Asztrológiai előrejelzés, erre a hétre: Március 31-Április 6…

Kos: Érdekes hétnek nézünk elébe, egyrészről felfog erősödni az a vágyunk, hogy energiát tegyünk a kapcsolatainkba, másrészről pedig lelkileg ott lesz bennünk az az indítatás, hogy picit elvonuljunk a világtól.

Bika: Most ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki ebből a szakaszból, spirituálisan kell le foglaljuk magunkat. Viszont szervezetten és összeszedetten kell mindezt megtennünk, nem ilyen spirituálisan ellazázva. 

Ikrek: A gyermekeink és a diákjaink fogják a legtöbbet igényelni a figyelmünket, mindezt úgy, hogy most csak ránk van szükségük. Hagyjuk a partnereinket pihenni ebben az időszakban, most a mi energiáink tudja előremozgatni az életünket.

Rák: Kiváló hetünk lesz tanulmányok szempontjából, és most nemcsak akadémikus tudást leszünk képesek megszerezni, hanem tapasztalati tudásra is szert tehetünk. Csak próbáljunk minél több új dolgot alkalmazni is!

Oroszlán: Beszélgetős hétnek nézünk elébe, és ebben a helyzetben sokan fognak keresni bennünket, a véleményünkre kíváncsian. De most abból fogják a legtöbbet profitálni, ha a tapasztalatainkat adjuk át nekik, és nem a tanult, de felszínes információinkat.

Szűz: A családunk és a nagyon közeli kapcsolataink kerülnek majd előtérbe ezen a héten. És most annak jött el az ideje, hogy fizikailag aktivizáljuk magunkat, töltsünk velük több időt, menjünk el velük ide-oda.

Mérleg: Aktív hét vár ránk, és most ez abból a fajtából való lesz, amely leginkább az önzetlen másokon segítésen alapszik. Mindenféle materiális törekvésre ez a hét alkalmatlan, de segítői munkára kiváló.

Skorpió: Vigyázzunk arra, hogy mit mondunk, vagy inkább arra, hogy mit sejtet a kommunikációnk. Persze ha valaki meg akar bántódni, az meg fog, de tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ne lehessen rémeket látni a kommunikációnkban.

Nyilas: Némi extra erőfeszítést és lemondást kell produkálnunk a munkánk/életfeladataink területén ezen a héten. Fizikai síkon, szellemi síkon és érzelmi síkon is oda kell pakoljuk magunkat, így komoly személyi fejlődés vár ránk.

Bak: Befejező hétnek nézünk elébe. Most könnyebb lesz olyan dolgokon túllépni, amelyeket mindeddig nem voltunk képesek feladni érzelmi kötődés, vagy mentális ragaszkodás miatt, de ezek a lemondások erősebbé fognak tenni bennünket.

Vízöntő: A lelki egyensúlyunk és az ambícióink keresztmetszete kerül fókuszba ebben az időszakban. Próbáljunk olyan egyensúlyt teremteni magunkban, ami nem hajszol minket túlzásokba, de ugyanakkor marad bennünk motiváció a fejlődésre.

Halak: Ezen a héten az lenne az ideális ha eltudnánk fogadni némi segítséget, mert akkor tudnánk előrehaladni a dolgainkkal. Akár a legféltettebb projektjeinkbe is be engedhetünk embereket, természetes csak nagyon megbízható alakokat.

Ezen a héten a Március 31-re eső Hanumán nap lesz a fő momentum. Hanumán az egyik legsokoldalúbb Isten az ősi indiai kultúrában, így a kismamák, a gyerekek, a szerzetesek, a harcosok mind hozzá szoktak imádkozni vágyaik eléréséért.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük