Heti asztrológiai előrejelzés: Június 8-15….

Kos: Le kellene lassítanunk ezen a héten egy picit és a következő 3 létfontosságú területet átvizsgálni. Saját magunkat, szavainkat és tetteinket. Ezt a 3 területet egy ívre kellene helyeznünk, hogy a lényünk és megnyilvánulásaink ugyanazt sugározzák.

Bika: A családunk és a barátaink közege lesz az, amiben kitudunk teljesedni ebben az időszakban. És figyeljünk oda arra, amit mondanak. Mert most egy elejtett kis aforizmából is nagyon sokat tanulhatunk és fejlődhetünk.

Ikrek: Most a munkánk és azok a területek ahonnan pénz szokott áramolni irányunkban fogják kitölteni a hetünket. Hozni kell majd némi személyes áldozatot is, de időben is sokat kell majd bele tenni a fent említett élethelyzetekbe.

Rák: Ezen a héten könnyebb lesz elengedni dolgokat, mert már lelkileg is beértünk arra, hogy végett vessünk azoknak a történéseknek és helyzeteknek, amelyek valójában csak hátráltatnak minket, csak eddig nem tudtuk felszámolni őket.

Oroszlán: Lehetőségünk adódik, hogy másként lássuk a világi szerepeinket, ebben a szakaszban. Mindez érvényes lesz a külsőségekre is, mint pl. a munkánk, vagy a világi ambícióink, de a személyes kapcsolatokra, is mint pl. barátok, ismerősök, munkatársak.

Szűz: Társas hétnek nézhetünk elébe, sőt nemcsak, hogy lehetőségek nyílnak a másokkal való harmonikus együttműködésre, bizonyos helyzetekben egyenesen lehetetlen lesz tovább lépni az együttműködés hiányában.

Mérleg: Ebben az időszakban azzal fogjuk a lehető legjobbat tenni saját magunk szempontjából, ha másnak segítünk, nehézségeik feloldásában. Valószínű, hogy rá fogunk döbbenni, a mi helyzetünk nem is olyan rossz.

Skorpió: Ezen a héten az intellektusunk kerül fókuszba. Valahogy az lesz az indíttatás, hogy a már régóta működő, jól bevált életterületeinket is megvizsgáljuk egy kicsit, megpiszkáljuk egy hangyányit. Érdekes dolgokat fogunk felfedezni.

Nyilas: Az eddig megtanultakat fogjuk tudni használatba helyezni az élet bármely területén. Mintha az eddig összeszedett tudásunk elmélyülne, és ezzel más értékrendet összehozva képviselnénk magunkat az életben.

Bak: Aktív hetünk lesz, fizikailag és fejben is. Nagy lesz a kísértés, hogy elánból, lendületből ledaráljuk ezt a szakaszt, de kénytelenek leszünk tervezni, és a tervek mentén haladni. Ezzel elképesztően sok energiát megtudunk majd spórolni.

Vízöntő: Beszédes hétnek nézünk elébe. Ami eleinte csak jól eső dumcsizással indul, de majd összeáll a kép és kifejezetten építő párbeszédek irányába fog elmenni. És ez adok-kapok lesz, mi megtaláljuk azokat akik, inspirálnak majd minket, és ez vica versa is így lesz.

Halak: Magunkkal, a szeretteinkkel és az otthonunk légkörével, hangulatával lesz érdemes foglalkozni ezen a héten. A lehetőségek adni fogják magukat, de természetesen erőfeszítést is bele kell majd tenni a dolgok működtetésébe.

Ebben az időszakban a Június 13-ra eső Újhold lesz a fő momentum. Ilyenkor sokkal könnyebb túllendülni nehézségeken, és/vagy elengedni kellemetlen tapasztalatokat.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Hindu pap a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük