Heti asztrológiai előrejelzés: Július 20-27…

Kos: Életünk fontos területein lehetünk aktívak. Olyan területeken, amelyekre nem szokott idő jutni, vagy, amiről azt gondoljuk, hogy majd csak később tudunk velük foglalkozni, amikor már idősebbek leszünk.

Bika: Ezen a héten könnyebb lesz konfliktusokat kezelni, mert könnyebb lesz más szemmel, más szemszögből nézni az eseményeket. Főként azt szem előtt tartva, hogy az élet nagy dolgaiban mi mennyire fontos.

Ikrek: Az intellektusunk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Azt az indíttatást fogjuk érezni, hogy analizáljunk, gondolkodjunk és tervezzünk. Sok kellemetlenségtől tudjuk meg kímélni magunkat az előrelátásunkkal.

Rák: Ebben a szakaszban könnyen elsajátíthatunk új dolgokat, amennyiben követjük a következő formulát. Tanulunk, gyakorolunk , majd együtt működünk olyanokkal akiknek már van egy komolyabb rálátása a témára.

Oroszlán: Aktív hetünk lesz, és meg lesz az a belső erőnk is, hogy rátudjunk feküdni azokra a dolgokra is, amelyekhez már rég nincs semmi kedvünk, amelyeket már egy jó ideje halogatunk, amelyek elvégzésével nem is jutunk előbbre, csak része valaminek.

Szűz: Beszédes hétnek nézünk elébe, de most különösen oda kell majd figyelnünk arra, hogy a hallgatóság azt értse azáltal amit mondunk, ami tényleg a szándékunkban áll. Jó dolgokat hozhatunk ki ebből a hétből, csak óvakodjunk a félreértésektől.

Mérleg: Foglalkozzunk magunkkal, és a szeretteinkkel. De most nem csak a pihenés és a lazítás fog előtérbe kerülni, hanem olyan hosszútávra is ható történések, amelyek megtudják változtatni a családunk életének minőségét.

Skorpió: Ez a hét ideális lesz arra, hogy elintézzük a kellemetlen beszélgetéseinket, és a kellemetlen teendőinket. Lehet, hogy egy picit el kell vonuljunk előtte, hogy jól átrágjuk magunkat a történések súlyán, de megtudjuk csinálni.

Nyilas: A munkánk területe fogja ezt a hetünket rabul ejteni, és valószínű, hogy komolyabb családi feszültség is kirobbanhat ebből, de most ezt a hetet be kell áldoznunk a munkánk oltárán, és most ez lesz az ami előre visz bennünket.

Bak: Bármit is teszünk vagy mondunk ezen a héten, muszáj, hogy hordozza a személyiségünket. Be kell tennünk magunkat a történésekbe, és ez fogja a környezetünket megnyugtatni és ez fogja a mi határainkat is megszabni, számukra.

Vízöntő: Lezárós hetünk lesz. Könnyebb lesz azt a lemondást, azt a túl lépést tanúsítani lelkileg, ami már olyannyira egyértelművé teszi azt, hogy már elengedtük a dolgot, hogy teljesen más kontextusba kerülnek életünk történései.

Halak: Képesek leszünk úgy felmérni az életünk kérdéses területeit, hogy pontosan megtudjuk határozni azt, hogy nekünk mit kell beáldozni ahhoz, hogy megtudjuk valósítani az ambícióinkat. Hogy el tudjuk érni a céljainkat.

Ezen a héten a fő momentum a Július 27-re eső telihold lesz. Ezt a napot hívják Indiában a mesterek Teliholdjának, mert ettől kezdve a következő 4 hónapban, áldásra csak a mestereinktől számíthatunk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük