együttlétek tudnak nehezek lenni, de most mi leszünk a megnyugvás pontja.

Oroszlán: A munkánk fog most előtérbe kerülni, és az, hogy a professzionális életünk ne menjen a családi életünk rovására. Természetesen el kell látni a feladatainkat, de sohasem szabad elhanyagolni a szeretteinket.

Szűz: A spirituális énünk, személyiségünk fog figyelmet követelni tőlünk. Ez persze nem azt jelenti, hogy nagyon elvontnak kell lennünk. Inkább azt, hogy a hitéletünknek a mindennapi életünk szerves részévé kell váljon.

Mérleg: Lehetőségünk fog adódni ezen a héten arra, hogy felszámoljunk kellemetlenségeket és régi félreértéseket. Most könnyebb lesz érzelemmentesebben kommunikálni, és hideg fejjel gondolkodni.

Skorpió: A partnereinkkel és a barátainkkal kell most több időt töltenünk. Ez fog most minket a legjobban feltölteni és lelkileg kiegyensúlyozottabbá tenni. Nem fizikai dolgokra lesz szükségünk, hanem lelki töltekezésre.

Nyilas: Ebben a szakaszban magunkra kell vállalnunk az irányítást és a vezetést. Legyünk pro-aktívak és menjünk elébe a dolgoknak. A környezetünkben mindenki hálás lesz azért, hogy valaki a kezébe veszi a teendőket.

Bak: Pihenésre, tanulásra, lelki töltődésre adódnak majd most lehetőségek. Most egy kicsit jobban a pihenésre és a megnyugvásra kell összpontosítsunk, és kerüljük a túl sok pörgést, rohangálást.

Vízöntő: Nagyon jó hetünk lesz arra, hogy egy kicsit a ház körül legyünk aktívabbak. Főként arra, hogy a régóta halogatott teendőket megcsináljuk, vagy azokat a feladatokat, amelyeket már régebben megígértük, de még nem jutottunk odáig.

Halak: Aktív időszaknak nézhetünk elébe, de most nem arról fog szólni ez a hét, hogy egyedül, hősként vessük bele magunkat a munkába. Keressük meg a megfelelő embereket a megfelelő teendők végig futtatására.

Ezen a héten természetesen a fő momentum a Karácsony ünnepe lesz, a szeretet ünnepe.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük