Heti asztrológiai előrejelzés: Október 19-26…

Kos: A munkánk, az azzal járó áldozatok és az abból befolyó javak, valamint az is, hogy mindeközben, hogy érezzük magunkat kerül terítékre ezen a héten. Sőt képesek leszünk dolgokat lezárni és már irányba elindulni.

Bika: Képesek leszünk más szemmel látni ezen a héten. Mintha egy időben látnánk az eseményeket és azt, hogy ennek mi lesz a következménye! Természetesen ez hihetetlenül megfogja könnyíteni a döntéshozatalt, és úgy mindent.

Ikrek: A fő hangsúly azon lesz, hogy engedjük el a ballasztot. Szabaduljunk meg a felesleges dolgoktól, de akár a felesleges emberektől is. Persze nem haragosan és kellemetlenül, de ne engedjünk nagyobb befolyást az életünkbe olyanoknak, akik rossz irányba terelnek bennünket.

Rák: Poroljunk le néhány régebbi nagy tervünket, azokat amelyeket nem tudtunk megvalósítani, és fussunk nekik újra, de most mások segítségét is élvezve, mások támogatását is felhasználva. Sikerülni fog, biztosan!

Oroszlán: A munkánk és a benne megnyilvánított erőfeszítés lesz a legmeghatározóbb hangulata ennek az időszaknak. Nyomnunk kell és szinte folyamatosan, de ezzel most akkor előrelépéseket tehetünk meg, mint máskor hónapok alatt.

Szűz: Ezen a héten képesek leszünk az intellektusunk területéről eljutni a spiritualitás szintjéig. Amikor más látni fogjuk, hogy agyból nagyon sokáig el lehet jutni, de egy idő után már muszáj bele tenni a lelket is, mert kiürül és csak agytorna lesz belőle egy idő után.

Mérleg: Eljött az idő, hogy végre egyszer mi borítsuk a bilit. Üljünk le a szüleinkkel, a gyermekeinkkel, a partnereinkkel és mondjuk el mindazt, ami nekünk fáj. És valószínű, hogy egy csomó mindent ők tudnak úgy is, hogy nekünk az ne legyen rossz, mert nekik az egy apróság!

Skorpió: Kommunikálnunk és tennünk kell most azért, hogy ne üljenek le a kapcsolataink. Mindenféle kapcsolataink. A partneri, az üzlettársi, minden. Most fújt ki az eddig bele rakott energiánk, el kell kezdenünk újra beletenni, hogy működjön.

Nyilas: Nagyon vigyázzunk arra, hogy mit mondunk. Mert vannak olyan időszakok, amikor nem jönnek ki jól a dolgok. Most ez olyan. Meg olyan is, hogy szembe kerülhetünk olyanokkal, akik meg akarnak sértődni, és ha akar, sikerülni is fog neki.

Bak: Eljött az idő, hogy tervezzünk, sőt felépítsünk egy rendszert, ami akár a következő évtizedeinket is meg fogja határozni. Ihletett állapotban leszünk arra, hogy új célokat, vagy régi célokat új köntösben tűzzünk ki és tudjunk rá is startolni.

Vízöntő: Kicsit be kell gubóznunk és csak a közvetlen környezetünkkel foglalkozni. És ez a szimpla fizikai síktól, tehát az otthonunk és lakhatásunk szintjétől egészen a szeretteink lelkiállapotáig, minden szintet lefed!

Halak: A közösség aktivitás lesz most a megoldás mindenre. Szedjük össze a barátokat és a rokonokat és vágjunk bele. Fizikai síkon a haladásban, és lelkileg az összerázódásban is most ez lesz a megoldás. Csináljunk dolgokat együtt!

Az e heti fő pillanat az Október 24-re eső Telihold lesz! Ezen a napon ünneplik Indiában Laksmi Istennőt, a Szerencse Istennőjét!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük