Aktuális heti asztrológiai előrejelzés: November 30-December 7…

Kos: Ezen a héten egy olyan kulmináció megy végbe, ami ritkán van az életünkben. Egy rugóra fog járni a racionális, az érzelmi és a spirituális intelligenciánk is. Kiváló hetünk lesz arra, hogy alakítsunk az értékrendünkön.

Bika: Minden a partnerkapcsolatainkról fog szólni ebben a szakaszban. Olyan sok mindent oldhatunk meg ezalatt az idő alatt, hogy teljesen új alapokra tudjuk majd helyezni a kapcsolatainkat. Természetesen hihetetlenül figyeljünk oda a partnerünkre is.

Ikrek: Ebben az időszakban mások segítése és gyógyítása kerül majd terítékre. Sőt most az intellektusunk és a mentális kapacitásunk is arra fog ráállni, hogy felismerjük azokat a lehetőségeket, ahol segíteni tudunk és arra is, hogy megtaláljuk a helyes beavatkozás módját.

Rák: Ezen a héten a beszéd és a tanácsadás fog fókuszba kerülni. Beszélgessünk sokat a szeretteinkkel és a hozzánk közelállókkal, és figyeljünk minden egyes kis elejtett mondatra, mert ezen a héten sorsfordító szösszenetek is elhangozhatnak.

Oroszlán: Ez a hetünk kiváló lesz arra, hogy elmélyüljünk olyan teendőkbe, amelyek lelki nyugalmat és feltöltődést adnak számunkra. Lehet ez bármi a meditációtól a művészetig, a virágrendezéstől a jógáig, de most tegyünk a lelki nyugalmunkért.

Szűz: Vessük bele magunkat a teendőink és feladataink elvégzésébe! Sőt az lenne az ideális, ha most egy kicsit kizárnánk a külvilágot és csak tennénk a dolgunkat. Lehet az bármi, csak legyünk aktívak és csináljuk nagy odaadással.

Mérleg: Most a családunk és a családunkban uralkodó hangulat kerül előtérbe ebben a szakaszban. Ne habozzunk ha most fel kell adni valamit, vagy esetleg szimplán csak halasztani kell minden mást, most a szeretteinkre kell oda figyeljünk.

Skorpió: Vigyázzunk mert most egy kicsit érzékenyebben fognak érinteni a leghétköznapibb történések is. Főként a munkánk és a pénzkeresetünk terén lesz ez most picit komplikáltabb, de nem kerülnek elő megoldhatatlan feladatok.

Nyilas: Ezen a héten könnyebb lesz feladni és lezárni dolgokat. Sőt akár az igazán ínyenc és nagyívű preferenciáinkról is egyszerűbb lesz leszokni, mint bármikor máskor. Ne feledjük, hogy mi lelkek vagyunk, és úgymond semmi közünk a materiális világhoz.

Bak: A barátaink és az ambícióink keverednek majd össze ezen a héten. Azzal a felhanggal, hogy talán az lenne a legjobb ha ezeket a szálakat összefonnánk és együttműködnénk terveink megvalósításában!

Vízöntő: A munkánk és az életfeladataink területei kerülnek előtérbe ezen a héten. Sok-sok újítást, friss szemléletet és kivitelezést leszünk képesek feltárni, mert meg lesz az ihlet. Mintha másképp érzékelnénk a szokványos dolgokat, mintha többet látnánk a valóságból!

Halak: Ki kell szakadnunk egy rövid időre! Utazzunk el valahová, vagy csak szimplán zárjuk ki a külvilágot, és minél teljesebben annál jobb. Most a lelkünkkel foglalkozni, de úgy, hogy ne legyenek figyelemelterelő.

Ebben az időszakban a December 7-re eső Újhold lesz a fő momentum. Ezen a napon szinte 0 energiával fog létezni a Hold és így könnyebb lesz érzelmileg meghozni a nehezebb lépéseket.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük