Heti asztrológiai előrejelzés: Június 8-15….

Kos: Le kellene lassítanunk ezen a héten egy picit és a következő 3 létfontosságú területet átvizsgálni. Saját magunkat, szavainkat és tetteinket. Ezt a 3 területet egy ívre kellene helyeznünk, hogy a lényünk és megnyilvánulásaink ugyanazt sugározzák.

Bika: A családunk és a barátaink közege lesz az, amiben kitudunk teljesedni ebben az időszakban. És figyeljünk oda arra, amit mondanak. Mert most egy elejtett kis aforizmából is nagyon sokat tanulhatunk és fejlődhetünk.

Ikrek: Most a munkánk és azok a területek ahonnan pénz szokott áramolni irányunkban fogják kitölteni a hetünket. Hozni kell majd némi személyes áldozatot is, de időben is sokat kell majd bele tenni a fent említett élethelyzetekbe.

Rák: Ezen a héten könnyebb lesz elengedni dolgokat, mert már lelkileg is beértünk arra, hogy végett vessünk azoknak a történéseknek és helyzeteknek, amelyek valójában csak hátráltatnak minket, csak eddig nem tudtuk felszámolni őket.

Oroszlán: Lehetőségünk adódik, hogy másként lássuk a világi szerepeinket, ebben a szakaszban. Mindez érvényes lesz a külsőségekre is, mint pl. a munkánk, vagy a világi ambícióink, de a személyes kapcsolatokra, is mint pl. barátok, ismerősök, munkatársak.

Szűz: Társas hétnek nézhetünk elébe, sőt nemcsak, hogy lehetőségek nyílnak a másokkal való harmonikus együttműködésre, bizonyos helyzetekben egyenesen lehetetlen lesz tovább lépni az együttműködés hiányában.

Mérleg: Ebben az időszakban azzal fogjuk a lehető legjobbat tenni saját magunk szempontjából, ha másnak segítünk, nehézségeik feloldásában. Valószínű, hogy rá fogunk döbbenni, a mi helyzetünk nem is olyan rossz.

Skorpió: Ezen a héten az intellektusunk kerül fókuszba. Valahogy az lesz az indíttatás, hogy a már régóta működő, jól bevált életterületeinket is megvizsgáljuk egy kicsit, megpiszkáljuk egy hangyányit. Érdekes dolgokat fogunk felfedezni.

Nyilas: Az eddig megtanultakat fogjuk tudni használatba helyezni az élet bármely területén. Mintha az eddig összeszedett tudásunk elmélyülne, és ezzel más értékrendet összehozva képviselnénk magunkat az életben.

Bak: Aktív hetünk lesz, fizikailag és fejben is. Nagy lesz a kísértés, hogy elánból, lendületből ledaráljuk ezt a szakaszt, de kénytelenek leszünk tervezni, és a tervek mentén haladni. Ezzel elképesztően sok energiát megtudunk majd spórolni.

Vízöntő: Beszédes hétnek nézünk elébe. Ami eleinte csak jól eső dumcsizással indul, de majd összeáll a kép és kifejezetten építő párbeszédek irányába fog elmenni. És ez adok-kapok lesz, mi megtaláljuk azokat akik, inspirálnak majd minket, és ez vica versa is így lesz.

Halak: Magunkkal, a szeretteinkkel és az otthonunk légkörével, hangulatával lesz érdemes foglalkozni ezen a héten. A lehetőségek adni fogják magukat, de természetesen erőfeszítést is bele kell majd tenni a dolgok működtetésébe.

Ebben az időszakban a Június 13-ra eső Újhold lesz a fő momentum. Ilyenkor sokkal könnyebb túllendülni nehézségeken, és/vagy elengedni kellemetlen tapasztalatokat.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Hindu pap a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük