Heti asztrológiai előrejelzés: 2018. December 28-2019. Január 4…

Kos: A mélyebb, spirituális gondolatok fognak előtérbe kerülni ezen a héten, de nemcsak, mint egy szentimentális érzés, hanem, mint erős igény arra, hogy a lelkünkkel is foglalkozzunk, hogy ezt beiktassuk a mindennapjainkba.

Bika: A partnereink és az otthonunk kerül majd terítékre ebben az időszakban, és most a szeretet nyelvünktől függetlenül próbáljunk minőségi időt eltölteni egymás társaságában. Szóval ha már abban a fázisban vagyunk, passzoljuk le a gyerekeket is.

Ikrek: Ez a szakasz most arról fog szólni, hogy változtassunk az életviteli rendszereinken. És most mindent ez fog kitölteni, erről fogunk beszélni, ezzel kapcsolatosan fogunk tevékenykedni, akár addig a pontig, hogy kívülről picit fanatikusnak tűnhetünk.

Rák: A beszédünkön és a kommunikációnkon lesz a főhangsúly, és itt nem a baráti beszélgetésekről és a könnyed csacsogásról szól a történet, hanem arról, hogy ebben az időszakban szinte felhatalmazott lesz minden amit mondunk, szóval sokakat segíthetünk a mondanivalónkkal.

Oroszlán: Fel fog lángolni bennünk azaz igény, hogy új rendszereket építsünk fel a saját életünkben. És ez nemcsak a fizikai síkban fog kimerülni, hanem arra is összpontosítanunk kell, amit minket lelkileg tölt, ami minket kiegyensúlyozottá tesz.

Szűz: Magunkkal, a szeretteinkkel és az otthonunkkal kellene foglalkozzunk ezen a héten, ahhoz, hogy ne menjünk szembe szélben. Gubózzunk be, és talán az lenne a lehető legjobb, ha még a külvilágot is kizárnánk.

Mérleg: Ebben az időszakban a terveink és ambícióink kerülnek előtérbe, és az, hogy tegyünk is értük valamit. Tehát akármilyen távoli is a tervünk, akkor is ezen a héten tegyünk az elképzelésünk megvalósításáért.

Skorpió: A munkánk és az életfeladatunk kerül górcső alá ezen a héten és az, hogy a tevékenységünknek milyen hatása van az életünkre. Főként a családunk és a pénzkeresetünk tekintetéből.

Nyilas: A munkánk és a pénzkeresetünk fog fókuszpontba kerülni ebben az időszakban és kifejezetten abból a szempontból, hogy ez milyen hatással van ránk, a személyiség fejlődésünkre, és, hogy mindez milyen jövőkép irányába visz minket.

Bak: A lezárások és a befejezések kerülnek terítékre ezen a héten. Mindez azért most, mert mostanra sikerül felismernünk azokat az elemeket, amelyek rossz hatással vannak ránk, és amelyek hátráltatnak bennünket. De ezek után a lezárások is könnyeben mennek majd.

Vízöntő: Ezen a héten az általunk választott élet és személyek kerülnek előtérbe. Tehát a partnereink, a munkánk és a munkatársaink. És az ő környezetükben fogunk tudni töltekezni és fejlődni. Igyekezzünk velük eltölteni minél több időt.

Halak: Tevékeny hétnek nézünk elébe, és az lenne az ideális, ha most bele állnánk és csinálnánk. Most nem kell terveket szövögetni, rákészülni a dolgokra, hanem nyomni kell. Minél többet foglalkozunk a teendőinkkel annál jobb eredményekkel számolhatunk.

Ennek az időszaknak a fő fókuszpontja természetesen az új év lesz. De számoljunk azzal, hogy úgy lesz a leghatékonyabb az új évi fogadalmaink lekövetése, ha nem elsején, hanem 2-án vagy 3-án kezdünk az „új életünkbe”.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük