Heti Védikus asztrológiai előrejelzés: Június 22-29…

Kos: Nagyon jó hetünk lesz ahhoz, hogy fizikailag megtudjunk valósítani dolgokat. De ehhez két dolgot kell előre megoldanunk. Meg kell keresnünk a megfelelő partnert az erőfeszítéseinkhez és picit szerzetesszerűen kell hozzáállni a feladathoz. Úgymond csak a feladatra fókuszálni.

Bika: Intellektuálisan aktív hétnek nézünk elébe, és főként azon lesz a hangsúly, hogy miként tudunk saját problémáinkon felülkerekedni. Ezek lehetnek simán nehéz helyzetek, vagy akár emberi konfliktusok is.

Ikrek: Az otthonunkkal, a gyermekeinkkel és a párjainkkal kapcsolatos területek kerülnek előtérbe ezen a héten, és főként az, hogy közös erőfeszítéseket tegyünk. Szépítsük a lakóhelyünket, rakjuk rendbe a kertjeinket, de csináljuk együtt.

Rák: Ezen a héten a fizikai erőfeszítés, és a nehéz feladatok leküzdése lesz terítéken. És ez fogja a legtöbb elégedettséget hozni nekünk. Csak csinálnunk kell, azért némi szervezettséget tanúsítanunk kell, de álljunk bele és nyomjuk ezerrel.

Oroszlán: Beszédes hetünk lesz, de most nem olyan beszélgetéses, barátkozós, könnyed dolgok lesznek előtérben, hanem mély, és sorsfordító találkozók. És nem csak az lesz fontos, amit mondunk, hanem az is, hogy hogyan mondjuk.

Szűz: Magunkkal és a legközelebbi belső köreinkkel foglalkozó időszaknak nézünk elébe. Töltsünk időt töltődéssel, pihenéssel és mindezt a szeretteink körében, most ez lesz az a tevékenység, ami harmóniát hoz a hetünkben.

Mérleg: Mi magunk és a családunk kerül előtérbe ebben a szakaszban, de az lenne az igazi csapatépítés, ha teljesen eltudnánk vonulni a külvilágtól és csak egymásra figyelve, szinte összezárva töltenénk el ezt a hetet.

Skorpió: A barátainkkal és a szeretteinkkel eltöltött idő lesz az, ami lelkileg jót fog tenni nekünk. De meg lesz az a hangulata is a hétnek, hogy mi magunk megtudjuk állapítani, hogy mi miben tudjuk segíteni őket.

Nyilas: A munkánkkal kapcsolatos területek kerülnek terítékre és az, hogy ez miként hat ránk. Hogy épít-e minket az amit teszünk, vagy legalább finanszírozni tudjuk-e belőle azokat a dolgokat amelyek ténylegesen tölteni tudnak minket.

Bak: Befejezős hetünk lesz, és előtérbe kerül az is, hogy képesek legyünk azokat a dolgokat lezárni, amelyeket, már amúgy is le le kellene tennünk. Úgymond lehetőségünk nyílik arra, hogy felismerjük azokat a területeket, amelyek már hátráltatnak bennünket.

Vízöntő: Lelkileg leszünk aktívabbak ezen a héten, és azon belül is az kerül fókuszba, hogy vágyaink/terveink mennyire tükrözik azt, hogy hol tartunk spirituálisan. Valószínű, hogy egy kis paradigma váltás lesz a hét végeredménye.

Halak: Azok a nézeteltérések és félreértések kerülnek előtérbe, amelyek gátolnak bennünket e jó és egészséges együttműködésekben. Amennyiben ezeket felismerjük és elhárítjuk, hihetetlenül megkönnyebbül az életünk.

Ebben az időszakban, Június 24-én egy különleges fogadalmi nap várható. A nagy indiai eposzban a Rámajánában, ezen a napon kezdet különleges böjtökbe és felajánlásokba Dasarath király, hogy gyermeke születhessen. Nem sokkal később megszületett Ráma, a Nap Dinasztia legnagyobb uralkodója!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük