Heti Védikus asztrológiai előrejelzés: Május 4-11…

Kos: Olyan hétnek nézünk elébe, amikor is könnyebb lesz lezárni, befejezni dolgokat. De mindez előtt az lenne a házi feladatunk, hogy lelkileg képesek legyünk elengedni azt a területet vagy személyiséget, és utána már könnyedén fog menni, ha érzelem mentes állapotban vagyunk.

Bika: Ez a hét kiváló lesz arra, hogy olyan lelki, vagy spirituális gyakorlatokba kezdjünk, ami nemcsak a belsőnkre hat, hanem a fizikai egészségünkre is. Ezek után már csak annyi lesz a feladatunk, hogy jó sokáig végezzük azokat a gyakorlatokat.

Ikrek: Némi személyes konfliktus helyzetet, és némi kifejezetten rossz indulatú hátunk mögötti ténykedést kell megoldjunk ebben a szakaszban, főként a munkánk, munkahelyünk területén, és ha mindez jól sikerül, hosszú békére számíthatunk.

Rák: Lelkileg az fog a legtöbbet számítani, ha másokon tudunk segíteni ezen a héten. És most lehetőségünk lesz nemcsak a nagyon közeli embereken segíteni, hanem sokkal felszínesebb ismeretségeken is!

Oroszlán: Az intellektusunk lesz a fő vonal ebben az időszakban. Sőt most az is könnyebb lesz, hogy hogyan oldjunk meg nehézségeket, mintha erre állna rá az agyunk, hogy minél kellemesebben tudjunk feloldani nehézkes helyzeteket.

Szűz: Kérjük ki mások véleményét olyan helyzetekben, amelyek már egy ideje nem mozdulnak, vagy feszültebbek, stb. Valószínű már abban a stádiumban vagyunk, hogy nem vesszük észre a szinte kézenfekvő megoldásokat. Beszéljünk másokkal, kívülállókkal és jó lesz.

Mérleg: Ezen a héten ahhoz, hogy minden jól sikerüljön csak bele kell vágni a terveinkbe. Utána még lesz idő arra, hogy pontosítsunk, új irányt vegyünk fel, vagy tervezzünk, de indítás képen el kell indítani a folyamatot.

Skorpió: Arra kellene oda figyelnünk, hogy minél pontosabban tudjunk megfogalmazni a belsőnket foglalkoztató dolgokat. Mert ezen a héten könnyebb lesz konfliktusokba kerülni, pusztán félreértések végett.

Nyilas: Az énünkkel, a beszédünkkel, a tetteinkkel és a lelki nyugalmunkkal kapcsolatos hétnek nézünk elébe. Tehát úgymond minden rólunk fog szólni, de a feladat mégis az lenne, hogy mindezt próbáljuk megosztani másokkal is, így beengedni őket a saját kis világunkba.

Bak: Ezen a héten könnyebb lesz olyan dolgokba kezdeni, ami azzal is jár, hogy leküzdjünk nehézségeket, vagy, hogy picit túl lépjünk magunkon is. De lelki meggyőződésből kell elindulnunk, utána már minden menni fog.

Vízöntő: Arra kellene felkészülnünk ezen a héten, hogy a materiális dolgaink kb. ki ütik egymást, és a lelki dolgok lesznek a mérvadóak. Ez azt jelenti, hogy ha most több pénz jön be, több kiadás is várható. Ha egyes területek könnyebben mennek, mások majd nehezebben. Belül kell jól lennünk.

Halak: Nagy a valószínűség arra, hogy nehezebb lesz a feljebbvalóinkkal ezen a héten. Ez fiataloknál a szülőket és a tanítóinkat érinti, idősebbeknél a feletteseinket és az állami szerveket. Próbáljunk ezen a héten szabályosak maradni. Néha azt is kell gyakorolni.

Május 8-án Gyógyító Buddha nep lesz. Egy nap amikor nagyon áldásos tenni az egészségünkért, a tibeti kalendáriumok szerint.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük