Heti asztrológiai előrejelzés: Július 13-20…

Kos: Ezen a héten arra fog könnyebben ráállni az intelligenciánk, hogy problémákat oldjunk meg, és, hogy jobban tudjunk összpontosítani a pozitív dolgokra. Főként a partnerkapcsolat és az együttműködés mezsgyéjén.

Bika: Ebben a szakaszban arra kellene fókuszálni, hogy picit meghúzzuk magunkat és próbáljunk minél kevésbé túl pörögni. Most minden jó szándékunktól függetlenül, elképesztő félreértésekben tudunk keveredni, ha túl buzgóak vagyunk.

Ikrek: Ebben az időszakban lehetőség fog nyílni arra, hogy újra tudjuk építeni a félresiklott családi dolgokat. Ehhez szükség lesz sok-sok kommunikációra, és arra, hogy újra alkossunk rendszereket és játékszabályokat.

Rák: Vegyük körül magunkat a szeretteinkkel és az ő értékítéletük legyen az, amihez viszonyítjuk magunkat. Most meg lesz az eshetőség, hogy nem látjuk magunkat objektíven. Beszélgessünk azokkal, akik szeretnek minket.

Oroszlán: Ez a hét ideális lesz arra, hogy megugorjuk magunkat. Arra, hogy eltávolítsuk magunkat a hátráltató tényezőktől. Tényezőktől amelyek a külvilágból áradnak felén, vagy akár azoktól is amelyek bennünk motoszkálnak. Merjünk nagyot lépni.

Szűz: Ez a hét arról fog szólni, hogy az élet fontos területeire összpontosítsunk. Az utolsó pillanatig úgy fog kinézni, hogy egy igencsak kellemetlen hetet fogunk lenyomni, de ez azt is szolgálni fogja, hogy egy picit elmélkedjünk, önvizsgáljunk. Majd az utolsó pillanatban meg lesz a feloldás.

Mérleg: Ez a szakasz azt fogja kicsalogatni belőlünk, hogy az életfeladatunk területén aktivizáljuk magunkat. Amennyiben a jelenlegi munkánk, nem igazán az életfeladatunk is egyben, hagyjunk időt a munkánk mellett a ténylegesen agyon fontos teendőinkre.

Skorpió: Tipikusan skorpiós hétnek nézünk elébe. Vonuljunk el a külvilágtól, összpontosítsunk a rejtett világunkra. Arra az énünkre, amelyet a még nagyon közelállóak sem igazán ismernek. De most ez fog tölteni minket.

Nyilas: Ezen a héten könnyebb lesz konfliktusba kerülni, mint úgy általánosságban. Sokkal könnyebb. De amennyiben higgadtak tudunk maradni, úgy nagyon sok nehézséget fogunk tudni megspórolni magunknak.

Bak: Az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni ebben az időszakban. És az a képesség, hogy hogyan vonuljunk ki a fénycsóvából, és hogyan tudunk szinte önzetlenül úgy segíteni, hogy a nyilvánosság előtt mások érjenek célba. Természetesen a jutalomnál azért ott lehetünk.

Vízöntő: Spirituális hétnek nézünk elébe. Mindent másképp fogunk látni, és majd ez fog azzal a lehetőséggel bírni, hogy a megszokott, mindennapi dolgainkat is képesek legyünk más értékrend szerint megméretni.

Halak: Az intellektusunk fog a legintenzívebb helyen működni ezen a héten. De tartózkodjunk attól, hogy maguk alá tudjanak gyűrni a negatív gondolataink. Próbáljuk a szépet keresni mindenben, erre próbáljunk trenírozni az intelligenciánkat.

Ebben az időszakban a Július 16-re eső 10 milliószoros nap lesz a legfontosabb esemény. Az ilyen alkalmakkal a tibeti kultúra szerint bármit is teszünk, az 10 milliószorosan fog hatni ránk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük