Heti asztrológiai előrejelzés: 2018. December 28-2019. Január 4…

Kos: A mélyebb, spirituális gondolatok fognak előtérbe kerülni ezen a héten, de nemcsak, mint egy szentimentális érzés, hanem, mint erős igény arra, hogy a lelkünkkel is foglalkozzunk, hogy ezt beiktassuk a mindennapjainkba.

Bika: A partnereink és az otthonunk kerül majd terítékre ebben az időszakban, és most a szeretet nyelvünktől függetlenül próbáljunk minőségi időt eltölteni egymás társaságában. Szóval ha már abban a fázisban vagyunk, passzoljuk le a gyerekeket is.

Ikrek: Ez a szakasz most arról fog szólni, hogy változtassunk az életviteli rendszereinken. És most mindent ez fog kitölteni, erről fogunk beszélni, ezzel kapcsolatosan fogunk tevékenykedni, akár addig a pontig, hogy kívülről picit fanatikusnak tűnhetünk.

Rák: A beszédünkön és a kommunikációnkon lesz a főhangsúly, és itt nem a baráti beszélgetésekről és a könnyed csacsogásról szól a történet, hanem arról, hogy ebben az időszakban szinte felhatalmazott lesz minden amit mondunk, szóval sokakat segíthetünk a mondanivalónkkal.

Oroszlán: Fel fog lángolni bennünk azaz igény, hogy új rendszereket építsünk fel a saját életünkben. És ez nemcsak a fizikai síkban fog kimerülni, hanem arra is összpontosítanunk kell, amit minket lelkileg tölt, ami minket kiegyensúlyozottá tesz.

Szűz: Magunkkal, a szeretteinkkel és az otthonunkkal kellene foglalkozzunk ezen a héten, ahhoz, hogy ne menjünk szembe szélben. Gubózzunk be, és talán az lenne a lehető legjobb, ha még a külvilágot is kizárnánk.

Mérleg: Ebben az időszakban a terveink és ambícióink kerülnek előtérbe, és az, hogy tegyünk is értük valamit. Tehát akármilyen távoli is a tervünk, akkor is ezen a héten tegyünk az elképzelésünk megvalósításáért.

Skorpió: A munkánk és az életfeladatunk kerül górcső alá ezen a héten és az, hogy a tevékenységünknek milyen hatása van az életünkre. Főként a családunk és a pénzkeresetünk tekintetéből.

Nyilas: A munkánk és a pénzkeresetünk fog fókuszpontba kerülni ebben az időszakban és kifejezetten abból a szempontból, hogy ez milyen hatással van ránk, a személyiség fejlődésünkre, és, hogy mindez milyen jövőkép irányába visz minket.

Bak: A lezárások és a befejezések kerülnek terítékre ezen a héten. Mindez azért most, mert mostanra sikerül felismernünk azokat az elemeket, amelyek rossz hatással vannak ránk, és amelyek hátráltatnak bennünket. De ezek után a lezárások is könnyeben mennek majd.

Vízöntő: Ezen a héten az általunk választott élet és személyek kerülnek előtérbe. Tehát a partnereink, a munkánk és a munkatársaink. És az ő környezetükben fogunk tudni töltekezni és fejlődni. Igyekezzünk velük eltölteni minél több időt.

Halak: Tevékeny hétnek nézünk elébe, és az lenne az ideális, ha most bele állnánk és csinálnánk. Most nem kell terveket szövögetni, rákészülni a dolgokra, hanem nyomni kell. Minél többet foglalkozunk a teendőinkkel annál jobb eredményekkel számolhatunk.

Ennek az időszaknak a fő fókuszpontja természetesen az új év lesz. De számoljunk azzal, hogy úgy lesz a leghatékonyabb az új évi fogadalmaink lekövetése, ha nem elsején, hanem 2-án vagy 3-án kezdünk az „új életünkbe”.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .