Heti asztrológiai előrejelzés: December 21-28…

Kos: A családunkkal, az otthoni légkörrel és a szeretteinkkel kell most foglalkoznunk ebben az időszakban. És nem csak azért mert pont mostanra esik a karácsony. Ez csak egy egybe esés. Szeressünk!

Bika: Az énünkkel, a családunkkal és az otthonunk fizikai síkjával kell most foglalatoskodnunk, mert nekünk is ez fogja a legtöbbet hozni a lelkünk konyhájára, és már a környezetünk is valószín, hogy ki van éhezve ránk.

Ikrek: A beszélgetésen és az aktív jövés-menésen lesz a fő fókuszpont ezen a héten. Szóval inkább azt vállaljuk be erre az ünnepi szezonra, hogy mi megyünk mindenhova, és mi vagyunk a hangulat felelősök.

Rák: Valószín, hogy ebben az időszakban, most mi leszünk a középpont, a kerékagy, amin minden küllő áthalad. Szóval tartsuk a frontot és az egyensúlyt. A nagy családi együttlétek tudnak nehezek lenni, de most mi leszünk a megnyugvás pontja.

Oroszlán: A munkánk fog most előtérbe kerülni, és az, hogy a professzionális életünk ne menjen a családi életünk rovására. Természetesen el kell látni a feladatainkat, de sohasem szabad elhanyagolni a szeretteinket.

Szűz: A spirituális énünk, személyiségünk fog figyelmet követelni tőlünk. Ez persze nem azt jelenti, hogy nagyon elvontnak kell lennünk. Inkább azt, hogy a hitéletünknek a mindennapi életünk szerves részévé kell váljon.

Mérleg: Lehetőségünk fog adódni ezen a héten arra, hogy felszámoljunk kellemetlenségeket és régi félreértéseket. Most könnyebb lesz érzelemmentesebben kommunikálni, és hideg fejjel gondolkodni.

Skorpió: A partnereinkkel és a barátainkkal kell most több időt töltenünk. Ez fog most minket a legjobban feltölteni és lelkileg kiegyensúlyozottabbá tenni. Nem fizikai dolgokra lesz szükségünk, hanem lelki töltekezésre.

Nyilas: Ebben a szakaszban magunkra kell vállalnunk az irányítást és a vezetést. Legyünk pro-aktívak és menjünk elébe a dolgoknak. A környezetünkben mindenki hálás lesz azért, hogy valaki a kezébe veszi a teendőket.

Bak: Pihenésre, tanulásra, lelki töltődésre adódnak majd most lehetőségek. Most egy kicsit jobban a pihenésre és a megnyugvásra kell összpontosítsunk, és kerüljük a túl sok pörgést, rohangálást.

Vízöntő: Nagyon jó hetünk lesz arra, hogy egy kicsit a ház körül legyünk aktívabbak. Főként arra, hogy a régóta halogatott teendőket megcsináljuk, vagy azokat a feladatokat, amelyeket már régebben megígértük, de még nem jutottunk odáig.

Halak: Aktív időszaknak nézhetünk elébe, de most nem arról fog szólni ez a hét, hogy egyedül, hősként vessük bele magunkat a munkába. Keressük meg a megfelelő embereket a megfelelő teendők végig futtatására.

Ezen a héten természetesen a fő momentum a Karácsony ünnepe lesz, a szeretet ünnepe.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük