Aktuális asztrológiai előrejelzés: November 23-30…

Kos: Beszélgetős hétnek nézünk elébe ezen a héten, és most könnyebb lesz megnyílnunk másoknak. Valamint bármit is mondanak az abból a szempontból jó lesz, hogy a saját élethelyzetünket láthatjuk majd mások szemein keresztül.

Bika: Minden aktivitást és kommunikációt az otthoni környezetünkre kellene összpontosítsunk! Bármilyen témakör irányába fektethetünk energiát a fizikai környezetünk építésétől a szeretteink lelkének ápolásáig, de az otthon legyen a fő fókuszpontba.

Ikrek: Ezen a héten vigyáznunk kell a kommunikációnkra, mert hiába vezérel minket a legtisztább szándék, vagy hiába mondjuk el a tökéletes tanácsát, ha a stílus vagy a kifejezés módja túl erős, nem találnak célt a szavaink.

Rák: Ebben az időszakban vegyük körbe magunkat barátainkkal, szeretteinkkel mert valószínű, hogy saját magunkon lesz nehéz a túljutás. De mindaddig, amíg a hozzánk közelállók „vigyáznak” ránk, addig túl nagy hülyeséget nem tudunk csinálni, vagy nem csinálni.

Oroszlán: A munkánk és a pénz kerestünk fog fókuszpontba kerülni ebben a szakaszban, és főként azaz aspektus, hogy milyen áldozatokat vagy lemondásokat kell meghoznunk, akkor hogy előretudjunk lépni.

Szűz: Nagyon sok irányból fognak impulzusok érni minket, és főként a külvilági dolgokban, mint munka, pénzkereset vagy a materiális ambícióink. Engedjük el azokat a dolgokat, amelyek elviszik az energiáinkat és az időnket azokról a dolgokról, amelyekben haladni tudnánk.

Mérleg: Ez a hét ideális lesz arra, hogy egyensúlyba hozzuk a lelki énünket a fizikai életben végre hajtott munkáinkkal, teendőinkkel. Képesek leszünk arra, hogy lássuk a spirituális szikrát a munkánkba, és teret fogunk tudni adni a lelki gyakorlatinknak az életünkben.

Skorpió: Most egyértelműen a rajtunk kívül helyezkedő dolgok fognak terítékre kerülni. Pl. az együttműködéseink és/vagy a munkánk, de mindezt úgy kellene megélnünk, hogy a saját belső értékeinkhez kapcsolódva alakítjuk ki őket.

Nyilas: A belsőnk most azt fogja diktálni, hogy fókuszáljunk kifelé. Próbáljunk minél többeknek segíteni, és legyünk mi a kezdeményezők, mert egy csomószor azoknak van a legnagyobb szüksége a segítségre, akik erről mélyen hallgatnak.

Bak: Egy intellektuálisan igen aktív hétnek nézünk elébe, főként abból a szempontból, hogy mi hogy látjuk a partnereinket és azt, hogy ők hogy mozgósítják az erőiket és a lehetőségeiket. Most nagyon értékes észrevételekkel tudjuk majd őket segíteni.

Vízöntő: Eljött az idő arra, hogy azokat a félre értéseket, vagy mesterségesen fenntartott összefeszüléseket felszámoljuk a partnereinkkel kapcsolatosan. Ez lehet személyes életben zajló nehézség, vagy a professzionális életünkben tartó feszültség.

Halak: Ezen a héten kommunikáljunk és tervezzünk! Majd miután összeállt a kép neki is ugorhatunk a feladatoknak, de minden energiánkkal  és nem fog elmaradni a siker. Kicsit konvencionálisnak hangzik, de most ez lesz a célravezető folyamat.

Ennek az időszaknak a fő momentuma a November 30-ra eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon mindenképpen tegyünk az egészségünkért!!!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük