Aktuális heti asztrológiai előrejelzés: Október 5-12…

Kos: Ezen a héten az érzelmi síkon történnek meg a nagy események. Kiváló időszak lesz az elmélkedésre és a döntés hozatalra. Habár érzelmi területeken lesz munkánk, mégis kérjük partnereink és társaink véleményét, hogy jobb döntéseket tudjunk hozni.

Bika: Tenni és menni kell. Menjünk elébe, legyünk kezdeményezők. Most képesek leszünk minden hátráltató tényezőn túllépni. Vigyázat csak azon irányban tudunk majd ilyen minőségű erőkifejtésre elköteleződni, amely célok irányában lelkileg és érzelmileg is elhívatottak vagyunk.

Ikrek: Beszélgetős hétnek nézünk elébe. De azért legyünk diplomatikusak is, mert lehet, hogy ami bennünk éveken át érlelődött és összeállt, az nem biztos, hogy érthető elsőre azoknak, akiknek megnyílunk.

Rák: Fizikailag kell megvalósítanunk dolgokat, és első sorban mi és a környezetünk kerül terítékre. Foglalkozzunk magunkkal, a közvetlen környezetünkkel, de ez vonatkozik a lakó és munkakörnyezetünkre is.

Oroszlán: Álljunk meg, figyeljük magunkat és azt, hogy hová vezet az utunk. Beszélgessünk el azokkal, akiknek adunk a véleményére. Aztán végezzük azokat a finomhangolásokat, amelyek eredménye képen elégedettek tudunk lenni az életünkkel.

Szűz: A szükséges töltődésünket ezen a héten a családtagjainkból és a barátainkból leszünk képesek megkapni. Hiszen lelkek vagyunk és élettelen dolgokból sohasem kaphatjuk meg azt, amit egy másik érző lélektől.

Mérleg: Munkával kapcsolatos felismerések várhatóak ezen a héten. De ne feledjük a munka az munka. És a munka arra való, hogy abból finanszírozzuk az életünket és azokat a dolgokat amelyek kellemesebbé teszik az életünket.

Skorpió: A lelkiek terén alakulnak majd az e heti történések. Azon belül is az fog fókuszba kerülni, hogy milyen mindenről vagyunk hajlandóak lemondani annak érdekében, hogy lelkiekben tovább tudjunk fejlődni.

Nyilas: Vigyáznunk kell ezen a héten, mert a munkánk és a pénzkeresetünk területén adódhatnak kellemetlenségek. Főként félreértésekből, és rosszul értelmezett történésekből alakulhatnak ki a problémák, nem valós és komoly történésekből.

Bak: Kreativitás és alkotás lesz a fő energiája ennek az időszaknak. Sőt most könnyebb lesz az elképzeléseinket is kommunikálni, így könnyebb lesz a megfelelő és támogató együttműködést is megtalálni.

Vízintő: Némi súrlódásra és nézeteltérésre kell számítanunk ezen a héten, főként abból adódóan, hogy miként nyilvánul meg a személyiségünk. Próbáljunk diplomatikusak lenni és óvatosabban kifejezni magunkat.

Halak: Az intellektusunkra kell majd hagyatkoznunk, hogy rendbe rakjuk a körülöttünk felbolydult személyeket és körülményeket. Próbáljuk több szemszögből is végig játszani a lehetőségeket, hogy jobb és stabilabb döntéseket tudjunk hozni.

A hét fő spirituális momentuma az Október 11-re eső asztrológiai állás lesz. Egy év után ismét jegyet vált a Jupiter. Pontban 13 órakor. Előtte és utána 18-18 órán át minden lelkigyakorlat sokkal erősebben hat ránk, mint máskor.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .