Heti asztrológia mind a 12 csillagjegyre: Március 16-23…

Kos: A sérelmeinket és a veszteségeinket kell feldolgoznunk ezen a héten. ez ahhoz fog kelleni, hogy mi magunk ne legyünk befordulva, de ahhoz is, hogy ne dédelgessünk olyan vélt vagy valós dolgokat a környezetünkben élők irányában, ami megronthatja a kapcsolatainkat.

Bika: A munkánk és az ambícióink fogják kitölteni ezt a hetünket, és természetesen az idő, amit beáldozunk ezek érdekében. Szóval nem sok időnk marad majd másra, de ha ezen a héten oda tesszük magunkat, az jól fog esni, úgy legbelül.

Ikrek: Meg kell vizsgáljuk a munkánkat, ami egyre több időnket köt le, hogy mennyire az, amiben mondjuk meg szeretnénk öregedni. Látjuk-e magunkat ezt csinálni mondjuk 20 év múlva. Ennek értelmében hozzunk döntéseket.

Rák: A lelkiség és az okkultizmus fog a legerősebben hatni ránk ezen a héten. És akkor is, ha a lehető legföldhözragadtabb lélekkel áldott meg bennünket a sors. Hiszen a fent említett dolgok csupán azt fedik, hogy túl nézzünk a fizikai világon, és egy mélyebb értékrend szerint látunk mindent.

Oroszlán: Ez a hét kiváló lesz arra, hogy a partnerünkkel előre tervezzünk. Most ihletett állapotban, olyan jövőkép megvalósításába kezdhetünk, ami maga a harmónia. Nyeljük vissza büszkeségünket, akkor is vágjunk bele, hogyha most a partnerünk egyenlőre többet tud bele tenni a projektbe.

Szűz: Járjunk nyitott szemmel ebben az időszakban, mert most olyan kapcsolatokat és összefonódásokat tudunk majd kialakítani, ami nagyon erősen meghatározhatja a következő életszakaszunkat!

Mérleg: Kellemetlen és nehézkes feladatokat kell ellátnunk ezen a héten, de elképesztően sok ellenségeskedésnek és sunyi rosszindulatnak mehetünk elébe, ha most ezt a hetet beáldozzuk arra, hogy rendet tegyünk ügyes-bajos dolgaink táján.

Skorpió: Egy kis ablak nyílik arra, hogy tényleg tudjunk azzal foglalkozni, ami nekünk fontos, és amiben ha előre tudunk haladni, az élet minőségünk változik elképesztő irányban. De ehhez most kelleni fog némi külső segítség!

Nyilas: Szívünk és lelkünk elégedettsége fog terítékre kerülni ebben a szakaszban és az, hogy milyen változtatásokat kell beiktatnunk az életvitelünkbe, hogy harmonikusan tudjunk élni magunkkal és a környezetünkkel.

Bak: Felpörgött hetet várhatunk, mind aktivitás, mind kommunikáció terén, de ez az időszak arra lesz jó, hogy hetek munkáját és feladatait tudjuk elintézni. Mert most ez a támogatott élethelyzet, ilyenkor az ember mindig a megfelelő emberekkel tud beszélni, és jókor tud lenni jó helyen.

Vízöntő: A közvetlen környezetünk kerül fókuszba ezen a héten. A legközelebb álló személyek és az otthonunk fizikai valósága. Tehát tegyünk a lakókörnyezetünkért, építsük és szépítsük és persze mindezt a szeretteinkkel együtt.

Halak: Most az énünk fog előtérbe kerülni, és az a belső elhivatottság, ami előrehajt bennünket. Gondoljuk át, hogy mely területek azok, amelyek előrevisznek bennünket, amelyek lelkesítenek és azok irányába tegyünk!

A hét fő spirituális eseménye az Ugadi, a dél-indiai újév. Ezen a napon olajfürdőt vesznek az emberek, és ettől a naptól kezdve szokták elkezdni a tavaszi méregtelenítést. Főként neem levelek fogyasztásával.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük