Aktuális heti asztrológiai előrejelzés: Augusztus 31-Szeptember 7…

Kos: Ezen a héten a fizikai síkon végzet feladatainkon túl, értékes ötleteink lesznek a „hogyan tovább” területén. Főként abban tudunk majd kiteljesedni, hogy mit tegyünk annak érdekében, hogy lelkileg jól és kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat. 

Bika: Kiváló hetünk lesz arra, hogy elcsendesedjünk és számot vessünk azokról a dolgokról, amit meg kell tennünk a fizikai világunkban, hogy jobbá tegyük az életünket. Mit tegyünk magunkért, a családunkért, de a fő fókusz az lesz, hogy fizikailag tegyünk!

Ikrek: Ebben a szakaszban sok időt kell majd eltöltenünk azzal, hogy beszélünk. A barátainkkal, a családunkkal, és nem csak mindennapos dolgokról, hanem mély érzelmi területeket is érintve, de bátran feltárhatjuk az ambícióinkat is.

Rák: A munkánk területén kell majd egy kicsit több energiát mozgósítanunk a hét folyamán, de ez az energia ráfordítás sokszorosan fog megtérülni. Vessük bele magunkat a teendőinkbe és nyugodtan lelkesítsük a munkatársainkat is.

Oroszlán: Ez a hét kiváló lesz arra, hogy pontot tegyünk olyan dolgokra, amelyek már időtlen idők óta befejezetlenül állnak körülöttünk. És ez nemcsak a lezárás miatt lesz praktikus és időszerű, de lelkileg is jót fog tenni nekünk.

Szűz: A lelkünk legmélyebb régiói, és a legeldugottabb titkaink kerülnek előtérbe ebben a szakaszban. Nyugodjunk le, csendesedjünk el és gyakoroljunk egy kis önvizsgálatot, lehetőségünk lesz a legmélyebb síkokon is feloldani feszültségeket.

Mérleg: Az együttműködős terén az összes száll előtérbe fog kerülni a hét folyamán. Az üzlettársaink, a munkatársaink, a barátaink mindenki akivel együttműködünk, önszántunkból vagy kényszerből. Sok mindent egyenesbe is hozhatunk, a feszültebb viszonyokban.

Skorpió: Olyan élet területek fognak fókuszba kerülni ezen a héten, amelyek sok munkát és erőfeszítést igényelnek. Tehát bármi is előtérbe kerül, fogjuk fel feladatként, ugorjunk neki és adjunk bele mindent.

Nyilas: Ezen hét fő feladata az lesz, hogy intellektuálisan szemléljük meg magunkat, a környezetünket és a környezetünkben lévő embereket. A teljes végig analizálás után nagyon fontos felismerésekkel tudunk majd gazdagodni.

Bak: Ebben az időszakban akkor fogunk tudni előrelépni a teendőinkben, ha együttműködésben aktivizáljuk magunkat. Ez mind érvényes lesz a régóta bejáratot partneri viszonyok, de akár teljesen új együttműködési megállapodásokra is.

Vízöntő: Ezen a héten a lassú, kellemes, szépérzékkel kapcsolatos dolgokkal foglalkozás komoly lelki nyugalmat adhat, még akkor is ha éppen kicsit nehezebb szakaszon megyünk át. Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy főként akkor ha éppen nehezebb szakaszon megyünk át.

Halak: Vigyázzunk mert ezen a héten könnyen konfliktusba kerülhetünk a mondanivalónk miatt. És még nem is feltétlenül attól, hogy mit találunk kimondani, hanem inkább abból az irányból, hogy hogyan fogalmazzuk meg a mondanivalónkat.

Ezen a héten a Szeptember 2-re eső bolygóállás igencsak különleges. Mármint, amikor vasárnapra esik a hetedik Hold nap a Telihold után. Ez a nap tökéletes arra, hogy tegyünk az egészségünkért!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük