Heti asztrológiai előrejelzés, Kostól a Halakig: Június 1-8…

Kos: Ez a hét arról fog szólni, hogy egy picit spirituálisabban lássuk magunkat, és az általunk betöltött szerepeket a világba. Képesek leszünk olyan változásokat beindítani az életünkben, ami lehet, hogy rövid távon erőfeszítést igényel, de az életünket nézve pedig hihetetlen elégedettséget fog hozni.

Bika: Életünk spirituális mivoltja kerül terítékre ezen a héten, és az a belső indíttatás, hogy fizikailag tegyünk a lelkünkért. Böjtöljünk, jógázzunk, menjünk ki az erdőbe egy kis feltöltődésre, és most ezek a fizikai erőfeszítések fogják behozni a harmóniát.

Ikrek: Figyeljünk a partnereinkre ebben az időszakban, és próbáljuk feltérképezni, hogy melyek azok a területek, ahol az utóbbi időben ők áldozatot hoztak, de ezt mi mindeddig fel sem ismertük. Picit kényeztessük őket.

Rák: Ahogyan a Bikáknak, az Ikreknek is az lenne lelkileg a legüdítőbb, ha fizikailag tennének a spirituális egyensúlyért, de az Ikrek mindezt tegyék közösségben. Ami lehet bármi, mint pl. közös elvonulás, jógatábor, de egy közös kempingezés is kint a szabadban.

Oroszlán: A sors azt fogja előtérbe hozni számunkra ezen a héten, hogy intellektuálisan tudjuk megvizsgálni az életünkbe, és azt, hogy miután hideg fejjel végig gondoltuk életünket, jó irányú változtatásokat is betudjunk iktatni.

Szűz: Figyeljük meg azokat a nehézségeket amelyek gátolnak bennünket a tanulásban. Legyen az egy furcsa élethelyzet, vagy időhiány, bármi, ami mostanában elzár minket a tudástól. Figyeljük meg ezeket a nehézkes pontokat és aztán változtassunk rajtuk.

Mérleg: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, és most a fizikai erőfeszítésen lesz a hangsúly. Most nem arról fog szólni a hét, hogy tervezgessünk, b tervet állítsunk elő, vagy, hogy kitaláljunk dolgokat. Most bele kell állni és tolni kell a szekeret.

Skorpió: Beszédes hetünk lesz, ami most ideális lesz kellemetlen helyzetek feltárására, rég félre tett összetűzések korrigálására, technikailag mindenre, ami nehézkes, és amivel valamilyen oknál fogva nem foglalkoztunk az utóbbi időben.

Nyilas: Ezen a héten azzal tehetjük a legtöbbet magunkért és környezetünkért, ha magunkat egy picit háttérbe engedve a szeretteinkért teszünk. Legyen az minőségben eltöltött idő, vagy szívességek megtétele, bármi, de az ő szükségleteikből induljunk ki.

Bak: Ezen a héten minden fizikai világban történő erőfeszítésünk legalább akkora, de lehet, hogy még nagyobb ellenállásba fog ütközni. Szóval ne erőltessük a dolgot. Pihenjünk, tanuljunk, legyünk aktívak inkább szellemileg, spirituálisan.

Vízöntő: Próbáljunk megfürdeni családunk és barátaink figyelmében és szeretetében. Töltsünk időt velük, és ne legyünk túl szemérmesek, igenis mondjuk el nehézségeinket és fenntartásainkat és megfogjuk kapni a figyelmüket és szeretetüket.

Halak: Lehetőségünk nyílik arra, hogy megvizsgáljuk a munkánkat és a pénz keresettünket ebben az időszakban. És amennyiben azt érezzük, hogy változtatásokat kell hoznunk, most meg lesz hozzá az erőnk és a támogatottságunk is hozzá.

Ebben a szakaszban a fő spirituális momentum a Június 7.-re eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon nagyon áldásos ha teszünk az egészségünkért.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük