Heti asztrológiai előrejelzés: Október 12-19…

Kos: Ez a hát az együttműködéseinkről és a munkánkról fog szólni. Az együttműködéseinknél az kerül fókuszba, hogy működtessük a jól bevált helyzeteket, tehát figyeljünk a partnereinkre, a munkánál pedig az, hogy muszáj lesz újítanunk. Különben belehalunk.

Bika: Ebben a szakaszban elképesztően hosszú távú dolgokat is e tudunk indítani. Ha beleteszünk anyait-apait, a megfelelő módon állunk hozzá belülről és mindez jól hat a környezetünkre is, akkor olyat tudunk villantani, ami életünk végéig fog tartani.

Ikrek: Eshetőségünk lesz arra, hogy tanuljunk és tudásunk el is tudjon mélyülni. De arra is, hogy megtapasztaljuk mi lesz a hatása annak, hogyha ugyanahhoz a helyzethez másképp állunk hozzá. Amikor már tudással felvértezve kezdünk hozzá!

Rák: A partnereink és az otthonaink kerülnek terítékre ebben az időszakban. Az otthonainkat építsük, szépítsük és az már egy jó kezdet a partnereinkkel való együttműködésre. Hiszen azt a teret dekoráljuk, ami a közös életünk színtere.

Oroszlán: Ezen a héten az lesz a feladat, hogy oda tegyük magunkat. És amennyiben neki tudunk veselkedni, de úgy Isten igazából, akkor felül tudunk emelkedni majd a nehézségeken és az akadályokon is. Szóval hajrá!

Szűz: A család atmoszférán és/vagy a gyermekeinken lesz a fő hangsúly ebben a szakaszban. Sőt kiváló időszakunk lesz arra, hogy feszült, nem kimondott dolgainkat egy kicsit elsimítsuk, eloszlassuk, ami természetesen minden kapcsolatban és együttműködésben előfordul.

Mérleg: Fókuszáljunk a közvetlen környezetünkre! A családunkra, az otthonunkra, a mindennapos teendőinkre. És most képesek leszünk új rendszereket beindítani, új módon hozzáállni mindahhoz, amit már fel kellene rázni egy kicsit.

Skorpió: Mindaz az áldozat, lemondás, felajánlás amit ezen a héten megteszünk a családunkért szinte ezerszeresen fog visszaköszönni a jövőben. Mert most van itt az ideje, hogy megtegyük azt, hogy felül emelkedünk mindenen és önzetlenül teszünk értük.

Nyilas: A pénzügyek kerülnek előtérbe ebben az időszakban. És nem az lesz a megoldás, hogy tegyünk még többet a behozatal irányába. Inkább az, hogy próbáljunk jobban megfogni a kimeneteli oldalt, és máris meg lesz az a hányad, amit az hittük, hogy hiányzik.

Bak: A személyiségünk és az általunk ellátott munka/foglalkozás kerül fókuszpontba ezen a héten. Sőt főként az, hogy a mi személyiségünk alakíthatja a munkamenetet, és annak hangulatát, de a munkánk lehetőleg ne változtasson a személyiségünkön.

Vízöntő: Az elengedés és lezárás lesz a fő haladási irány ebben a szakaszban. És az, hogy lelkileg is rá kell érezni a dolgok lezárására és akkor lesz minden örökre letehető. Savanyú a szőlő mentalitásban nem lehet lezárni a már lezárásért könyörgő dolgokat sem.

Halak: Némi feszültség várható a munkánk területén, de olyan, ami beleszól a lelki nyugalmunkba is. A megoldás a józan, racionális énünk kezében lesz. Nem az adott szabály rendszer, nem a megszokások és a bevált protokollok fogják elsimítani az ügyet. A józan paraszti ész fogja.

Október 19 lesz ezen a héten a fő momentum, hiszen ezen a napon ért végett a Rámajána nagy Hindu eposz fő csatája. Így ez a nap kiváló arra, hogy mi is győzedelmeskedjünk! Rossz szokásaink felett, már lezárandó feladatok felett, stb. De az év egyik legjobb napja a Nap Yantra kinyomtatására is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük