A heti védikus asztro adag: Június 15-22, mind a 12 archetípusra…

Kos: Tevékeny hétnek nézünk elébe, de fel kell rákészülnünk és meg kell hozzá keresnünk az együttműködésre ideális személyeket. Így lehetünk a leghatékonyabbak, és így foglalhatjuk le magunkat a legjobb módon a sors adta lehetőségekből.

Bika: Tanácsainkkal és tanításainkkal fogjuk leginkább segíteni a környezetünket. És nemi is kell majd kitérjünk az utunkból. A lehetőségek adódni fognak, és olyan ismeretségek is felbukkanhatnak, amelyekkel egy ideje már nincs szoros kapcsolatunk.

Ikrek: Ideális hetünk lesz arra, hogy kialakítsunk egy új életviteli rendszert. Egy új beosztást, amivel tudunk másokért, de akár magunkért is hatékonyabban tenni és alkotni. Ezzel megteremtve az egyensúly állapotot a mindennapjainkban.

Rák: Családi és otthonnal kapcsolatos begubózásra lesz szükségünk ezen a héten. Töltsünk sok időt a szeretteinkkel és alakítsunk, szépítsünk az otthonainkon. Ezek a cselekedetek lesznek azok, amelyek révén beteljesedhetünk.

Oroszlán: Ideális hetünk lesz arra, hogy újra állítsuk az irányzékainkat. Arra, hogy megvizsgáljuk tetteinket és szavainkat, és azt, hogy ezek mennyire támasztják alá a céljainkat és törekvéseinket, hogy ezek mennyire hűek az énképünkhöz.

Szűz: Egy olyan szakasz köszönt be ránk ezen a héten, amikor a pénzkeresetünk, a javaink elköltése és a félre rakása kerül előtérbe. Most foglalkozzunk ezzel a területtel és sok-sok kellemetlenségtől megóvjuk magunkat a jövőt nézve.

Mérleg: Az élet mélyebb témakörei vagy úgy mond az élet magasabb röptű gondolatai fognak minket foglalkoztatni ezen a héten, és ezen belül is, hogy mindez, hogyan hat ránk a mindennapi életben. Bátran kérjünk tanácsot spirituálisabb barátainktól.

Skorpió: Az az érzés fog motoszkálni bennünk ebben a szakaszban, hogy le kellene zárni néhány régóta húzódó dolgot az életünkben. És ez most mindenre ki fog hatni. Személyekre, életterületekre, a feladatköreinkre, mindenre.

Nyilas: Életünk külsőségei fognak előtérbe kerülni ezen a héten, főként a munkánk, a munkatársaink, a pénzkeresetünk és az ezekkel a területekkel kapcsolódó ambícióink. És természetesen az ezzel kapcsolatos erőfeszítéseink, és az, hogy mindez megéri?

Bak: A munkánk és a munkánkba fektetett energia kerül fókuszpontban ebben az időszakban. És itt nem a pénzről lesz szó, „csak” arról, hogy mennyire tesz minket teljessé, kiegyensúlyozottá vagy éppen boldoggá az, amit most éppen csinálunk.

Vízöntő: A hét íve az lesz, hogy miután megvizsgáljuk magunkat, az éltünket, a környezetünket intellektuálisan, mindezt újra végig csináljuk lelkileg is. Mintha az lenne a program, hogy a fizikai síkok után a metafizikai jellemzők megfejtése legyen a következő lépés.

Halak: A szívünk és a lelkünk lesznek a mérvadó irányelvek ezen a héten. Mindent érzelmileg fogunk megközelíteni, és hajlamosak lehetünk úgy dönteni, hogy csak azt vesszük figyelembe, ami legbelülről jön, és legmélyebbről.

Ezen a héten a várható főmomentum a 20.-ára eső Gyógyító Buddha nap lesz. A tibeti kultúrában ezken a napokon különösen oda figyelnek arra, hogy tegyenek az egészségükért.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Hindu pap a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük