A heti védikus asztro adag: Június 15-22, mind a 12 archetípusra…

Kos: Tevékeny hétnek nézünk elébe, de fel kell rákészülnünk és meg kell hozzá keresnünk az együttműködésre ideális személyeket. Így lehetünk a leghatékonyabbak, és így foglalhatjuk le magunkat a legjobb módon a sors adta lehetőségekből.

Bika: Tanácsainkkal és tanításainkkal fogjuk leginkább segíteni a környezetünket. És nemi is kell majd kitérjünk az utunkból. A lehetőségek adódni fognak, és olyan ismeretségek is felbukkanhatnak, amelyekkel egy ideje már nincs szoros kapcsolatunk.

Ikrek: Ideális hetünk lesz arra, hogy kialakítsunk egy új életviteli rendszert. Egy új beosztást, amivel tudunk másokért, de akár magunkért is hatékonyabban tenni és alkotni. Ezzel megteremtve az egyensúly állapotot a mindennapjainkban.

Rák: Családi és otthonnal kapcsolatos begubózásra lesz szükségünk ezen a héten. Töltsünk sok időt a szeretteinkkel és alakítsunk, szépítsünk az otthonainkon. Ezek a cselekedetek lesznek azok, amelyek révén beteljesedhetünk.

Oroszlán: Ideális hetünk lesz arra, hogy újra állítsuk az irányzékainkat. Arra, hogy megvizsgáljuk tetteinket és szavainkat, és azt, hogy ezek mennyire támasztják alá a céljainkat és törekvéseinket, hogy ezek mennyire hűek az énképünkhöz.

Szűz: Egy olyan szakasz köszönt be ránk ezen a héten, amikor a pénzkeresetünk, a javaink elköltése és a félre rakása kerül előtérbe. Most foglalkozzunk ezzel a területtel és sok-sok kellemetlenségtől megóvjuk magunkat a jövőt nézve.

Mérleg: Az élet mélyebb témakörei vagy úgy mond az élet magasabb röptű gondolatai fognak minket foglalkoztatni ezen a héten, és ezen belül is, hogy mindez, hogyan hat ránk a mindennapi életben. Bátran kérjünk tanácsot spirituálisabb barátainktól.

Skorpió: Az az érzés fog motoszkálni bennünk ebben a szakaszban, hogy le kellene zárni néhány régóta húzódó dolgot az életünkben. És ez most mindenre ki fog hatni. Személyekre, életterületekre, a feladatköreinkre, mindenre.

Nyilas: Életünk külsőségei fognak előtérbe kerülni ezen a héten, főként a munkánk, a munkatársaink, a pénzkeresetünk és az ezekkel a területekkel kapcsolódó ambícióink. És természetesen az ezzel kapcsolatos erőfeszítéseink, és az, hogy mindez megéri?

Bak: A munkánk és a munkánkba fektetett energia kerül fókuszpontban ebben az időszakban. És itt nem a pénzről lesz szó, „csak” arról, hogy mennyire tesz minket teljessé, kiegyensúlyozottá vagy éppen boldoggá az, amit most éppen csinálunk.

Vízöntő: A hét íve az lesz, hogy miután megvizsgáljuk magunkat, az éltünket, a környezetünket intellektuálisan, mindezt újra végig csináljuk lelkileg is. Mintha az lenne a program, hogy a fizikai síkok után a metafizikai jellemzők megfejtése legyen a következő lépés.

Halak: A szívünk és a lelkünk lesznek a mérvadó irányelvek ezen a héten. Mindent érzelmileg fogunk megközelíteni, és hajlamosak lehetünk úgy dönteni, hogy csak azt vesszük figyelembe, ami legbelülről jön, és legmélyebbről.

Ezen a héten a várható főmomentum a 20.-ára eső Gyógyító Buddha nap lesz. A tibeti kultúrában ezken a napokon különösen oda figyelnek arra, hogy tegyenek az egészségükért.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Hindu pap a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük