Aktuális heti asztrológiai előrejelzés: November 30-December 7…

Kos: Ezen a héten egy olyan kulmináció megy végbe, ami ritkán van az életünkben. Egy rugóra fog járni a racionális, az érzelmi és a spirituális intelligenciánk is. Kiváló hetünk lesz arra, hogy alakítsunk az értékrendünkön.

Bika: Minden a partnerkapcsolatainkról fog szólni ebben a szakaszban. Olyan sok mindent oldhatunk meg ezalatt az idő alatt, hogy teljesen új alapokra tudjuk majd helyezni a kapcsolatainkat. Természetesen hihetetlenül figyeljünk oda a partnerünkre is.

Ikrek: Ebben az időszakban mások segítése és gyógyítása kerül majd terítékre. Sőt most az intellektusunk és a mentális kapacitásunk is arra fog ráállni, hogy felismerjük azokat a lehetőségeket, ahol segíteni tudunk és arra is, hogy megtaláljuk a helyes beavatkozás módját.

Rák: Ezen a héten a beszéd és a tanácsadás fog fókuszba kerülni. Beszélgessünk sokat a szeretteinkkel és a hozzánk közelállókkal, és figyeljünk minden egyes kis elejtett mondatra, mert ezen a héten sorsfordító szösszenetek is elhangozhatnak.

Oroszlán: Ez a hetünk kiváló lesz arra, hogy elmélyüljünk olyan teendőkbe, amelyek lelki nyugalmat és feltöltődést adnak számunkra. Lehet ez bármi a meditációtól a művészetig, a virágrendezéstől a jógáig, de most tegyünk a lelki nyugalmunkért.

Szűz: Vessük bele magunkat a teendőink és feladataink elvégzésébe! Sőt az lenne az ideális, ha most egy kicsit kizárnánk a külvilágot és csak tennénk a dolgunkat. Lehet az bármi, csak legyünk aktívak és csináljuk nagy odaadással.

Mérleg: Most a családunk és a családunkban uralkodó hangulat kerül előtérbe ebben a szakaszban. Ne habozzunk ha most fel kell adni valamit, vagy esetleg szimplán csak halasztani kell minden mást, most a szeretteinkre kell oda figyeljünk.

Skorpió: Vigyázzunk mert most egy kicsit érzékenyebben fognak érinteni a leghétköznapibb történések is. Főként a munkánk és a pénzkeresetünk terén lesz ez most picit komplikáltabb, de nem kerülnek elő megoldhatatlan feladatok.

Nyilas: Ezen a héten könnyebb lesz feladni és lezárni dolgokat. Sőt akár az igazán ínyenc és nagyívű preferenciáinkról is egyszerűbb lesz leszokni, mint bármikor máskor. Ne feledjük, hogy mi lelkek vagyunk, és úgymond semmi közünk a materiális világhoz.

Bak: A barátaink és az ambícióink keverednek majd össze ezen a héten. Azzal a felhanggal, hogy talán az lenne a legjobb ha ezeket a szálakat összefonnánk és együttműködnénk terveink megvalósításában!

Vízöntő: A munkánk és az életfeladataink területei kerülnek előtérbe ezen a héten. Sok-sok újítást, friss szemléletet és kivitelezést leszünk képesek feltárni, mert meg lesz az ihlet. Mintha másképp érzékelnénk a szokványos dolgokat, mintha többet látnánk a valóságból!

Halak: Ki kell szakadnunk egy rövid időre! Utazzunk el valahová, vagy csak szimplán zárjuk ki a külvilágot, és minél teljesebben annál jobb. Most a lelkünkkel foglalkozni, de úgy, hogy ne legyenek figyelemelterelő.

Ebben az időszakban a December 7-re eső Újhold lesz a fő momentum. Ezen a napon szinte 0 energiával fog létezni a Hold és így könnyebb lesz érzelmileg meghozni a nehezebb lépéseket.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .