Az e heti asztrológiai előrejelzés, augusztus 3-10…

Kos: Magunkkal és a közvetlen környezetünkkel kellene foglalkoznunk ezen a héten. Tegyünk az otthonunkért, szépítgessük, építgessük. És nagyon figyeljünk oda a partnereinkre, mert szükségük lehet a támogatásunkra.

Bika: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, és olyan aktívnak, amely fizikailag is és szellemileg is megkívánja tőlünk az erőfeszítést. Most képesek leszünk a feszültebb múltba nyúló nehézségeinken is túllépni.

Ikrek: A családunkra kell összpontosítanunk ebben az időszakban, és készüljünk fel, hogy most nekünk kell lenni annak, aki fényt hoz az együttműködésben, aki a habarcs az összetartásban és az aki vidám a rázósabb helyzetekben.

Rák: A külvilági életünket kellene ápolnunk ezen a héten. Törődjünk egy kicsit többet a munkánkkal, és a munkánkkal kapcsolatos dolgokkal, mint pl. munka révén kialakult ismerősi kapcsolatok, az ezen a héten szerzett jó pontok, lelkileg lesz a jó hatással ránk és a környezetünkre.

Oroszlán: Itt az ideje, hogy megszabaduljunk a haszontalan, kinőtt, már nem hozzánk passzoló dolgoktól. És ez átvitt értelemeben is így van. Túl kell lépnünk azokon a dolgokon, amelyek már nem méltóak hozzánk.

Szűz: Eljött az idő, hogy több időt töltsünk a barátainkkal! És most nem kifejezetten csak az együtt bulizásról van szó, hanem arról a kényelmes és kellemes közegről, amikor megtudunk nyílni, és olyan vágyainkat is megosztani, amelyeket más fórumokon még nem mertünk kinyilvánítani.

Mérleg: Ezen a héten képesek leszünk sikerre vinni olyan dolgokat is, amelyeket már egy jó ideje görgetünk magunk előtt. Most meg lesznek a megfelelő együttműködési szállak, de akár az a keménység is amit mi még nem tudtunk felvillantani.

Skorpió: Ebben az időszakban úgy tudjuk a legjobban kihasználni az időt, ha megkeressük azt a partneri viszonyt, ahol meg van az a bizalom, hogy áttudjuk tárgyalni a saját feszültségeinket. Az eredmény lelki nyugalom lesz és harmónia.

Nyilas: Mások segítése, a világ dolgainak más szemszögből való szemlélése, de bármilyen más nem hétköznapi rítus is jó lehet ezen a héten. Ugyanis a fő tanítás az lesz, hogy kitörjünk a megszokottból. A világ nem az, aminek látszik. Sokkal több.

Bak: Ezen a héten a tanulás, a gyakorlás és a megfelelő együttműködés menete fog tudni nagyon működni. Szóval bármit is akarunk komolyabban behozni az életünkbe, az ezen a héten sikerülhet a fent említett formulával.

Vízöntő: Az erőfeszítés az ami fókuszba fog kerülni ebben az időszakban. A bolygóállások miatt szinte bármilyen témakörben, vagy életterületen lehetünk aktívak és sikeresek, de most oda kell állnunk és erőből nyomnunk.

Halak: Elképesztő hatással tudunk lenni másokra ebben az időszakban, de arra vigyázzunk, hogy most minden amit mondunk, nagyon mélyre megy. Így azt is fel kell mérnünk, hogy az adott illető akivel beszélünk betudja-e fogadni, azt amit mondunk.

Ezen a héten a fő momentum az Augusztus 8-ra eső Sziddha Jóga lesz. Bármi jót is teszünk ezen a napon az sikerre van ítélve!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük