Aktuális heti előrejelzés: Június 29 – Július 6…

Kos: Lehetőségünk adódik ezen  héten arra, hogy spirituálisabban lássuk az életünket, és a minden napjainkat. Valamint arra is, hogy megtegyünk olyan lépéseket, amelyekkel több lelkiséget csempésszünk az életünkbe.

Bika: Előtérbe kerül a spiritualitás ebben az időszakban, és főként a barátainkon keresztül. Sőt most ez lehet egy két irányú folyamat. Tehát az is megoldás, ha mi hozzunk fel spirituálisabb témákat a barátainknak, de az is, ha befogadunk némi lelki tanítást a barátinktól.

Ikrek: Ebben a szakaszban a munkahelyünk világában fognak megtörténni a nagy események. Felül kell majd emelkednünk némi személyes konfliktuson és némi nehézségeken, és amennyiben ez sikerül nem csak a munkahelyi légkör lesz jobb, mi lelkileg is sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Rák: Ezen a héten az kerül terítékre, hogy azáltal is lehetünk boldogak, és azáltal is lehetünk egy harmonikusabb állapotban, ha másokat segítünk, ha másokat pátyolgatunk. Természetesen mindezt önzetlenül, semmit sem elvárva a segített felektől.

Oroszlán: Most arra lesz szükségünk, annak érdelében, hogy minden simábban és jobban működjön, hogy legyünk szervezettebbek és tegyük oda magunkat. Ezen a héten az égiek ezt fogják értékelni, hogy álljunk bele és csináljuk.

Szűz: Az az élmény kerül fókuszba, hogy muszáj átadni a tanultakat és a tapasztalatainkat. Sőt úgy el is mélyítjük a tudásunkat, ugye a tanítva tanulni fogalom révén. De azt is mondják, ha valamit nem tudunk elmagyarázni egyszerűen, azt valószínű, hogy nem is értjük.

Mérleg: Az lenne a lehető legjobb hozzáállás a héthez, ha nagyon elfoglalnánk magunkat, fizikailag. Ez ahhoz fog kelleni, hogy eltereljük a saját figyelmünket, mégpedig arról, hogy valószínűleg nem fognak jól működni a kommunikációs csatornáink, és az elégedettség érzetünk is alul fog teljesíteni.

Skorpió: Tanulással és gyakorlással kellene töltenünk ezt a hetet. Lehetőleg úgy, hogy szinte elvonulunk a világtól. A kommunikációs és aktivitással kapcsolatos tevékenységek nem igazán fognak jól elsülni, így ezzel tudjuk legjobban kihasználni a hét adottságait.

Nyilas: Magunkkal és a családunkkal kell majd foglalkoznunk ebben az időszakban, és az otthonunk terén legyünk aktívak. Szépítsük, építsük a környezetünket  és akár egész komoly vállalkozásokba is belekezdhetünk, legyen az átépítés, átfestés vagy bármilyen átalakítás.

Bak: Elmélkedéssel és elvonulással lenne ildomos foglalkoznunk ebben a szakaszban. És olyan aktivitással amelyek belsőleg változtatnak rajtunk. Ez lehet meditáció, jógázás, de akár elmenni egy oldásra vagy kezelésre.

Vízöntő: Valószínűleg nagy szükség lesz ránk a barátaink köreiben, próbáljunk elérhetőek lenni ezen a héten. És nem is a segítségünk nagysága, vagy értéke lesz az, ami jót tesz a nekünk fontos embereknek, hanem már az is elég lesz, hogy mi ott vagyunk és lehet ránk számítani.

Halak: A munkánk és a pénzkeresetünk területei fogják a legtöbb időt elemészteni ezen a héten. De most ezt a hetet be kell áldoznunk ahhoz, hogy a továbbiakban is minden simán és zökkenő mentesen menjen.

Ebben a szakaszban a legmarkánsabb nap a Június 6-ra eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon elengedhetetlen, hogy tegyünk az egészségünkért.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük