Havi Védikus Asztrológiai előrejelzés: Nap a Skorpióban: November 16-December 16…

November 16-tól, amikor előáll a Merkúr-Jupiter-Nap együttállás a Skorpióban, az elmélyülés és az elvonulás kerül majd előtérbe.

A Merkúr az analitikus gondolkodás, és a kommunikáció bolygója. A Jupiter a józan paraszti ész és a rendszerek bolygója. Valamint a Nap az énünk és a személyiségünk bolygója. Tehát mindez együtt erősen fog minket arra késztetni, hogy újra kalibráljuk magunkat. Új célokat tűzzünk ki, új, friss életviteli rendszereket építsünk fel, szinte arra fog sarkalni minket, hogy újra találjuk fel önmagunkat.

Sőt azáltal, hogy a Vénusz a Mérlegben áll, ez a szakasz rendkívül jól hathat ránk a partnerkapcsolat területén is.  Érzelmi, spirituális és fizikai síkon is. Sőt ebben a szakaszban még az is megadatik, hogy olyan változásokat is beiktassunk, amelyek teljesen új alapokra helyezik kapcsolatainkat.

Ezek a a fantasztikus bolygóállások egész hónapban érezhetőek lesznek.

Ebben a szakaszban a legfőbb spirituális nap egy ősi esküvő évfordulója lesz. Az ősi indiai kultúra 2 fő eposza a Mahabhárata és a Rámajána. A Rámajána történetének fő szála Ráma király és felesége Szitá fantasztikus kapcsolata. Az ő esküvőjük évfordulóját minden évben emberek milliói ünneplik meg Indiában, áldást kérve saját kapcsolataikra. Ezt az ünnepséget Viváha Pancsami-ként tüntetik fel a spirituális Kalendáriumokban. Idén, 2018-ban, December 12-re esik ez a nap.

Ezzel a fantasztikus ünneppel szinte egybeesik az is, hogy ebben a hónapban a Vénusz a Mérleg jegyében fog tartózkodni. Ebben a pozícióban a Vénusz hihetetlenül erős, hiszen a Mérleg jegy a Vénusz saját jegye, és az erős bolygók mindig jó eredményt adnak. És míg a Vénusz a partnerkapcsolat jelző bolygója, addig a Mérleg jegy, a természetes zodiákus hetes háza, vagyis a partnerkapcsolat területe. Szóval hihetetlen áldásokra számíthatunk, amennyiben ezen a napon felajánlásokat teszünk a partnerkapcsolataink kellemesebb működéséért.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük