Aktuális heti asztrológiai előrejelzés: November 16-23…

Kos: Ambiciózus hétnek nézünk elébe, és arra is képesek leszünk, hogy komolyabb áldozatokat hozzunk terveink megvalósításának érdekében. De azért futtassuk át elképzeléseinket a szeretteink szűrőjén is, hogy ne túlozzuk el a dolgokat.

Bika: A munkaterületén leszünk aktívabbak ebben az időszakban, de ez nem teherként fog ránk nehezedni, inkább egy jókor meghozott, jó döntésként fog ez regisztrálódni. És ebből eredően komoly előrelépések is várhatók.

Ikrek: Elérkezett az idő arra, hogy bizonyos dolgoknak véget vessünk. És nem csak szokásokra és/vagy folyamatokra, de bizonyos emberekkel is át kell gondolnunk a kapcsolataink intenzitását. Sőt most meg is lesz az erőnk ahhoz, hogy végig vigyük elképzeléseinket.

Rák: Ezen a héten picit jobban kell vigyáznunk magunkra. Sőt inkább foglaljuk le magunkat úgy, hogy ne legyünk egyedül. Ragadjuk meg a lehetőséget a munkánkkal kapcsolatosan, töltsünk több időt a barátainkkal, stb.

Oroszlán: Ebben az időszakban meglehetősen könnyű lesz belekeveredni valamiféle félreértésbe, főként az együttműködéseink terén, így vigyázzunk magunkra. A munkánkkal kapcsolatos dolgok most érzékenyebb területek lehetnek.

Szűz: A szociális oldalunk lesz most lényegesen aktívabb, és ennek megfelelően próbáljunk segíteni ott ahol tudunk. Sőt most könnyebb lesz észrevenni azokat a területeket, ahol szükség lenne a segítségünkre, de mégsem jön onnan felkérés.

Mérleg: Egy szellemileg aktívabb periódusnak nézhetünk elébe. Sőt ebben az időszakban mind a racionális, mind az érzelmi oldalunk be lesz kapcsolva, szóval teljesen átgondolt és hosszútávú döntéseket is hozhatunk.

Skorpió: Lelkileg egy picit érzékenyebb hétnek nézünk elébe, és most a fő trigger pont a partnerkapcsolati/együttműködési terület lesz. Figyeljünk arra oda, hogy most érzékenyebbek vagyunk, és ne vegyünk dolgokat a szívünkre.

Nyilas: Aktív hetünk lesz, de lelkileg is el kell tudnunk kötelezni magunkat ahhoz, hogy most ne azt érezzük, hogy megint túl vagyok terhelve. Olyan dolgokba kell bele tennünk magunkat, amelyek a szívünk ügyei is egyben.

Bak: Beszédes időszakunk lesz, de arra mindenféleképpen vigyázzunk, hogy attól függetlenül, hogy mennyire tiszták és jó akaratúak a szándékaink, arra is oda kell figyelnünk, hogy hogyan mondjuk mindazt a szépe és jót, amit mondunk.

Vízöntő: Magunkkal és a közvetlen környezetünkkel kell foglalkoznunk ezen a héten. Ez természetesen magába foglalja a családunkat, de a lakókörnyezetünket is. Szóval fizikai és lelki környezetünkkel is törődnünk kell.

Halak: Ez egy kiváló szakasz lesz arra, hogy megnyíljunk magunkkal kapcsolatosan, de ne csak arra nyíljunk meg, amit mi mondunk, hanem a válasz reakciókra is. Hiszen az elég keveset ér, ha a megnyílás után mi magunk már nem vagyunk befogadó képesek az észrevételekre.

Ennek a periódusnak a fő momentuma az lesz, amikor November 23-án, az indiai kultúrában felébrednek az Istenek. Mindezt egy 4 hónapos alvás után, és így minden könnyebb lesz, hiszen újra mindent féltő tekintetük alatt történik majd.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük