Asztrológiai előrejelzés: Április 20-27…

Kos: Aktív és melós hétnek nézünk elébe. És ez lesz, így is úgy is. Így ha már a minőségen nem tudunk változtatni, legalább azt válasszuk ki, hogy milyen irányban fogunk tevékenykedni. A gyermekeink és az otthonunk irányában lenne célszerű próbálkozni.

Bika: Főként a beszéd és tanácsadás fog előtérbe kerülni, de ügyeljünk arra, hogy csak olyan területen osztogassuk tanácsainkat, amelyeket mi magunk is megtudnánk csinálni, hátha sor kerül arra, hogy be is mutassuk tanácsainkat.

Ikrek: A családi atmoszféra jelenségére kellene fókuszálnunk ebben a szakaszban. Sőt most ideális lesz az idő arra, hogy tegyünk is annak érdekében, hogy a saját kis családi közösségünk kiegyensúlyozott és boldog legyen.

Rák: Ezen a héten az lenne a leginkább sors által támogatott hozzáállás, hogy magunkkal foglalkozzunk. És most csak magunkkal. Ha ezt úgy könnyebb megoldani, hogy egy picit elvonulunk, akkor tegyük azt.

Oroszlán: Befelé/kifelé áramlás egyensúlyt fog teremteni az élet, a mostani héten. Ha most többet dolgozunk, akkor utat fog találni a sors arra is, hogy többlet kiadásokkal is szembekeljen néznünk. Ha kevesebbet pörgünk, a kiadásaink is visszaszorulnak.

Szűz: A feladataink fognak előtérbe kerülni, főként a pénzkeresetünk szempontjából. Megéri az amit csinálunk? Kijövünk belőle a hónap végén is? Stresszmentes a munkánk, vagy nemcsak, hogy nem éri meg, de ki se jövünk belőle.

Mérleg: Egy olyan hétnek nézünk most elébe, amikor könnyebb befejezni dolgokat. Sőt most ez főként a munkánkkal és a vele kapcsolatos kellemetlenségekkel lesz kapcsolatos. Számoljuk fel a hátráltató tényezőket!

Skorpió: Munkánk azon aspektusa kerül most reflektor fénybe, ezen a héten, hogy lelkileg mit vált ki belőlünk a feladataink elvégzése. Sőt lehetőségeink is lesznek a változtatásra, amennyiben nem ideálisak a munkaviszonyaink.

Nyilas: Az együttműködésbéli képességeink és a munkánk közötti kapcsolat kerül terítékre ezen a héten. Sőt mi több ez a kapcsolat rejti magában a fejlődést is. Hiszen vagy mi segítünk a velünk együttműködőknek, vagy mi tanulunk a partnereinktől.

Bak: Lehetőségünk fog nyílni arra, hogy segítsük/gyógyítsuk a közvetlen környezetünket. Sőt ez lesz a kulcsa a saját fejlődésünknek is. Hiszen ahhoz, hogy segítsünk fel kell ismernünk a helyzetet, majd tudásunkat latba vetni, hogy segíthessünk. Ebből tanulhatunk mi magunk is.

Vízöntő: Ezen a héten az lenne az ideális fejlődési ív, ha az intellektusunk szintjéről eljutnánk a fizikai síkon elvégzett feladatok szintjére. Természetesen a megfelelő mennyiségű szellemi elmélyülés után. Tehát gondolkodás, majd aktivizálás.

Halak: Ezen a héten  tanulmányokban való elmélyülés az, ami leginkább lefogja kötni az energiáinkat. Valamint, nemcsak megtudunk tanulni dolgokat intellektuálisan, hanem belekóstolhatunk a gyakorlás örömeibe is.

Ebben az időszakban az Április 22-re esik egy nagyon különleges nap. A nap, amikor Teli vagy Újhold után 7. nap egybe esik a Vasárnappal. Ezen a napon nagyon áldásos tenni az egészségünkért!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük