Heti asztrológiai előrejelzés: Április 27-Május 4…

Kos: Ezen a héten könnyebb lesz a nem ragaszkodás elveit gyakorolni. És amennyiben ez sikerül is sokkal könnyebb lesz elmozdulni olyan patt helyzetekből, amelyek talán azért álltak elő, mert túlságosan kötöttük az ebet a karóhoz.

Bika: Ez a hét kiváló lesz spirituális tevékenységekhez. Azon belül is a kicsit aszketikusabb gyakorlatokhoz. Böjthöz, elvonuláshoz vagy hasonló kicsit önsanyargató rítushoz, természetesen mind befelé figyeléssel fűszerezve.

Ikrek: Ezt a hetet úgy tudjuk a legmegfelelőbben eltölteni, ha a partnereink keze alá dolgozunk. Ez a privát és a professzionális életünkre is vonatkozik. Tegyünk önzetlen gesztusokat irányukba és ez nekünk is jól fog esni.

Rák: Ebben a szakaszban azt fogja támogatni a sors, hogy önzetlenül tegyünk másokért. És most főként nem a szeretteink, hanem legalább az eggyel kijjebb köreinkre kell gondolnunk. Szomszédokra, albérlőkre, beosztottakra, stb.

Oroszlán: A beszéd, a tanítás és a tanácsadás kerül terítékre ebben az időszakban. Legyünk résen az eshetőségeket nézve, és beszéljünk. Valószínű, hogy miközben mások problémáival foglalkozunk rájövünk a saját bajaink feloldására is.

Szűz: Magunkkal és a közvetlen környezetünkkel kellene foglalkoznunk ezen a héten. Főként abból a szempontból, hogy felszámoljuk azokat a tényezőket az életünkben és a családunk életében, ami elégedetlenséget okoz bennünk.

Mérleg: Sok-sok teendő fog a nyakunkba szakadni ebben a szakaszban, és arra mindenképpen vigyáznunk kell, hogy ne vállaljuk túl magunkat, de ezalatt az idő alatt komoly előrelépéseket fogunk tudni eszközölni.

Skorpió: Ezen a héten az kerülhet majd előtérbe, hogy össze boronáljuk a családunkat és a barátainkat. Elsimítsuk a nézeteltéréseket és kitaláljuk azt, hogy miként tudjuk őket egy irányban, közös érdekek mentén terelgetni.

Nyilas: Ebben az időszakban arra kell vigyáznunk, hogy a munkánk, pénzkeresetünk ne menjen a az életünk rovására. És nem feltétlen az lesz a kihívás, hogy munkaórában kell többet teljesítenünk, magunkban kell rendezni dolgokat.

Bak: Ezen a héten a munkánk  és az azzal kapcsolatos területek irányába kell némi áldozatot hoznunk. De most ez lesz szükséges ahhoz, hogy előre tudjunk lépni, hogy mozgásba tudjuk hozni a pangó, halódó részeit az életfeladatunknak.

Vízöntő: Próbáljuk azok társaságát keresni, a környezetünkben akik bölcsebbek, spirituálisabbak. Ebben a szakaszban az lesz a legáldásosabb, ha megpróbálunk töltekezni, tanulni és megismerkedni alternatív nézőpontokkal.

Halak: Attól függetlenül, hogy éppen csak a munkánkat éljük meg, vagy lehetőségünk van az életfeladatunkat csinálni, ez a hét kiváló lesz arra, hogy megtaláljuk azokat a segítőket, akik az életfeladatunkban tudnak minket segíteni.

Ezen a héten a fő spirituális esemény az Április 29-re eső nap lesz, ami nem más mint Buddha születésének, megvilágosodásának és eltávozásának napja!

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük