Aktuális heti asztrológiai előrejelzés: November 16-23…

Kos: Ambiciózus hétnek nézünk elébe, és arra is képesek leszünk, hogy komolyabb áldozatokat hozzunk terveink megvalósításának érdekében. De azért futtassuk át elképzeléseinket a szeretteink szűrőjén is, hogy ne túlozzuk el a dolgokat.

Bika: A munkaterületén leszünk aktívabbak ebben az időszakban, de ez nem teherként fog ránk nehezedni, inkább egy jókor meghozott, jó döntésként fog ez regisztrálódni. És ebből eredően komoly előrelépések is várhatók.

Ikrek: Elérkezett az idő arra, hogy bizonyos dolgoknak véget vessünk. És nem csak szokásokra és/vagy folyamatokra, de bizonyos emberekkel is át kell gondolnunk a kapcsolataink intenzitását. Sőt most meg is lesz az erőnk ahhoz, hogy végig vigyük elképzeléseinket.

Rák: Ezen a héten picit jobban kell vigyáznunk magunkra. Sőt inkább foglaljuk le magunkat úgy, hogy ne legyünk egyedül. Ragadjuk meg a lehetőséget a munkánkkal kapcsolatosan, töltsünk több időt a barátainkkal, stb.

Oroszlán: Ebben az időszakban meglehetősen könnyű lesz belekeveredni valamiféle félreértésbe, főként az együttműködéseink terén, így vigyázzunk magunkra. A munkánkkal kapcsolatos dolgok most érzékenyebb területek lehetnek.

Szűz: A szociális oldalunk lesz most lényegesen aktívabb, és ennek megfelelően próbáljunk segíteni ott ahol tudunk. Sőt most könnyebb lesz észrevenni azokat a területeket, ahol szükség lenne a segítségünkre, de mégsem jön onnan felkérés.

Mérleg: Egy szellemileg aktívabb periódusnak nézhetünk elébe. Sőt ebben az időszakban mind a racionális, mind az érzelmi oldalunk be lesz kapcsolva, szóval teljesen átgondolt és hosszútávú döntéseket is hozhatunk.

Skorpió: Lelkileg egy picit érzékenyebb hétnek nézünk elébe, és most a fő trigger pont a partnerkapcsolati/együttműködési terület lesz. Figyeljünk arra oda, hogy most érzékenyebbek vagyunk, és ne vegyünk dolgokat a szívünkre.

Nyilas: Aktív hetünk lesz, de lelkileg is el kell tudnunk kötelezni magunkat ahhoz, hogy most ne azt érezzük, hogy megint túl vagyok terhelve. Olyan dolgokba kell bele tennünk magunkat, amelyek a szívünk ügyei is egyben.

Bak: Beszédes időszakunk lesz, de arra mindenféleképpen vigyázzunk, hogy attól függetlenül, hogy mennyire tiszták és jó akaratúak a szándékaink, arra is oda kell figyelnünk, hogy hogyan mondjuk mindazt a szépe és jót, amit mondunk.

Vízöntő: Magunkkal és a közvetlen környezetünkkel kell foglalkoznunk ezen a héten. Ez természetesen magába foglalja a családunkat, de a lakókörnyezetünket is. Szóval fizikai és lelki környezetünkkel is törődnünk kell.

Halak: Ez egy kiváló szakasz lesz arra, hogy megnyíljunk magunkkal kapcsolatosan, de ne csak arra nyíljunk meg, amit mi mondunk, hanem a válasz reakciókra is. Hiszen az elég keveset ér, ha a megnyílás után mi magunk már nem vagyunk befogadó képesek az észrevételekre.

Ennek a periódusnak a fő momentuma az lesz, amikor November 23-án, az indiai kultúrában felébrednek az Istenek. Mindezt egy 4 hónapos alvás után, és így minden könnyebb lesz, hiszen újra mindent féltő tekintetük alatt történik majd.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük