Heti asztrológiai előrejelzés: Április 13-20…

Kos: Rég dédelgetett vágyainkat, ambícióinkat is megtudjuk valósítani ezen a héten, csak egy kis extra erőfeszítést kell bele tennünk, és némi baráti segítséget kell kérnünk. Ez a baráti kapcsolatainkat is mélyíteni fogja, ha tudják, hogy mik az álmaink.

Bika: Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk működni a héten, kötelező lesz kommunikálnunk. Ne is próbáljunk most nekiveselkedni a feladatainknak egyedül. Érthetően és határozottan mondjuk ki elképzeléseinket és hajrá!

Ikrek: 2 opciónk adódhat ebben az időszakban. Vagy elkezdünk hinni abban amit csinálunk, vagy olyat csinálunk amiben hiszünk. Most nem fogunk tudni alibizni, eljátszani, eltettetni. Szívből kell csinálnunk és minden jó lesz!

Rák: Az elengedést kell gyakorolnunk ebben a szakaszban, és valószínű, hogy az lesz a tapasztalásunk, hogy amiket az ember kitesz magából egy idő után amúgy is előremozdító hatásúak. Nem ragadhatunk bele olyan tételekbe, amelyek hátráltatnak bennünket.

Oroszlán: Ahhoz, hogy Oroszlánként ki lehessen teljesülni, szükségünk van csodálókra, elismerőkre. Fordítsunk figyelmet a környezetünkre, mert ha egyedül maradunk mi magunk sem tudjuk magunkat saját fényünkben és ragyogásunkban látni.

Szűz: Ezen a héten a sors azok után fogja az elégedettség érzetét megajándékozni, ha komolyabb erőfeszítéseket tettünk meg. Bele kell állni dolgokba, neki kell veselkedni és a fáradtság után jönni fog a boldogság is.

Mérleg: Ezen a héten az intellektuális döntés után jöhet a fizikai cselekedett. Utána a megfelelő partnerek szinte önszántunkból felbukkannak, mert látják, hogy mi már benne vagyunk. Majd némi nehézség leküzdés után jöhet a beteljesedés. Ne változtassunk ezen a sorrenden.

Skorpió: A közvetlen családtagjaink és az otthoni környezetünk fogja igényelni a teljes figyelmünket a mostani szakaszban. Sőt minél kellemetlenebb és nehézkesebb feladatokat láttunk el ezeken a területeken, annál több figyelmet és szeretetet tudunk majd bezsebelni.

Nyilas: Erre a hétre tegyük azt a mottónkká, hogy: „jó ez nekem és a környezetemnek?” És minden teendő, feladat előtt tegyük fel ezt a kérdést. Amennyiben „nem” a válasz. Próbáljunk fókuszt váltani, addig ameddig „igen” lesz a válasz.

Bak: Próbáljunk kommunikációval segíteni a környezetünkön. Most szükség van a mi szemeinkre is, hogy másképp tudják szemlélni a történéseket. Amennyiben azt érezzük, hogy nem ment át, az amit mondtunk változtassunk hangnemet, stílust, bármit, hogy eltudják fogadni a mondanivalónkat.

Vízöntő: Ezen a héten nem fogjuk tudni fejből megoldani a feladatainkat. El kell kezdenünk őket, és útközben fogják felfedni magukat azok a buktatók, nehézségek amelyeket kijavítva elérhetjük céljainkat. De neki kell állni.

Halak: Ahhoz, hogy minden harmonikus legyen a közvetlen környezetünkben, egy kevés áldozatot kell hozni ezen a héten. Sőt ez bármi lehet. Töltsünk velük több időt, úgy ahogyan ők szeretnék. Tegyünk értük vagy helyettük meg dolgokat. Költsünk rájuk. Mindezt önzetlenül.

Ebben az időszakban a fő momentum az Április 18-ra eső asztrológiai állás. Ezt röviden úgy lehetne aposztrofálni, hogy az év legjobb napja asztrológiailag.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Hindu pap a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük