Asztrológiai előrejelzés, erre a hétre: Március 31-Április 6…

Kos: Érdekes hétnek nézünk elébe, egyrészről felfog erősödni az a vágyunk, hogy energiát tegyünk a kapcsolatainkba, másrészről pedig lelkileg ott lesz bennünk az az indítatás, hogy picit elvonuljunk a világtól.

Bika: Most ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki ebből a szakaszból, spirituálisan kell le foglaljuk magunkat. Viszont szervezetten és összeszedetten kell mindezt megtennünk, nem ilyen spirituálisan ellazázva. 

Ikrek: A gyermekeink és a diákjaink fogják a legtöbbet igényelni a figyelmünket, mindezt úgy, hogy most csak ránk van szükségük. Hagyjuk a partnereinket pihenni ebben az időszakban, most a mi energiáink tudja előremozgatni az életünket.

Rák: Kiváló hetünk lesz tanulmányok szempontjából, és most nemcsak akadémikus tudást leszünk képesek megszerezni, hanem tapasztalati tudásra is szert tehetünk. Csak próbáljunk minél több új dolgot alkalmazni is!

Oroszlán: Beszélgetős hétnek nézünk elébe, és ebben a helyzetben sokan fognak keresni bennünket, a véleményünkre kíváncsian. De most abból fogják a legtöbbet profitálni, ha a tapasztalatainkat adjuk át nekik, és nem a tanult, de felszínes információinkat.

Szűz: A családunk és a nagyon közeli kapcsolataink kerülnek majd előtérbe ezen a héten. És most annak jött el az ideje, hogy fizikailag aktivizáljuk magunkat, töltsünk velük több időt, menjünk el velük ide-oda.

Mérleg: Aktív hét vár ránk, és most ez abból a fajtából való lesz, amely leginkább az önzetlen másokon segítésen alapszik. Mindenféle materiális törekvésre ez a hét alkalmatlan, de segítői munkára kiváló.

Skorpió: Vigyázzunk arra, hogy mit mondunk, vagy inkább arra, hogy mit sejtet a kommunikációnk. Persze ha valaki meg akar bántódni, az meg fog, de tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ne lehessen rémeket látni a kommunikációnkban.

Nyilas: Némi extra erőfeszítést és lemondást kell produkálnunk a munkánk/életfeladataink területén ezen a héten. Fizikai síkon, szellemi síkon és érzelmi síkon is oda kell pakoljuk magunkat, így komoly személyi fejlődés vár ránk.

Bak: Befejező hétnek nézünk elébe. Most könnyebb lesz olyan dolgokon túllépni, amelyeket mindeddig nem voltunk képesek feladni érzelmi kötődés, vagy mentális ragaszkodás miatt, de ezek a lemondások erősebbé fognak tenni bennünket.

Vízöntő: A lelki egyensúlyunk és az ambícióink keresztmetszete kerül fókuszba ebben az időszakban. Próbáljunk olyan egyensúlyt teremteni magunkban, ami nem hajszol minket túlzásokba, de ugyanakkor marad bennünk motiváció a fejlődésre.

Halak: Ezen a héten az lenne az ideális ha eltudnánk fogadni némi segítséget, mert akkor tudnánk előrehaladni a dolgainkkal. Akár a legféltettebb projektjeinkbe is be engedhetünk embereket, természetes csak nagyon megbízható alakokat.

Ezen a héten a Március 31-re eső Hanumán nap lesz a fő momentum. Hanumán az egyik legsokoldalúbb Isten az ősi indiai kultúrában, így a kismamák, a gyerekek, a szerzetesek, a harcosok mind hozzá szoktak imádkozni vágyaik eléréséért.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük