Idén először a földkerekségen, Nemzetközi Jóga Nap…

Tavaly Decemberben az indiai Miniszter Elnök indítatása végett az ENSZ minden év Június 21-et jelölte ki Nemzetközi Jóga Napnak.

Idén ez Vasárnapra esik. Mi szólnátok egy közös Jógázáshoz a Feneketlen Tónál, és a bejövő adományokat pedig közösen felajánlanánk Nepálnak. Hm?

modiji yoga

A képen Narendra Modi jógázik, India jelenlegi Miniszter Elnöke!

A bejegyzést megosztani ér, és hálás köszönet is érte.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

One Response to Idén először a földkerekségen, Nemzetközi Jóga Nap…

  1. Farkas Judit szerint:

    Szuper lenne! A pontos időpontot szeretném majd tudni, ha meg lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .