A Kutir Kalendárium már ki van nyomtatva, de vannak jóga óra változások is, és egyéb infók is…

Kedves Bhakti Kutir olvasók, rajongók, barátok, stb…

A Kutir Kalendárium ki van nyomtatva, de még a kötészetre várni kell. Most úgy néz ki, hogy December 5-re lesz teljesen kész. Onnantól folyamatosan lesznek átvételi időpontok is, és GLS futárszolgálattal kiküldés is. Nincs senki lemaradva, szimplán idén nem tudtam annyi időt beletenni az előleg begyűjtés, hirdetés és egyéb teendőkbe. Annyit nyomtattunk mint tavaly, úgy, hogy feleannyian sem rendeltek, szóval van Kutir Kalendárium bőven.

És itt már rá is tértünk a következő témára. Mostanában elég sok teendőm van, amibe az is bele tartozik, hogy a gyermekeim nőnek és egyre több igényük van rám. Így, (megígérem, hogy csak egy kis időre) a közeljövőben a csütörtök esti jóga órákat nem fogom tudni megtartani. 

Tehát marad terítéken a Hétfő esti a szokásos 19 órás 60 perces Hatha Jóga óra, és a szerda reggeli óra! Viszont a szerda reggeli órában annyi változás lesz, hogy 15 perccel később kezdődik. Tehát 09.15-től fog kezdődni, és természetesen ez is egy 60 perces óra.

Viszont azért írjatok rám ezzel kapcsolatosan, mert nyitott vagyok mindenféle javaslatra. Pl. maradjon a csütörtöki óra, és azt tartsák a nálunk végzett jóga tanárok, és akkor marad a mi kis nyugodt stílusú jóga gyakorlásunk. Vagy addig amíg vissza nem váltunk a heti 3 db jóga gyakorlásra, legyen-e másfél órás a hétfői óra? Stb.

Viszont idén újra lesz havonta 1 szombaton reggeli olajos jóga!

A harmadik téma pedig az Ájurvéda 2.0 előadás! A helyszín a teljesen új Kamala mozgás és életmód központ lesz. A Bartók Béla út 10-12 szám alatt. Az 1-es kapucsengőn kell  felcsengetni, és az udvarban az első lakásba kell felsétálni. Itt van egy zseniális megoldás a konyhára is, szóval a December 1-én megtartott főzőcskés alkalomra is itt leszünk. Egyébként most már hetek óta én is itt rendelek. 

Itt hatalmas a jógaterem így nem kell megvárni a visszajelzésemet a tanfolyammal kapcsolatosan, mindenkit szeretettel várok, csak  most a sok jelentkező miatt külön a főzésre nem tudunk beengedni másokat, de ne csüggedjetek főzés lesz már 2019 tavaszán is!

És egy utolsó: Betelt a Facebookon az ismerőseim száma. Tudja valaki, hogyan kell magamat átnevezni közéleti személynek, hogy a többiek is betudjanak engem jelölni?

Mindenkit szeretettel ölellek.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .