Havi Védikus Asztrológiai előrejelzés: Nap a Skorpióban: November 16-December 16…

November 16-tól, amikor előáll a Merkúr-Jupiter-Nap együttállás a Skorpióban, az elmélyülés és az elvonulás kerül majd előtérbe.

A Merkúr az analitikus gondolkodás, és a kommunikáció bolygója. A Jupiter a józan paraszti ész és a rendszerek bolygója. Valamint a Nap az énünk és a személyiségünk bolygója. Tehát mindez együtt erősen fog minket arra késztetni, hogy újra kalibráljuk magunkat. Új célokat tűzzünk ki, új, friss életviteli rendszereket építsünk fel, szinte arra fog sarkalni minket, hogy újra találjuk fel önmagunkat.

Sőt azáltal, hogy a Vénusz a Mérlegben áll, ez a szakasz rendkívül jól hathat ránk a partnerkapcsolat területén is.  Érzelmi, spirituális és fizikai síkon is. Sőt ebben a szakaszban még az is megadatik, hogy olyan változásokat is beiktassunk, amelyek teljesen új alapokra helyezik kapcsolatainkat.

Ezek a a fantasztikus bolygóállások egész hónapban érezhetőek lesznek.

Ebben a szakaszban a legfőbb spirituális nap egy ősi esküvő évfordulója lesz. Az ősi indiai kultúra 2 fő eposza a Mahabhárata és a Rámajána. A Rámajána történetének fő szála Ráma király és felesége Szitá fantasztikus kapcsolata. Az ő esküvőjük évfordulóját minden évben emberek milliói ünneplik meg Indiában, áldást kérve saját kapcsolataikra. Ezt az ünnepséget Viváha Pancsami-ként tüntetik fel a spirituális Kalendáriumokban. Idén, 2018-ban, December 12-re esik ez a nap.

Ezzel a fantasztikus ünneppel szinte egybeesik az is, hogy ebben a hónapban a Vénusz a Mérleg jegyében fog tartózkodni. Ebben a pozícióban a Vénusz hihetetlenül erős, hiszen a Mérleg jegy a Vénusz saját jegye, és az erős bolygók mindig jó eredményt adnak. És míg a Vénusz a partnerkapcsolat jelző bolygója, addig a Mérleg jegy, a természetes zodiákus hetes háza, vagyis a partnerkapcsolat területe. Szóval hihetetlen áldásokra számíthatunk, amennyiben ezen a napon felajánlásokat teszünk a partnerkapcsolataink kellemesebb működéséért.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

 

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .