Idén először a földkerekségen, Nemzetközi Jóga Nap…

Tavaly Decemberben az indiai Miniszter Elnök indítatása végett az ENSZ minden év Június 21-et jelölte ki Nemzetközi Jóga Napnak.

Idén ez Vasárnapra esik. Mi szólnátok egy közös Jógázáshoz a Feneketlen Tónál, és a bejövő adományokat pedig közösen felajánlanánk Nepálnak. Hm?

modiji yoga

A képen Narendra Modi jógázik, India jelenlegi Miniszter Elnöke!

A bejegyzést megosztani ér, és hálás köszönet is érte.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

One Response to Idén először a földkerekségen, Nemzetközi Jóga Nap…

  1. Farkas Judit szerint:

    Szuper lenne! A pontos időpontot szeretném majd tudni, ha meg lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük