Heti asztrológiai előrejelzés: Október 12-19…

Kos: Ez a hát az együttműködéseinkről és a munkánkról fog szólni. Az együttműködéseinknél az kerül fókuszba, hogy működtessük a jól bevált helyzeteket, tehát figyeljünk a partnereinkre, a munkánál pedig az, hogy muszáj lesz újítanunk. Különben belehalunk.

Bika: Ebben a szakaszban elképesztően hosszú távú dolgokat is e tudunk indítani. Ha beleteszünk anyait-apait, a megfelelő módon állunk hozzá belülről és mindez jól hat a környezetünkre is, akkor olyat tudunk villantani, ami életünk végéig fog tartani.

Ikrek: Eshetőségünk lesz arra, hogy tanuljunk és tudásunk el is tudjon mélyülni. De arra is, hogy megtapasztaljuk mi lesz a hatása annak, hogyha ugyanahhoz a helyzethez másképp állunk hozzá. Amikor már tudással felvértezve kezdünk hozzá!

Rák: A partnereink és az otthonaink kerülnek terítékre ebben az időszakban. Az otthonainkat építsük, szépítsük és az már egy jó kezdet a partnereinkkel való együttműködésre. Hiszen azt a teret dekoráljuk, ami a közös életünk színtere.

Oroszlán: Ezen a héten az lesz a feladat, hogy oda tegyük magunkat. És amennyiben neki tudunk veselkedni, de úgy Isten igazából, akkor felül tudunk emelkedni majd a nehézségeken és az akadályokon is. Szóval hajrá!

Szűz: A család atmoszférán és/vagy a gyermekeinken lesz a fő hangsúly ebben a szakaszban. Sőt kiváló időszakunk lesz arra, hogy feszült, nem kimondott dolgainkat egy kicsit elsimítsuk, eloszlassuk, ami természetesen minden kapcsolatban és együttműködésben előfordul.

Mérleg: Fókuszáljunk a közvetlen környezetünkre! A családunkra, az otthonunkra, a mindennapos teendőinkre. És most képesek leszünk új rendszereket beindítani, új módon hozzáállni mindahhoz, amit már fel kellene rázni egy kicsit.

Skorpió: Mindaz az áldozat, lemondás, felajánlás amit ezen a héten megteszünk a családunkért szinte ezerszeresen fog visszaköszönni a jövőben. Mert most van itt az ideje, hogy megtegyük azt, hogy felül emelkedünk mindenen és önzetlenül teszünk értük.

Nyilas: A pénzügyek kerülnek előtérbe ebben az időszakban. És nem az lesz a megoldás, hogy tegyünk még többet a behozatal irányába. Inkább az, hogy próbáljunk jobban megfogni a kimeneteli oldalt, és máris meg lesz az a hányad, amit az hittük, hogy hiányzik.

Bak: A személyiségünk és az általunk ellátott munka/foglalkozás kerül fókuszpontba ezen a héten. Sőt főként az, hogy a mi személyiségünk alakíthatja a munkamenetet, és annak hangulatát, de a munkánk lehetőleg ne változtasson a személyiségünkön.

Vízöntő: Az elengedés és lezárás lesz a fő haladási irány ebben a szakaszban. És az, hogy lelkileg is rá kell érezni a dolgok lezárására és akkor lesz minden örökre letehető. Savanyú a szőlő mentalitásban nem lehet lezárni a már lezárásért könyörgő dolgokat sem.

Halak: Némi feszültség várható a munkánk területén, de olyan, ami beleszól a lelki nyugalmunkba is. A megoldás a józan, racionális énünk kezében lesz. Nem az adott szabály rendszer, nem a megszokások és a bevált protokollok fogják elsimítani az ügyet. A józan paraszti ész fogja.

Október 19 lesz ezen a héten a fő momentum, hiszen ezen a napon ért végett a Rámajána nagy Hindu eposz fő csatája. Így ez a nap kiváló arra, hogy mi is győzedelmeskedjünk! Rossz szokásaink felett, már lezárandó feladatok felett, stb. De az év egyik legjobb napja a Nap Yantra kinyomtatására is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük