Az e heti asztrológiai előrejelzés: Szeptember 28 – Október 5…

Kos: Ez a hét kiváló esélyt teremt arra, hogy ki tudjunk alakítani új életviteli rendszereket. Hogy kitartóan ás élvezettel tudjunk új dolgokat tenni anélkül, hogy monotonná váljon bennünk az egész folyamat.

Bika: Le kellene csendesülnünk és olyan dolgokba belefogni, ami nem igényel komolyabb interaktivitás, erőfeszítést vagy otthonról kimozdulást. Viszont elmélkedésre, meditációra ez egy igen produktív időszak lehet!

Ikrek: Amennyiben ezen a héten beleviszünk egy kis többlet erőfeszítést a munkánkba és/vagy a pénzkeresetünkbe, komoly előrelépéseket várhatunk majd a közeljövőben. Gyors megtérülésben lesz részünk.

Rák: A személyes kisugárzásunk, vagy úgymond a személyes varázsunk lesz az, ami felhatalmazza a történéseket a környezetünkben. És mindegy, hogy milyen területen dobjuk be magunkat, ha felvillantjuk a varázsunkat a helyzet meg fog oldódni.

Oroszlán: Elengedés, befejezés, felülemelkedés ezek lesznek a kulcsszavak az e heti szakaszra. És amennyiben sikerül a felülemelkedés, az elengedés már automatikus. Hiszen, amint már nincs kötödés az elengedés már egy természetes velejárója az egyensúly állapotnak.

Szűz: Ez a hét arra lesz a legalkalmasabb, hogy a külvilági környezetünk beavassuk abba, hogy mi épp hol tartunk az életünkben. Beszélgessünk el barátainkkal, munkatársainkkal arról, hogy mostanában mi foglalkoztat minket, hol tartunk, miként változtunk. Hálásak lesznek érte.

Mérleg: Életünk professzionális része kerül fókuszba erre a hétre. Kiváló időszakunk lesz a munkánkkal kapcsolatos rendszerek felépítésére, üzleti kapcsolatok építésre, és a már jól működő együttműködéseink karbantartására.

Skorpió: Ebben az időszakban olyan feladatokba álljunk bele, amit már egy ideje halogattunk vagy mellőztünk. És lehet, hogy csak az utolsó kicsi kis erőfeszítés hiányzik, de már annyira nem kívánja a szervezetünk, hogy évek óta nem tettünk érte. Viszont most meg fogjuk tudni oldani.

Nyilas: Ezen a héten komoly lehetőségünk nyílik arra, hogy elmélyítsük a tudásunkat. Arra, hogy a könyvből tanultak, mély tapasztalati tudássá érlelődjön bennünk. Olyan tudássá, ami az értékrendünkön és az életvitelünkön is változtat.

Bak: Ebben a szakaszban összhangba kerül majd az értelmi és az érzelmi világunk. Mintha mindkét énünk folyamatosan be lenne kapcsolva. Használjuk ki a lehetőséget, hogy egy időben tudunk mindent külsősként megvizsgálni ugyanakkor a megfelelő érzéseknek is hangot adni.

Vízöntő: Ezen a héten bármibe is kezdünk, minden úgy fog előre mozdulni, ha képesek leszünk új dolgokat beiktatni a megszokott repertoárunkba. Tanuljunk meg új módszereket, álljunk neki másképp, mint szoktunk, vagy csak keressünk új együttműködő partnereket.

Halak: Sokat kell kommunikálnunk majd ezen a héten. Egy részről nekünk is jót fog tenni azáltal, hogy képesek leszünk le ereszteni némi fölös érzelmi energiát, de a környezetünknek is jót fog tenni, mert ezáltal informálódnak, hogy éppen mi hol tartunk.

A hét főeseménye az Október 3-ra eső asztrológiai állás. Ezen a napon egybe esik a csütörtöki nap és a Pushja csillagkép. Az ezen a napon megkezdett megtakarítások kiválóan gyarapodnak. Indiában ezeken a napokon nemcsak pénzt, de aranyat is elszoktak tenni a jövőre nézve.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük