Heti asztrológiai előrejelzés: Április 27-Május 4…

Kos: Ezen a héten könnyebb lesz a nem ragaszkodás elveit gyakorolni. És amennyiben ez sikerül is sokkal könnyebb lesz elmozdulni olyan patt helyzetekből, amelyek talán azért álltak elő, mert túlságosan kötöttük az ebet a karóhoz.

Bika: Ez a hét kiváló lesz spirituális tevékenységekhez. Azon belül is a kicsit aszketikusabb gyakorlatokhoz. Böjthöz, elvonuláshoz vagy hasonló kicsit önsanyargató rítushoz, természetesen mind befelé figyeléssel fűszerezve.

Ikrek: Ezt a hetet úgy tudjuk a legmegfelelőbben eltölteni, ha a partnereink keze alá dolgozunk. Ez a privát és a professzionális életünkre is vonatkozik. Tegyünk önzetlen gesztusokat irányukba és ez nekünk is jól fog esni.

Rák: Ebben a szakaszban azt fogja támogatni a sors, hogy önzetlenül tegyünk másokért. És most főként nem a szeretteink, hanem legalább az eggyel kijjebb köreinkre kell gondolnunk. Szomszédokra, albérlőkre, beosztottakra, stb.

Oroszlán: A beszéd, a tanítás és a tanácsadás kerül terítékre ebben az időszakban. Legyünk résen az eshetőségeket nézve, és beszéljünk. Valószínű, hogy miközben mások problémáival foglalkozunk rájövünk a saját bajaink feloldására is.

Szűz: Magunkkal és a közvetlen környezetünkkel kellene foglalkoznunk ezen a héten. Főként abból a szempontból, hogy felszámoljuk azokat a tényezőket az életünkben és a családunk életében, ami elégedetlenséget okoz bennünk.

Mérleg: Sok-sok teendő fog a nyakunkba szakadni ebben a szakaszban, és arra mindenképpen vigyáznunk kell, hogy ne vállaljuk túl magunkat, de ezalatt az idő alatt komoly előrelépéseket fogunk tudni eszközölni.

Skorpió: Ezen a héten az kerülhet majd előtérbe, hogy össze boronáljuk a családunkat és a barátainkat. Elsimítsuk a nézeteltéréseket és kitaláljuk azt, hogy miként tudjuk őket egy irányban, közös érdekek mentén terelgetni.

Nyilas: Ebben az időszakban arra kell vigyáznunk, hogy a munkánk, pénzkeresetünk ne menjen a az életünk rovására. És nem feltétlen az lesz a kihívás, hogy munkaórában kell többet teljesítenünk, magunkban kell rendezni dolgokat.

Bak: Ezen a héten a munkánk  és az azzal kapcsolatos területek irányába kell némi áldozatot hoznunk. De most ez lesz szükséges ahhoz, hogy előre tudjunk lépni, hogy mozgásba tudjuk hozni a pangó, halódó részeit az életfeladatunknak.

Vízöntő: Próbáljuk azok társaságát keresni, a környezetünkben akik bölcsebbek, spirituálisabbak. Ebben a szakaszban az lesz a legáldásosabb, ha megpróbálunk töltekezni, tanulni és megismerkedni alternatív nézőpontokkal.

Halak: Attól függetlenül, hogy éppen csak a munkánkat éljük meg, vagy lehetőségünk van az életfeladatunkat csinálni, ez a hét kiváló lesz arra, hogy megtaláljuk azokat a segítőket, akik az életfeladatunkban tudnak minket segíteni.

Ezen a héten a fő spirituális esemény az Április 29-re eső nap lesz, ami nem más mint Buddha születésének, megvilágosodásának és eltávozásának napja!

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük