Heti asztrológiai előrejelzés: Május 25-Június 1…

Kos: Aktív hetünk lesz, de ettől függetlenül együtt kell majd működnünk másokkal, hogy megtudjuk valósítani a terveinket. Sőt valószínű, hogy lelkileg is jobban bírjuk majd az erőfeszítéseket, ha másokkal együtt csináljuk a feladatainkat.

Bika: Le kell küzdenünk néhány nehézséget, és túl kell essünk egy-két kellemetlen pillanaton, de meg lesz az a belső nyugalmunk és eleganciánk, hogy mindezt nyugodt, kiegyensúlyozott állapotban tudjuk végig csinálni.

Ikrek: Tanulás szempontjából kiváló hétnek nézünk elébe. És nemcsak osztálytermi, klasszikus oktatásra kell gondolnunk, hanem olyan lehetőségekre, ahol már elkezdhetjük használni is a már korábban megtanultakat.

Rák: Lehetőségünk fog arra nyílni, hogy segítsünk másoknak, de nekünk is kell tenni az ügy érdekében. Ezért tartsuk nyitva a szemeinket, mert sokszor pont azoknak van a legnagyobb szükségük némi támaszra, akik csendben viselik sorsukat.

Oroszlán: Amennyiben vesszük a fáradtságot és megtesszük azokat a gesztusokat a gyermekeink vagy tanítványaink irányába, ami már amúgy is motoszkál bennünk egy ideje, na akkor fogjuk ezt a hetet a lehető legjobban kihasználni.

Szűz: Ezen a héten egy picit vissza kell térni az alapokhoz. Tehát foglalkozzunk magunkkal, a családunkkal, lássuk el azokat a feladatokat az otthonunk környezetében, amelyekkel egy ideje már nem tudtunk foglalkozni.

Mérleg: Meg kell futnunk néhány felesleges kört ebben a szakaszban, de attól függetlenül, hogy ezek a kitérők effektíven nem visznek előbbre, hosszútávon mégiscsak jól fognak tudni elsülni, hiszen a körökkel magunknak és másoknak is megtudjuk mutatni, hogy elszántak vagyunk és tettre készek.

Skorpió: Az elengedés és a túl lépés kerül fókuszba ebben az időszakban, és mindez nem is lesz nehéz. Mert rá fogunk érezni arra, hogy az válik feleslegessé, úgymond beérik az elengedésre, ami már hátráltat minket.

Nyilas: Az az áldozat, személyes áldozat kerül terítékre, amit hajlandóak vagyunk megtenni azért, hogy előre lépést tudjunk tenni az életfeladatunk területén. És itt nem a munkánkról van szó, hanem az életfeladatunkról.

Bak: Egy kis elvonulással, vagy begubózódással tudjuk a legtöbbet kihozni ebből a hétből. Meditáljunk, vagy csináljunk olyan feladatokat amelyek meditatívak. Kertészkedjünk, olvassunk, lelkileg töltődjünk.

Vízöntő: Tartsuk nyitva a szemünket, vagy inkább fülünket, mert ezen a héten olyan lelki inspirációt kaphatunk a környezetünkből, ami kifogja tudni oldani az elmúlt hetek feszültségeit. És nem egy gurutól fogjuk ezt megkapni, hanem a környezetünkből!

Halak: Életünk két fontos területén is képesek leszünk egy kicsit máshogy látni a helyzeteket. Az együttműködéseink és a munkánk területén. Képesek leszünk eltávolodni a szokásos sémáinktól és új lappal kezdeni.

Ezen a héten a főmomentum Május 29-re esik! A tibeti kalendárium szerint 10 milliószoros napunk lesz. Tehát bármi jót teszünk, annak 10 milliószoros hatásait fogjuk a jövőben élvezni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük