Aktuális heti asztrológiai előrejelzés: November 2-9…

Kos: Lehetőségünk adódik ezen a héten arra, hogy a partner kapcsolati berendezkedéseinket tiszta, hideg fejjel tudjuk megvizsgálni. Nem fognak annyira bekavarni az érzelmek, és sokkal könnyebb lesz olyan döntéseket meghozni, amelynek alapja az intellektusunk.

 

Bika: Teljesen mindegy, hogy most mit diktál a belsőnk, próbáljunk szolgálatot nyújtani a partnereinknek. Ha pihenni vagy lazítani szeretnénk, csak halasszuk el egy kicsit, most az fog a legtöbbet a konyhára hozni ha segítünk, ha megcsináljuk helyette, ha ágyba visszük a reggelit.

Ikrek: Ebben az időszakban könnyebb lesz új rendszereket bejáratni, és olyan dolgokat is megcsinálni, amihez több lelkierő kell. Szóval bátran vágjunk bele az új fogadalmainkba, edzésterveinkbe, most sikerülni fog.

Rák: Ahhoz, hogy lelkileg nyugalomra találjunk szükség lesz arra, hogy beszéljünk. És nem feltétlen csak arra, hogy valaki meghallgasson minket, hanem arra is, hogy mi magunk is tanács adjunk, hogy érezzük azt, hogy mi magunk is képesek vagyunk problémák megoldására.

Oroszlán: Ebben a szakaszban az lenne a legideálisabb elfoglaltság, ha csak a közvetlen lakókörnyezetünkkel és környezetünkben foglalnánk el magunkat. Szépítgessünk, díszítgessünk, sertepertéljünk a ház körül.

Szűz: Vigyáznunk kell arra hogy mit mondjunk. De arra is, hogy mindezt hogyan mondjuk. Hiába vezérel bennünket a legtisztább szándék, ezen hét csillagállásai könnyen keverhet minket félreértésekbe, szóval vigyázzunk.

Mérleg: A családunk és a barátaink fogják kitölteni a hetünket. Valószínűleg nem jutott rájuk annyi idő mostanában, mint amennyire ezt igényelték volna, vagy igényeltük volna, mi magunk. Szóval itt az ideje, hogy bepótoljunk némi bulizást.

Skorpió: A munkánkba, most a mi személyes energiánkra, kisugárzásunkra van szükség. Vessük bele magunkat és csináljuk. Ez valószínűleg elfogja emészteni ezt a hetünket, de hatalmas előrelépéseket fogunk tudni manifesztálni.

Nyilas: Befejezés és elengedés lesz a fő mottója ennek a hétnek. De ne arra gondoljunk, hogy egy szomorú időszak vár ránk. Ez az elengedés érzet, már abból fog fakadni, hogy bizonyos dolgokat már elengedtünk, és túlléptünk rajtuk.

Bak: Az ambícióink kerülnek előtérbe ezen a héten. Temérdek új tervünk és elképzelésünk lesz és most meglesz hozzá a belső erőnk, a megfelelő segítség és a kiváló körülmények is, hogy mozgásba tudjuk hozni a dolgokat.

Vízöntő: Lehetőség adódik egy kicsit átszervezni, átrendezni a munkánk és az általános teendőink rendszerét. Adjunk le a feleslegesből, delegáljuk át azokat a feladatokat amelyekhez nincs szükség a személyes varázsunkhoz, stb.

Halak: Muszáj lesz a a lelkünkkel foglalkozni ezen a héten! De nemcsak valami buta-ezo hókusz-pókuszra gondoljunk, hanem effektíven valami komoly lelkigyakorlatra. Ez minden spirituális kultúrában megtalálható a Szent Ignác féle lelki gyakorlatoktól a Buddhista Vipászana rendszeréig.

Ezen hét legfontosabb mozzanata az lesz, amikor November 6-án a Mars kilép a Bak jegyéből, ahol az elmúlt 6 hónapban tartózkodott, és ami súlyosan közre játszott az elmúlt időszak furcsa időjárás jelenségeihez, és a folyamatos háborús/hideg háborús helyzeteihez! Végre vége!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük