Heti asztrológiai előrejelzés, Kostól a Halakig: Június 1-8…

Kos: Ez a hét arról fog szólni, hogy egy picit spirituálisabban lássuk magunkat, és az általunk betöltött szerepeket a világba. Képesek leszünk olyan változásokat beindítani az életünkben, ami lehet, hogy rövid távon erőfeszítést igényel, de az életünket nézve pedig hihetetlen elégedettséget fog hozni.

Bika: Életünk spirituális mivoltja kerül terítékre ezen a héten, és az a belső indíttatás, hogy fizikailag tegyünk a lelkünkért. Böjtöljünk, jógázzunk, menjünk ki az erdőbe egy kis feltöltődésre, és most ezek a fizikai erőfeszítések fogják behozni a harmóniát.

Ikrek: Figyeljünk a partnereinkre ebben az időszakban, és próbáljuk feltérképezni, hogy melyek azok a területek, ahol az utóbbi időben ők áldozatot hoztak, de ezt mi mindeddig fel sem ismertük. Picit kényeztessük őket.

Rák: Ahogyan a Bikáknak, az Ikreknek is az lenne lelkileg a legüdítőbb, ha fizikailag tennének a spirituális egyensúlyért, de az Ikrek mindezt tegyék közösségben. Ami lehet bármi, mint pl. közös elvonulás, jógatábor, de egy közös kempingezés is kint a szabadban.

Oroszlán: A sors azt fogja előtérbe hozni számunkra ezen a héten, hogy intellektuálisan tudjuk megvizsgálni az életünkbe, és azt, hogy miután hideg fejjel végig gondoltuk életünket, jó irányú változtatásokat is betudjunk iktatni.

Szűz: Figyeljük meg azokat a nehézségeket amelyek gátolnak bennünket a tanulásban. Legyen az egy furcsa élethelyzet, vagy időhiány, bármi, ami mostanában elzár minket a tudástól. Figyeljük meg ezeket a nehézkes pontokat és aztán változtassunk rajtuk.

Mérleg: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, és most a fizikai erőfeszítésen lesz a hangsúly. Most nem arról fog szólni a hét, hogy tervezgessünk, b tervet állítsunk elő, vagy, hogy kitaláljunk dolgokat. Most bele kell állni és tolni kell a szekeret.

Skorpió: Beszédes hetünk lesz, ami most ideális lesz kellemetlen helyzetek feltárására, rég félre tett összetűzések korrigálására, technikailag mindenre, ami nehézkes, és amivel valamilyen oknál fogva nem foglalkoztunk az utóbbi időben.

Nyilas: Ezen a héten azzal tehetjük a legtöbbet magunkért és környezetünkért, ha magunkat egy picit háttérbe engedve a szeretteinkért teszünk. Legyen az minőségben eltöltött idő, vagy szívességek megtétele, bármi, de az ő szükségleteikből induljunk ki.

Bak: Ezen a héten minden fizikai világban történő erőfeszítésünk legalább akkora, de lehet, hogy még nagyobb ellenállásba fog ütközni. Szóval ne erőltessük a dolgot. Pihenjünk, tanuljunk, legyünk aktívak inkább szellemileg, spirituálisan.

Vízöntő: Próbáljunk megfürdeni családunk és barátaink figyelmében és szeretetében. Töltsünk időt velük, és ne legyünk túl szemérmesek, igenis mondjuk el nehézségeinket és fenntartásainkat és megfogjuk kapni a figyelmüket és szeretetüket.

Halak: Lehetőségünk nyílik arra, hogy megvizsgáljuk a munkánkat és a pénz keresettünket ebben az időszakban. És amennyiben azt érezzük, hogy változtatásokat kell hoznunk, most meg lesz hozzá az erőnk és a támogatottságunk is hozzá.

Ebben a szakaszban a fő spirituális momentum a Június 7.-re eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon nagyon áldásos ha teszünk az egészségünkért.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük