Heti asztrológiai előrejelzés: Július 20-27…

Kos: Életünk fontos területein lehetünk aktívak. Olyan területeken, amelyekre nem szokott idő jutni, vagy, amiről azt gondoljuk, hogy majd csak később tudunk velük foglalkozni, amikor már idősebbek leszünk.

Bika: Ezen a héten könnyebb lesz konfliktusokat kezelni, mert könnyebb lesz más szemmel, más szemszögből nézni az eseményeket. Főként azt szem előtt tartva, hogy az élet nagy dolgaiban mi mennyire fontos.

Ikrek: Az intellektusunk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Azt az indíttatást fogjuk érezni, hogy analizáljunk, gondolkodjunk és tervezzünk. Sok kellemetlenségtől tudjuk meg kímélni magunkat az előrelátásunkkal.

Rák: Ebben a szakaszban könnyen elsajátíthatunk új dolgokat, amennyiben követjük a következő formulát. Tanulunk, gyakorolunk , majd együtt működünk olyanokkal akiknek már van egy komolyabb rálátása a témára.

Oroszlán: Aktív hetünk lesz, és meg lesz az a belső erőnk is, hogy rátudjunk feküdni azokra a dolgokra is, amelyekhez már rég nincs semmi kedvünk, amelyeket már egy jó ideje halogatunk, amelyek elvégzésével nem is jutunk előbbre, csak része valaminek.

Szűz: Beszédes hétnek nézünk elébe, de most különösen oda kell majd figyelnünk arra, hogy a hallgatóság azt értse azáltal amit mondunk, ami tényleg a szándékunkban áll. Jó dolgokat hozhatunk ki ebből a hétből, csak óvakodjunk a félreértésektől.

Mérleg: Foglalkozzunk magunkkal, és a szeretteinkkel. De most nem csak a pihenés és a lazítás fog előtérbe kerülni, hanem olyan hosszútávra is ható történések, amelyek megtudják változtatni a családunk életének minőségét.

Skorpió: Ez a hét ideális lesz arra, hogy elintézzük a kellemetlen beszélgetéseinket, és a kellemetlen teendőinket. Lehet, hogy egy picit el kell vonuljunk előtte, hogy jól átrágjuk magunkat a történések súlyán, de megtudjuk csinálni.

Nyilas: A munkánk területe fogja ezt a hetünket rabul ejteni, és valószínű, hogy komolyabb családi feszültség is kirobbanhat ebből, de most ezt a hetet be kell áldoznunk a munkánk oltárán, és most ez lesz az ami előre visz bennünket.

Bak: Bármit is teszünk vagy mondunk ezen a héten, muszáj, hogy hordozza a személyiségünket. Be kell tennünk magunkat a történésekbe, és ez fogja a környezetünket megnyugtatni és ez fogja a mi határainkat is megszabni, számukra.

Vízöntő: Lezárós hetünk lesz. Könnyebb lesz azt a lemondást, azt a túl lépést tanúsítani lelkileg, ami már olyannyira egyértelművé teszi azt, hogy már elengedtük a dolgot, hogy teljesen más kontextusba kerülnek életünk történései.

Halak: Képesek leszünk úgy felmérni az életünk kérdéses területeit, hogy pontosan megtudjuk határozni azt, hogy nekünk mit kell beáldozni ahhoz, hogy megtudjuk valósítani az ambícióinkat. Hogy el tudjuk érni a céljainkat.

Ezen a héten a fő momentum a Július 27-re eső telihold lesz. Ezt a napot hívják Indiában a mesterek Teliholdjának, mert ettől kezdve a következő 4 hónapban, áldásra csak a mestereinktől számíthatunk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük