Aktuális asztrológiai előrejelzés: November 23-30…

Kos: Beszélgetős hétnek nézünk elébe ezen a héten, és most könnyebb lesz megnyílnunk másoknak. Valamint bármit is mondanak az abból a szempontból jó lesz, hogy a saját élethelyzetünket láthatjuk majd mások szemein keresztül.

Bika: Minden aktivitást és kommunikációt az otthoni környezetünkre kellene összpontosítsunk! Bármilyen témakör irányába fektethetünk energiát a fizikai környezetünk építésétől a szeretteink lelkének ápolásáig, de az otthon legyen a fő fókuszpontba.

Ikrek: Ezen a héten vigyáznunk kell a kommunikációnkra, mert hiába vezérel minket a legtisztább szándék, vagy hiába mondjuk el a tökéletes tanácsát, ha a stílus vagy a kifejezés módja túl erős, nem találnak célt a szavaink.

Rák: Ebben az időszakban vegyük körbe magunkat barátainkkal, szeretteinkkel mert valószínű, hogy saját magunkon lesz nehéz a túljutás. De mindaddig, amíg a hozzánk közelállók „vigyáznak” ránk, addig túl nagy hülyeséget nem tudunk csinálni, vagy nem csinálni.

Oroszlán: A munkánk és a pénz kerestünk fog fókuszpontba kerülni ebben a szakaszban, és főként azaz aspektus, hogy milyen áldozatokat vagy lemondásokat kell meghoznunk, akkor hogy előretudjunk lépni.

Szűz: Nagyon sok irányból fognak impulzusok érni minket, és főként a külvilági dolgokban, mint munka, pénzkereset vagy a materiális ambícióink. Engedjük el azokat a dolgokat, amelyek elviszik az energiáinkat és az időnket azokról a dolgokról, amelyekben haladni tudnánk.

Mérleg: Ez a hét ideális lesz arra, hogy egyensúlyba hozzuk a lelki énünket a fizikai életben végre hajtott munkáinkkal, teendőinkkel. Képesek leszünk arra, hogy lássuk a spirituális szikrát a munkánkba, és teret fogunk tudni adni a lelki gyakorlatinknak az életünkben.

Skorpió: Most egyértelműen a rajtunk kívül helyezkedő dolgok fognak terítékre kerülni. Pl. az együttműködéseink és/vagy a munkánk, de mindezt úgy kellene megélnünk, hogy a saját belső értékeinkhez kapcsolódva alakítjuk ki őket.

Nyilas: A belsőnk most azt fogja diktálni, hogy fókuszáljunk kifelé. Próbáljunk minél többeknek segíteni, és legyünk mi a kezdeményezők, mert egy csomószor azoknak van a legnagyobb szüksége a segítségre, akik erről mélyen hallgatnak.

Bak: Egy intellektuálisan igen aktív hétnek nézünk elébe, főként abból a szempontból, hogy mi hogy látjuk a partnereinket és azt, hogy ők hogy mozgósítják az erőiket és a lehetőségeiket. Most nagyon értékes észrevételekkel tudjuk majd őket segíteni.

Vízöntő: Eljött az idő arra, hogy azokat a félre értéseket, vagy mesterségesen fenntartott összefeszüléseket felszámoljuk a partnereinkkel kapcsolatosan. Ez lehet személyes életben zajló nehézség, vagy a professzionális életünkben tartó feszültség.

Halak: Ezen a héten kommunikáljunk és tervezzünk! Majd miután összeállt a kép neki is ugorhatunk a feladatoknak, de minden energiánkkal  és nem fog elmaradni a siker. Kicsit konvencionálisnak hangzik, de most ez lesz a célravezető folyamat.

Ennek az időszaknak a fő momentuma a November 30-ra eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon mindenképpen tegyünk az egészségünkért!!!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .