Heti asztrológiai előrejelzés: December 21-28…

Kos: A családunkkal, az otthoni légkörrel és a szeretteinkkel kell most foglalkoznunk ebben az időszakban. És nem csak azért mert pont mostanra esik a karácsony. Ez csak egy egybe esés. Szeressünk!

Bika: Az énünkkel, a családunkkal és az otthonunk fizikai síkjával kell most foglalatoskodnunk, mert nekünk is ez fogja a legtöbbet hozni a lelkünk konyhájára, és már a környezetünk is valószín, hogy ki van éhezve ránk.

Ikrek: A beszélgetésen és az aktív jövés-menésen lesz a fő fókuszpont ezen a héten. Szóval inkább azt vállaljuk be erre az ünnepi szezonra, hogy mi megyünk mindenhova, és mi vagyunk a hangulat felelősök.

Rák: Valószín, hogy ebben az időszakban, most mi leszünk a középpont, a kerékagy, amin minden küllő áthalad. Szóval tartsuk a frontot és az egyensúlyt. A nagy családi együttlétek tudnak nehezek lenni, de most mi leszünk a megnyugvás pontja.

Oroszlán: A munkánk fog most előtérbe kerülni, és az, hogy a professzionális életünk ne menjen a családi életünk rovására. Természetesen el kell látni a feladatainkat, de sohasem szabad elhanyagolni a szeretteinket.

Szűz: A spirituális énünk, személyiségünk fog figyelmet követelni tőlünk. Ez persze nem azt jelenti, hogy nagyon elvontnak kell lennünk. Inkább azt, hogy a hitéletünknek a mindennapi életünk szerves részévé kell váljon.

Mérleg: Lehetőségünk fog adódni ezen a héten arra, hogy felszámoljunk kellemetlenségeket és régi félreértéseket. Most könnyebb lesz érzelemmentesebben kommunikálni, és hideg fejjel gondolkodni.

Skorpió: A partnereinkkel és a barátainkkal kell most több időt töltenünk. Ez fog most minket a legjobban feltölteni és lelkileg kiegyensúlyozottabbá tenni. Nem fizikai dolgokra lesz szükségünk, hanem lelki töltekezésre.

Nyilas: Ebben a szakaszban magunkra kell vállalnunk az irányítást és a vezetést. Legyünk pro-aktívak és menjünk elébe a dolgoknak. A környezetünkben mindenki hálás lesz azért, hogy valaki a kezébe veszi a teendőket.

Bak: Pihenésre, tanulásra, lelki töltődésre adódnak majd most lehetőségek. Most egy kicsit jobban a pihenésre és a megnyugvásra kell összpontosítsunk, és kerüljük a túl sok pörgést, rohangálást.

Vízöntő: Nagyon jó hetünk lesz arra, hogy egy kicsit a ház körül legyünk aktívabbak. Főként arra, hogy a régóta halogatott teendőket megcsináljuk, vagy azokat a feladatokat, amelyeket már régebben megígértük, de még nem jutottunk odáig.

Halak: Aktív időszaknak nézhetünk elébe, de most nem arról fog szólni ez a hét, hogy egyedül, hősként vessük bele magunkat a munkába. Keressük meg a megfelelő embereket a megfelelő teendők végig futtatására.

Ezen a héten természetesen a fő momentum a Karácsony ünnepe lesz, a szeretet ünnepe.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .