Rólunk

Központunk szakmai programjának, szellemiségének és helyszínének kialakításához egy csodálatos indiai utazás során kaptunk ihletet. Elhatároztuk, hogy az ott tapasztalt harmóniát, nyugalmat, és mindezzel együtt a keleti kultúra sokszínűségét igyekszünk majd megosztani Veletek.

DSCF4313

ismerős a helyszín? palolem beach, goa. matt damon itt futott reggeli edzést, mint jason bourne. valamint a fejünk feletti ormon látható az inspirációt adó bhakti kutir helyszín…

A Bhakti Kutir története:

2008-ben Indiában, Goa déli részén kerestünk szállást, amikor rátaláltunk a Bhakti Kutir nevű kis helyre. A szállás a tengerparton volt, egy gyönyörű zöld ligetben, ahol pici kis nádtetejű bambusz és agyag kunyhók voltak szétszórva a fák között. A hely maga volt a harmónia, így amikor elhatároztuk, hogy alapítunk egy központot, ahol a kettőnk több mint 20 éves tanítói és gyógyászati tapasztalatait tudnánk kamatoztatni, elhatároztuk, hogy Bhakti Kutirnak fogjuk hívni.

Mi a Bhakti Kutir megalapítói azt tűztük ki célnak, hogy egy olyan életmód intézményt létesítsünk, ahol családias és szeretetteljes közegben tudunk Veletek együtt tanulni, fejlődni és átadni azt a tudást és inspirációt, amellyel képesek lesztek saját életminőségeteken javítani, valamint szeretteitek életminőségét is jobbá tenni.

Tanfolyamaink: klasszikus életmód-központ jellegű foglalkozások mellett (mint a jóga, vagy a tai chi) olyan csoportos foglalkozásokat is tartunk, mint például az ájurvédikus alapelvelvek bemutatása, illetve a zen shiatsu alapfogásait tartalmazó órák, amit bárki bátran alkalmazhat otthon szerettein, barátain. A fizikai szintű, közérzet javító kezeléseken és képzéseken kívül – a holisztikus szemlélet jegyében – lelkünk és szellemünk épülésére szolgáló tanácsadásra és tanulmányokra is biztosítunk lehetőségeket, például védikus asztrológia vagy a védikus energetikai építészet rendszereinek bemutatásával.

Tehát többféle szolgáltatással próbáljuk segíteni az életviteled, de a legfontosabb az, hogy a kezelések mellett, elismert szakemberek segítségével oktatjuk is a következő irányzatokat:

Szeretettel várunk benneteket, a Bhakti Kutir csapata.

Ui: A Bhakti Kutir elnevezés spirituális háttere…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük