Az e heti asztrológiai előrejelzés: Szeptember 28 – Október 5…

Kos: Ez a hét kiváló esélyt teremt arra, hogy ki tudjunk alakítani új életviteli rendszereket. Hogy kitartóan ás élvezettel tudjunk új dolgokat tenni anélkül, hogy monotonná váljon bennünk az egész folyamat.

Bika: Le kellene csendesülnünk és olyan dolgokba belefogni, ami nem igényel komolyabb interaktivitás, erőfeszítést vagy otthonról kimozdulást. Viszont elmélkedésre, meditációra ez egy igen produktív időszak lehet!

Ikrek: Amennyiben ezen a héten beleviszünk egy kis többlet erőfeszítést a munkánkba és/vagy a pénzkeresetünkbe, komoly előrelépéseket várhatunk majd a közeljövőben. Gyors megtérülésben lesz részünk.

Rák: A személyes kisugárzásunk, vagy úgymond a személyes varázsunk lesz az, ami felhatalmazza a történéseket a környezetünkben. És mindegy, hogy milyen területen dobjuk be magunkat, ha felvillantjuk a varázsunkat a helyzet meg fog oldódni.

Oroszlán: Elengedés, befejezés, felülemelkedés ezek lesznek a kulcsszavak az e heti szakaszra. És amennyiben sikerül a felülemelkedés, az elengedés már automatikus. Hiszen, amint már nincs kötödés az elengedés már egy természetes velejárója az egyensúly állapotnak.

Szűz: Ez a hét arra lesz a legalkalmasabb, hogy a külvilági környezetünk beavassuk abba, hogy mi épp hol tartunk az életünkben. Beszélgessünk el barátainkkal, munkatársainkkal arról, hogy mostanában mi foglalkoztat minket, hol tartunk, miként változtunk. Hálásak lesznek érte.

Mérleg: Életünk professzionális része kerül fókuszba erre a hétre. Kiváló időszakunk lesz a munkánkkal kapcsolatos rendszerek felépítésére, üzleti kapcsolatok építésre, és a már jól működő együttműködéseink karbantartására.

Skorpió: Ebben az időszakban olyan feladatokba álljunk bele, amit már egy ideje halogattunk vagy mellőztünk. És lehet, hogy csak az utolsó kicsi kis erőfeszítés hiányzik, de már annyira nem kívánja a szervezetünk, hogy évek óta nem tettünk érte. Viszont most meg fogjuk tudni oldani.

Nyilas: Ezen a héten komoly lehetőségünk nyílik arra, hogy elmélyítsük a tudásunkat. Arra, hogy a könyvből tanultak, mély tapasztalati tudássá érlelődjön bennünk. Olyan tudássá, ami az értékrendünkön és az életvitelünkön is változtat.

Bak: Ebben a szakaszban összhangba kerül majd az értelmi és az érzelmi világunk. Mintha mindkét énünk folyamatosan be lenne kapcsolva. Használjuk ki a lehetőséget, hogy egy időben tudunk mindent külsősként megvizsgálni ugyanakkor a megfelelő érzéseknek is hangot adni.

Vízöntő: Ezen a héten bármibe is kezdünk, minden úgy fog előre mozdulni, ha képesek leszünk új dolgokat beiktatni a megszokott repertoárunkba. Tanuljunk meg új módszereket, álljunk neki másképp, mint szoktunk, vagy csak keressünk új együttműködő partnereket.

Halak: Sokat kell kommunikálnunk majd ezen a héten. Egy részről nekünk is jót fog tenni azáltal, hogy képesek leszünk le ereszteni némi fölös érzelmi energiát, de a környezetünknek is jót fog tenni, mert ezáltal informálódnak, hogy éppen mi hol tartunk.

A hét főeseménye az Október 3-ra eső asztrológiai állás. Ezen a napon egybe esik a csütörtöki nap és a Pushja csillagkép. Az ezen a napon megkezdett megtakarítások kiválóan gyarapodnak. Indiában ezeken a napokon nemcsak pénzt, de aranyat is elszoktak tenni a jövőre nézve.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük