A mostani 10 milliószoros nap különlegessége…

m10Akiknek még új a téma, ide kattintva el tudják olvasni, hogy miért is ezek a napok az év legfontosabb napjai a tibeti kultúrában.

De röviden annyit mondanék, hogy minden évben 4 ilyen 10 milliószoros nap van. Viszont a mostani, idén ez a második és 2015. Június 2-re esik, nagyon komoly nap, a varázslás szempontjából.

Mert most Kedden Telihold lesz, de a Hold a Skorpióban fog állni, ami a Hold leggyengébb pozíciója. 2 hét múlva meg újholdkor pont a Bikában lesz a Hold, amikor is az Újhold miatt gyenge a Hold, de mégis a Bikában a lehető legerősebb helyzetben áll.

Sokan tudjátok, hogy Teliholdkor a Nap és a Hold mindig egymással szemben állnak, míg Újholdkor a Nap és a Hold együttállnak csillagászatilag. Ezért ez a jelenség, hogy a Hold Újholdkor áll a lehető legerősebb helyzetében a Bikában és Teliholdkor áll a leggyengébb pozíciójában a Skorpióban, évente csak egyszer jöhet létre.

A varázslásban ez a legerősebb, de mégis gyenge, leggyengébb, de mégis erős állások rendkívül kedvezőek. Egyszerűen azért mert a Tantra alapszabályai közé tartozik az, hogy minél magasztosabb valami, az általában annál egyszerűbb is, és minél
komplikáltabb valami, az annál nehezebben megérthető és gyakorolható.

Nem beszélve arról, hogy ez a keddi nap pont Sznána Játra napra is esik, egy rendkívül szép spirituális napra.

Szóval varázslásra fel, és 10 milliószoros lesz a hatás, bármit is teszünk, tehát okosan.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük