Aktuális heti előrejelzés: Június 29 – Július 6…

Kos: Lehetőségünk adódik ezen  héten arra, hogy spirituálisabban lássuk az életünket, és a minden napjainkat. Valamint arra is, hogy megtegyünk olyan lépéseket, amelyekkel több lelkiséget csempésszünk az életünkbe.

Bika: Előtérbe kerül a spiritualitás ebben az időszakban, és főként a barátainkon keresztül. Sőt most ez lehet egy két irányú folyamat. Tehát az is megoldás, ha mi hozzunk fel spirituálisabb témákat a barátainknak, de az is, ha befogadunk némi lelki tanítást a barátinktól.

Ikrek: Ebben a szakaszban a munkahelyünk világában fognak megtörténni a nagy események. Felül kell majd emelkednünk némi személyes konfliktuson és némi nehézségeken, és amennyiben ez sikerül nem csak a munkahelyi légkör lesz jobb, mi lelkileg is sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Rák: Ezen a héten az kerül terítékre, hogy azáltal is lehetünk boldogak, és azáltal is lehetünk egy harmonikusabb állapotban, ha másokat segítünk, ha másokat pátyolgatunk. Természetesen mindezt önzetlenül, semmit sem elvárva a segített felektől.

Oroszlán: Most arra lesz szükségünk, annak érdelében, hogy minden simábban és jobban működjön, hogy legyünk szervezettebbek és tegyük oda magunkat. Ezen a héten az égiek ezt fogják értékelni, hogy álljunk bele és csináljuk.

Szűz: Az az élmény kerül fókuszba, hogy muszáj átadni a tanultakat és a tapasztalatainkat. Sőt úgy el is mélyítjük a tudásunkat, ugye a tanítva tanulni fogalom révén. De azt is mondják, ha valamit nem tudunk elmagyarázni egyszerűen, azt valószínű, hogy nem is értjük.

Mérleg: Az lenne a lehető legjobb hozzáállás a héthez, ha nagyon elfoglalnánk magunkat, fizikailag. Ez ahhoz fog kelleni, hogy eltereljük a saját figyelmünket, mégpedig arról, hogy valószínűleg nem fognak jól működni a kommunikációs csatornáink, és az elégedettség érzetünk is alul fog teljesíteni.

Skorpió: Tanulással és gyakorlással kellene töltenünk ezt a hetet. Lehetőleg úgy, hogy szinte elvonulunk a világtól. A kommunikációs és aktivitással kapcsolatos tevékenységek nem igazán fognak jól elsülni, így ezzel tudjuk legjobban kihasználni a hét adottságait.

Nyilas: Magunkkal és a családunkkal kell majd foglalkoznunk ebben az időszakban, és az otthonunk terén legyünk aktívak. Szépítsük, építsük a környezetünket  és akár egész komoly vállalkozásokba is belekezdhetünk, legyen az átépítés, átfestés vagy bármilyen átalakítás.

Bak: Elmélkedéssel és elvonulással lenne ildomos foglalkoznunk ebben a szakaszban. És olyan aktivitással amelyek belsőleg változtatnak rajtunk. Ez lehet meditáció, jógázás, de akár elmenni egy oldásra vagy kezelésre.

Vízöntő: Valószínűleg nagy szükség lesz ránk a barátaink köreiben, próbáljunk elérhetőek lenni ezen a héten. És nem is a segítségünk nagysága, vagy értéke lesz az, ami jót tesz a nekünk fontos embereknek, hanem már az is elég lesz, hogy mi ott vagyunk és lehet ránk számítani.

Halak: A munkánk és a pénzkeresetünk területei fogják a legtöbb időt elemészteni ezen a héten. De most ezt a hetet be kell áldoznunk ahhoz, hogy a továbbiakban is minden simán és zökkenő mentesen menjen.

Ebben a szakaszban a legmarkánsabb nap a Június 6-ra eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon elengedhetetlen, hogy tegyünk az egészségünkért.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük