Védikus Asztrológiai napi előrejelzések a 2013-as évből….

Amennyiben vissza szeretnéd keresni, hogy milyen asztrológiai napon történt valami nagyon fontos az életedben, itt megtalálsz egy csomó napot a 2013-es évből:

December 19, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de még jobban a gyorsaság fog érvényesülni, mert ma 2 nappal vagyunk Telihold után, ami egy gyors jelenség, és a Hold a Punarvaszu csillagképben fog állni, ami szintén mozgékony természetű.

Szóval, bármibe is kezdünk ma, az gyorsan és akadályok nélkül fog teljesülni, de azért igyekezzünk gyors dolgokba kezdeni, kapcsolat felvétel, reklámozás, ügyintézés, mindegy csak a fő fókusz, hogy ripsz-ropsz meg legyen.

December 17, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, de alkalmas böjtök elindítására, hiszen ilyenkor picit magunk ellen teszünk erőszakot, és olyan dolgokra is, mint pl. gyógyszeres kezelések megkezdésére, mert ami betegen jót tesz nekünk az egészségeseknek lehet akár méreg is.

Valamint a Hold ma a Mrigashira csillagképben van, ami lágy természetű, de a mai Telihold inkább szilárd, szóval ha ma bedobjuk magunkat akár kellemetlen dolgokba is, akkor valószínű, hogy maradandót fogunk tudni alkotni.

December 16, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Ezen a napon a Hold, a Rohini csillagképben áll, ami szilárd jellegű, és a Hold ebben a pozícióban a lehető legerősebb helyzetben van. Sajnos ezt az érzékeny, szinte már romantikus napot, picit elrontja az, hogy minden 14. nap az Újhold, vagy Telihold után éles természetű, szóval lesz egy kis plusz élesség is ezen a napon.

December 11, Szerda: A szerdai napok éles-lágy keverékek a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Viszont ma a Hold, az Uttarabhadrapada csillagképben áll, ami szilárd típusú pozíció és 10 nappal vagyunk Újhold után, ami szintén szilárd  jellegű. Szóval az általában jól működő szerdai nap azért a mai nap folyamán egy picit  lelassulhat. De a szilárd dolgokra ma minden adott.

December 9, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Ezen a napon a Hold, a Shatabhisak csillagképben áll, ami szintén mozgékony jellegű, és minden 8. nap az Újhold, vagy Telihold után megint csak gyors természetű, szóval hihetetlenül pörgős napunk lesz. Tehát picit lassítsunk, mert a gyors Hétfő úgy is arra késztett bennünket, hogy pörögjünk, csak hát a jóból is megárthat a sok! De bármibe is kezdünk ripsz-ropsz betudjuk majd fejezni.

December 5, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de még jobban a gyorsaság fog érvényesülni, mert ma 3 nappal vagyunk Újhold után, ami egy gyors jelenség, de ma a Hold a Purvasada csillagképben fog állni, ami meg agresszív természetű. Szóval azért ne nagyon engedjünk a mai gyorsaság érzetnek, mert azért lesz veszély a mai napban.

December 4, Szerda: A szerdai napok éles-lágy keverékek a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Viszont ma a Hold, a Mula csillagképben áll, ami agresszív típusú pozíció és 2 nappal vagyunk Újhold után, ami meg mozgékony jellegű. Szóval az általában jól működő szerdai nap azért a mai nap folyamán egy picit eldurvulhat a plusz élesség és a gyorsaság miatt, így inkább vigyázzunk magunkra.

December 2, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Ezen a napon a Hold, az Anurádha csillagképben áll, ami lágy jellegű, és ma van Újhold, ami meg éles természetű, szóval lesz egy kis plusz lágyság, de élesség is ezen a napon. Viszont amikor az Újhold jelenség Hétfőre esik, a Hold napjára, akkor azokon a napokon nagyon jó spirituális tevékenységeket folytatni. Ha kéznél van nálatok egy jó nagy Mahábhárata kiadás, akkor Bhisma még tanít is a Szomavati Amavaszjáról benne.

November 26, 28 és 29: Effektíven mindegy, hogy mi a csillagok állása, mert ezen a héten Kedden, Csütörtökön és Pénteken is Sziddha Jóga van/lesz, tehát bármibe is kezdünk az sikeres lesz, ezer %. Mi is az a Sziddha Jóga? Katt ide…

November 25, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Ezen a napon a Hold, az Aslésa csillagképben áll, ami agresszív jellegű, és minden 7. nap az Újhold, vagy Telihold után éles természetű, szóval lesz egy kis plusz élesség is ezen a napon. Tehát picit lassítsunk, mert a gyors Hétfő úgy is arra késztett bennünket, hogy pörögjünk, csak a mai nap erre nem teljesen alkalmas. És a 7. napok Hétfővel találkozva mindig Mritju, azaz Halál Jógát alkotnak, így fontos dolgainkba lehetőleg ne holnap kezdjünk bele.

November 22, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, és mint már írottam vala, Pénteki napok a Vénuszhoz kötődnek, szóval kiváló nap barátkozásra, kapcsolatépítésre, hölgyek gyorsan menjenek el szépítkezni, kényeztetni magatokat, mert ez a nap erről szól, meg majdnem minden Péntek is. Végre lenne egy nap, ami csak rólatok szól.

5 nappal vagyunk Telihold után, így a lágy hatás fog dominálni, illetve a Hold ma a Punarvaszu csillagképben áll, mely mozgékony természetű napot eredményez.

November 21, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de ma az agresszív hatásokra kell vigyázni, mert ma 4 nappal vagyunk Telihold után, ami egy agresszív természetű jelenség, és a Hold ma az Ardra csillagképben fog állni, ami szintén éles természetű, és még a halál csillagképe is. És, hogy a helyzet lágyuljon, ma Mritju jóga is van, tehát bármi újba kezdenénk ma, annak tuti befellegzett.

November 20, Szerda: A szerdai napok éles-lágy keverékek a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz.

3 nappal vagyunk Telihold után, ami mozgékony naphoz vezet, valamint a Hold a Mrigasira csillagképben áll, ami a mai napot lágy jellegűvé teszi.

November 19, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, de alkalmas böjtök elindítására, hiszen ilyenkor picit magunk ellen teszünk erőszakot, és olyan dolgokra is, mint pl. gyógyszeres kezelések megkezdésére, mert ami betegen jót tesz nekünk az egészségeseknek lehet akár méreg is.

Mindemellett a 2. nap Telihold után mindig gyors természetű, szóval egy kis pörgés igény az lesz bennünk, de az érdekesség kedvéért a Hold a Rohini csillagképben fog állni, ami viszont szilárd természetű. Szóval vigyázzunk, mert egy ilyen éles és szilárd napon a mai „összecsapásaink” maradandóak is lehetnek, és jó hosszú időre tönkre tudunk tenni kapcsolatokat, helyzeteket. Pláne úgy, hogy a gyors napokon sokkal hamarabb be is tudunk pöcceni.

Viszont este 7 óra 37-től már Tritiya lesz, ami a 3. nap Telihold után és a 3. nap a Keddel kombinálva viszont Sziddha Jóga, azaz tökéletes jóga, tehát bármit teszünk az jól fog elsülni. Tehát, ha pont holnapra van határidőnk és csak ma fogunk leülni egy kis utolsó másodperces pánik által tüzelt alkotásra, akkor ne stresszeljünk, jó lesz!

November 18, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak. Viszont lesz némi szilárdság a napban, mert a mai napon 1 nappal vagyunk Telihold után, ami szilárd természetű, valamint a Hold a Krittika csillagképen halad át, ami meg éles-lágy hatású. De, ami fontos az, hogy a Hold a lehető legerősebb helyzetben lesz ma asztrológiailag és Hétfő van a Hold napja. Szóval ma jobban fognak sikerülni próbálkozásaink.

November 15, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, és mint már írottam vala, Pénteki napok a Vénuszhoz kötődnek, szóval kiváló nap barátkozásra, kapcsolatépítésre, hölgyek gyorsan menjenek el szépítkezni, kényeztetni magatokat, mert ez a nap erről szól, meg majdnem minden Péntek is. Végre lenne egy nap, ami csak rólatok szól.

13 nappal vagyunk Telihold után, tehát a mai nap mérges természetű, valamint a Hold az Asvini csillagképben áll, ami könnyű-lágy jellegű napot eredményez.

A Telihold utáni 13. napok Siva napjai, szóval a naplementekor végzet lelki gyakorlatok különlegesen hatékonyak!

November 12, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, de alkalmas böjtök elindítására, hiszen ilyenkor picit magunk ellen teszünk erőszakot, és olyan dolgokra is, mint pl. gyógyszeres kezelések megkezdésére, mert ami betegen jót tesz nekünk az egészségeseknek lehet akár méreg is.

Mindemellett  ma a Hold a Purva Bhadrapada csillagképben fog állni ami agresszív természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban, de az érdekesség kedvéért,  a 10. napok Telihold után viszont szilárd természetűek. Szóval vigyázzunk, mert egy ilyen éles és szilárd napokon, mint a mai „összecsapásaink” maradandóak is lehetnek, és jó hosszú időre tönkre tudunk tenni kapcsolatokat, helyzeteket, stb.

November 11, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Ezen a napon a Hold, a Shatabhisak csillagképben áll, ami szintén mozgékony jellegű, és minden 9. nap az Újhold, vagy Telihold után éles természetű, szóval lesz egy kis plusz élesség is ezen a napon, de főként a túlműködéssel vigyázzunk! Tehát picit lassítsunk, mert a gyors Hétfő úgy is arra késztett bennünket, hogy pörögjünk, csak a mai nap erre nem teljesen alkalmas.

November 5, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, de alkalmas böjtök elindítására, hiszen ilyenkor picit magunk ellen teszünk erőszakot, és olyan dolgokra is, mint pl. gyógyszeres kezelések megkezdésére, mert ami betegen jót tesz nekünk az egészségeseknek lehet akár méreg is.

2 nappal Újhold után a mai nap könnyű és gyors természetű, illetve a Hold az Anurádha csillagképben áll, ami lágy jellegű hatásokkal bír a mai nap folyamán.

November 4, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak. Viszont lesz némi szilárdság a napban, mert a mai napon 1 nappal vagyunk Újhold után, ami szilárd természetű, valamint a Hold  a Visákha csillagképen halad át, ami meg éles-lágy hatású. Szóval picit össze-vissza hatásokat fogunk tapasztalni, de az tény, ha nem vigyázzunk, gyorsan tudunk majd maradandó nehézségeket össze rakni, szóval óvatosan a volánnál, óvatosan mindenféle gyors cselekménnyel kapcsolatban.

Október 31, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de mivel ma 12 nappal vagyunk Telihold után, ami mozgékony, de a Hold meg az Uttara Phalguni csillagképben lesz, ami meg szilárd, így ez a szilárd és gyors nap keveredés hatványozottan lesz igaz. Hogy ez mit is jelent? Maradandó dolgokat gyorsan és pontosan fogunk tudni meg alkotni, de arra vigyázzunk, hogy ici-pici dolgokra, meg részletekre ne áldozzunk több időt, mint kellene. Tiszta?

Október 30, Szerda: A szerdai napok éles-lágy keverékek a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. 11 nappal Telihold után a mai napra az éles hatások lesznek jellemzőek, valamint a Hold a Purva Phalguni csillagképben áll, ami mérges-agresszív hatásával járul hozzá a mai nap jellegéhez, természetéhez.

Október 29, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, de alkalmas böjtök elindítására, hiszen ilyenkor picit magunk ellen teszünk erőszakot, és olyan dolgokra is, mint pl. gyógyszeres kezelések megkezdésére, mert ami betegen jót tesz nekünk az egészségeseknek lehet akár méreg is.

Mindemellett  ma a Hold a Mágha csillagképben fog állni éles természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban, de az érdekesség kedvéért,  a 10. napok Telihold után viszont szilárd természetűek. Szóval vigyázzunk, mert egy ilyen éles és szilárd napon a mai „összecsapásaink” maradandóak is lehetnek, és jó hosszú időre tönkre tudunk tenni kapcsolatokat, helyzeteket, stb. 

Október 28, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Ezen a napon a Hold, Az Aslésa csillagképben áll, ami éles jellegű, és minden 9. nap az Újhold, vagy Telihold után meg agresszív természetű, szóval lesz egy kis plusz élesség is ezen a napon. Tehát picit lassítsunk, mert a gyors Hétfő úgy is arra késztett bennünket, hogy pörögjünk, csak a mai nap erre nem teljesen alkalmas.

Október 26, Szombat: A szombati nap a Szaturnusz napja, aki a legtöbb kultúrkörben az aszketikusság, lemondottság és a nélkülözés bolygója és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, de alkalmas böjtök elindítására, hiszen ilyenkor picit magunk ellen teszünk erőszakot, és olyan dolgokra is, mint pl. gyógyszeres kezelések megkezdésére, mert ami betegen jót tesz nekünk az egészségeseknek lehet akár méreg is.

Mindemellett a 7. nap Telihold után mindig éles természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban, de a Hold a Punarvaszu csillagképben fog állni, ami viszont mozgékony természetű. Szóval vigyázzunk!

Október 22, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, de alkalmas böjtök elindítására, hiszen ilyenkor picit magunk ellen teszünk erőszakot, és olyan dolgokra is, mint pl. gyógyszeres kezelések megkezdésére, mert ami betegen jót tesz nekünk az egészségeseknek lehet akár méreg is.

Mindemellett a 4. nap Telihold után mindig éles természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban, de az érdekesség kedvéért a Hold a Rohini csillagképben fog állni, ami viszont szilárd természetű. Szóval vigyázzunk, mert egy ilyen éles és szilárd napon a mai „összecsapásaink” maradandóak is lehetnek, és jó hosszú időre tönkre tudunk tenni kapcsolatokat, helyzeteket, stb.

Október 21, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Ezen a napon a Hold, a Krittika csillagképben áll, ami éles/lágy keverék természetű, és minden 3. nap Telihold után viszont meg mozgékony szóval lesz egy kis plusz gyorsaság a mai napon.

Október 16, Szerda: A szerdai napok éles-lágy keverékek a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Viszont ma a Hold, a Purvabhadrapada csillagképben áll, ami agresszív típusú pozíció és 13 nappal vagyunk Újhold után, ami szintén agresszív jellegű. Szóval az általában jól működő szerdai napok azért a mai nap folyamán egy picit eldurvulhat és így inkább vigyázzunk magunkra.

De némi jósággal is szolgálhatok, a 13. napok Siva napjai, szóval a naplementekor végzet lelki gyakorlatok különlegesen hatékonyak!

Október 14, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, gyors ügyintézés, esetleg valaminek a hirtelen eladása, stb.

10 nappal vagyunk Újhold után, ami szilárd jellegű, valamint a Hold a Sravana csillagképben áll, ami mozgékony napot eredményez.

Október 11, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, és mint már írottam vala, Pénteki napok a Vénuszhoz kötődnek, szóval kiváló nap barátkozásra, kapcsolatépítésre, hölgyek gyorsan menjenek el szépítkezni, kényeztetni magatokat, mert ez a nap erről szól, meg majdnem minden Péntek is. Végre lenne egy nap, ami csak rólatok szól.

7 nappal vagyunk Újhold után, ami éles napot eredményez, valamint a Hold ma a Múla csillagképben áll, ami szintén éles természetű.

Október 9, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, szerelő hívásra, stb., tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Ezen a napon 5 nappal vagyunk Újhold után, lágy természetű, és a Hold az Anuraddha csillagképben van, ami meg lágy természetű. Így ez a nap még jobb intézkedni, mert van benne éles-lágyság gazdagon, meg egy kis extra lágyság is.

Október 8, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, de alkalmas böjtök elindítására, hiszen ilyenkor picit magunk ellen teszünk erőszakot, és olyan dolgokra is, mint pl. gyógyszeres kezelések megkezdésére, mert ami betegen jót tesz nekünk, az egészségeseknek lehet akár méreg is.

Ma a Hold a Visháka csillagképben áll, ami éles-lágy hatású, és 4 nappal vagyunk Újhold után, ami meg éles. Szóval főként éles hatások fognak érni minket ezen a napon, vigyázzunk!

Október 7, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, gyors ügyintézés, esetleg valaminek a hirtelen eladása, stb. Szóval ezekre a dolgokra kiválóak a hétfői napok, de a mostani hétfő kifejezetten inkább szilárd jellegű nap lesz.

Ma 3 nappal vagyunk Újhold után, ami szintén gyors és a Hold a Szvati csillagképben van, ami megint csak mozgékony természetű. Így ezen a napon gyors intézkedésre és még gyorsabb dolgok nyélbe ütésére számíthatunk!

Október 4, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, és mint már írottam vala, Pénteki napok a Vénuszhoz kötődnek, szóval kiváló nap barátkozásra, kapcsolatépítésre, hölgyek gyorsan menjenek el szépítkezni, kényeztetni magatokat, mert ez a nap erről szól, meg majdnem minden Péntek is. Végre lenne egy nap, ami csak rólatok szól.

Valamint a Hold az Uttara Phalguni csillagképben van, ami szilárd jellegű és mai nap pont Újholdra esik, ami viszont agresszív jellegű, de ilyenkor a Hold gyengesége miatt, amúgy is egy picit érzéketlenebbé és nem törődőmé válik az ember.

Tehát, ha ma bedobjuk magunkat bármibe is, akkor valószínű, hogy maradandót fogunk tudni alkotni, mert a szilárd napok erről szólnak, de az Újholdi érzelem mentesség hozzáadhat ahhoz, hogy kellemetlen feladatokkal számoljuk el és, hogy lezárjunk nehézkes, de sokká elhúzódó problémákat.

Október 3, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként.

14 nappal vagyunk Telihold után, azaz egy nappal Újhold előtt, ami mérges természetű, valamint a Hold ma a Purva Phalguni csillagképben áll, ami mérges-agresszív napot eredményez.

Október 2, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, szerelő hívásra, stb., tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. 13 nappal vagyunk Telihold után, ami mérges természetű napot eredményez, valamint a Hold a Mágha csillagképben áll, ami mérges-agresszív jellegű.

Ma Pradosha Vrata, azaz Siva napja van, naplementekor különleges áldások kaphatóak.

Október 1, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb.

Valamint 12 nappal vagyunk Telihold után, ami egy gyors jelenség, és a Hold ma az Aslésa csillagképben fog állni, ami viszont éles természetű. Szóval 2 agresszív hatás és némi indítatás a tól pörgésre, tehát lapítsunk!

Szeptember 30, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, gyors ügyintézés, esetleg valaminek a hirtelen eladása, stb. Szóval ezekre a dolgokra kiválóak a hétfői napok!

A Hold lelassulása miatt ma még mindig a Pusja csillagképben fog állni, ami szintén könnyű és gyors természetű. Viszont ma van a 11. nap a Telihold után, ami mindig éles természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a mai napban.

Szeptember 29, Vasárnap: Ritkán írok hétvégén, de most érdemes! A Vasárnapok szilárdak, és mivel ma 10 nappal vagyunk Telihold után, ami szintén szilárd, szóval jó hosszútávra is be tudunk indítani dolgokat! És ne féljünk, hogy a túl sok szilárdság miatt lassabban fognak beindulni az eltervezett feladatok, mert ezen a napon a Hold a Pusja csillagképben fog állni, ami könnyű és gyors természetű. Szóval ideális nap új dolgok elkezdésére!

Szeptember 27, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, mert ezen a napon a Vénusz az uralkodó bolygó. Szép dolgok, kellemes és kényelmes tevékenységek, művészetek és az ínyencségek kellene, hogy előtérbe kerüljenek ezeken a napokon. Ma 8 nappal vagyunk az Újhold után, ami hatásilag gyors természetű, de bőven lesz egy kis plusz élesség a napban, mert a mai napon az Ardra csillagkép hatását fogjuk érezni, ami nemcsak éles természetű, de a halál csillagképe is. Ráadásul nekem be is jött, mert szegény Nagymamám ma hajnalban elment, kérlek adjátok áldásotokat a kis lelkére!

Szeptember 26, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként. Viszont 7 nappal vagyunk Telihold után, ami viszont agresszív hatású, valamint a Hold a Mrigashira csillagképben van, ami meg lágy. Szóval, mint tegnap éles és lágy hatások fognak keveredni, csak míg délelőtt kisebb dolgok fognak történi, addig arra számíthatunk, hogy délután maradandóbbak lesznek a történések.

Akiknek az a szeretet nyelvűk, hogy vásárolnak a kedveseiknek, a mai beszerzendők ne legyenek ruhaneműk, mert amit ma veszünk fel először, az rágcsálók martalékává fog válni.

Szeptember 25, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, szerelő hívásra, stb., tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Ezen a napon 6 nappal vagyunk Telihold után, ami szintén éles-lágy természetű, és a Hold a Rohini csillagképben van, ami meg szilárd természetű. Így ez a nap még jobb intézkedni, mert van benne éles-lágyság gazdagon, akár elhúzódó, régi problémáinkat is meg fogunk tudni oldani, és az kis extra szilárdság végett eléggé maradandót is tudunk majd alkotni.

Szeptember 23, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Ezen a napon a Hold, a Bharani csillagképben áll, ami agresszív jellegű, és minden 4. nap az Újhold, vagy Telihold után éles természetű, szóval lesz egy kis plusz élesség is ezen a napon. Tehát picit lassítsunk, mert a gyors Hétfő úgy is arra késztett bennünket, hogy pörögjünk, csak a mai nap erre nem teljesen alkalmas.

Szeptember 20, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, és mint már írottam vala, Pénteki napok a Vénuszhoz kötődnek, szóval kiváló nap barátkozásra, kapcsolatépítésre, hölgyek gyorsan menjenek el szépítkezni, kényeztetni magatokat, mert ez a nap erről szól, meg majdnem minden Péntek is. Végre lenne egy nap, ami csak rólatok szól.

Valamint a Hold az Uttara Bhadrapada csillagképben van, ami szilárd jellegű és ma 1 nappal vagyunk Telihold után, amely napok szintén szilárdak szóval, ha ma bedobjuk magunkat bármibe is, akkor valószínű, hogy maradandót fogunk tudni alkotni, mert a szilárd napok erről szólnak.

Ja, és nem utolsó sorban ha Péntekre esnek az Új és Telihold utáni első napok, az mindig sziddha jógát formál, azaz tökéletes bolygóállást, tehát bármibe is kezdünk ma bele, az tökéletesen fog sikerülni!

Szeptember 19, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de ma inkább a szilárdság a jellemző, mivel Telihold van. A Hold ma a Purvabhadra csillagképben áll, ami mérges-agresszív természetű. A Telihold napja (akár csak az Újholdé) kiváló az alvásböjtre!

Szeptember 18, Szerda: A szerdai napok éles-lágy keverékek a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Viszont ma a Hold, a Shatabhisak csillagképben áll, ami mozgékony típusú bolygóállás és 14 nappal vagyunk Újhold után, ami meg egy agresszív jellegű bolygóállás, szóval azért a mai nap egy picit durvább és így vigyázzunk magunkra.  De belekezdhetünk perekbe, leszámolásokba, vadállatok betörésébe és hasonló izgalmas dolgokba is! És ne feledjük ma van a Jóga Istenének napja!

Szeptember 16, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, gyors ügyintézés, esetleg valaminek a hirtelen eladása, stb. Szóval ezekre a dolgokra kiválóak a hétfői napok, de a mostani hétfő kifejezetten inkább szilárd jellegű nap lesz.

Ma 12 nappal vagyunk Újhold után, ami szintén gyors és a Hold a Sravana csillagképben van, ami megint csak mozgékony természetű. Így ezen a napon gyors intézkedésre és még gyorsabb dolgok nyélbe ütésére számíthatunk!

És ha a gyors nap ellenére ténylegesen maradandót akarunk alkotni az otthonunkra nézve, ezen bejegyzésben található yantrát nyomtassuk ki, és helyezzük fel lakóterünk Észak-keleti falára. Mert ez a hétfői nap az egész évre nézve a legjobb alkalom a Jupiter Istenének yantrájának kinyomtatására, szóval “Hajrá”!

Szeptember 13, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, valamint a Vénuszhoz kötődnek, szóval a pénteki napok általában  kiválóak barátkozásra, kapcsolatépítésre, hölgyeknek pedig a szépítkezés, önmaguk kényeztetése álljon ma a középpontban.

9 nappal vagyunk Újhold után, ami aggreszív napot eredményez, valamint  Hold a Múla csillagképben áll, ami szintén élesíti a mai nap természetét.

Szeptember 11, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, szerelő hívásra, stb., tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Ezen a napon 6 nappal vagyunk Újhold után, ami szintén éles-lágy természetű, és a Hold az Anuraddha csillagképben van, ami meg lágy természetű. Így ez a nap még jobb intézkedni, mert van benne éles-lágyság gazdagon, meg egy kis extra lágyság is.

Szeptember 10, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, de alkalmas böjtök elindítására, hiszen ilyenkor picit magunk ellen teszünk erőszakot, és olyan dolgokra is, mint pl. gyógyszeres kezelések megkezdésére, mert ami betegen jót tesz nekünk, az egészségeseknek lehet akár méreg is.

Ma a Hold a Visháka csillagképben áll, ami éles-lágy hatású, és 5 nappal vagyunk Újhold után, ami meg lágy. Szóval 2-2 az éles-lágy hatások ezen a napon.

2013. Szeptember 9, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Ma 4 nappal vagyunk Újhold után, ami mérges természetű napra utal, viszont a Hold a Szvati csillagképben áll, ami mozgékony napot eredményez.

Szeptember 6, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, valamint a Vénuszhoz kötődnek, szóval a pénteki napok általában  kiválóak barátkozásra, kapcsolatépítésre, hölgyeknek pedig a szépítkezés, önmaguk kényeztetése álljon ma a középpontban. A Hold ma az Uttara Phalguni csillagképben áll, ami szilárd természetű, valamint két nappal újhold után vagyunk, ami miatt a mai nap könnyű, gyors természetű is egyben. Tehát ma hosszabb távra szólóan is tehetünk viszonylag könnyebben és gyorsan maradandót, tehát férfiak figyelmébe ajánlanám a csokor virág vételét, kifizetődő lesz, illetve akár egy új romantikus szokás bevezetésére, megalapozására is kiváló nap a mai.

Szeptember 5, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de ma az agresszív hatásokra kell vigyázni, mert ma Újhold van, ami egy agresszív természetű jelenség, és a Hold ma a Purva Phalguni csillagképben fog állni, ami szintén agresszív természetű.

És, hogy legyen valami újdonság is, ma érdemes galagonya teát szürcsölgetni, mert a keringésünknek és a vérnyomásunknak a váltakozó fronthatások nem igazán tesznek jót, de a szőlő eszegetése is kiváló a fent említett problémák kezelésére. Ja, és a felerősödő napsütés végett ma a parlagfű koncentráció is erősebb, szóval ezen a linken szemezgethetek ájurvédikus allergia receptek közül attól függően, hogy ti milyen módón reagáltok az allergiára, orrfolyással vagy szemfolyással, pl.

Szeptember 3, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb.

Valamint 13 nappal vagyunk Telihold után, ami szintén egy agresszív természetű jelenség, és a Hold ma az Aslésa csillagképben fog állni, ami szintén éles természetű. Szóval lapítsunk!

De ma Siva napja van és tudjátok, ha az keddre esik akkor? Katt ide a válaszért!

Augusztus 30, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, és mint már írottam vala, a Pénteki napok a Vénuszhoz kötődnek, szóval kiváló nap barátkozásra, kapcsolatépítésre, hölgyek gyorsan menjenek el szépítkezni, kényeztetni magatokat, mert ez a nap erről szól, meg majdnem minden Péntek is. Valamint a Hold a Mrigashira csillagképben van, ami szintén lágy, ugyanakkor ma 10. nappal vagyunk Telihold után, amely napok szilárdak, szóval ha ma bedobjuk magunkat romantikailag akkor valószínű, hogy maradandót fogunk tudni alkotni.

Akiknek az a szeretet nyelvűk, hogy vásárolnak a kedveseiknek, a mai beszerzendők ne legyenek ruhaneműk, mert amit ma veszünk fel először, az rágcsálók martalékává fog válni.

Augustus 29, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de ma a szilárdság egy picit jobban fog érvényesülni, mert a Hold a Rohini csillagképen fog áthaladni, ami szintén szilárd hatású. Emellett 9 nappal vagyunk Telihold után, ami viszont agresszív hatású, szóval azért picit vigyázzunk.

Augusztus 28, Szerda: A szerdai napok éles-lágy keverékek a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Pluszban ma a Hold, a Krittika csillagképben áll, ami szintén éles-lágy keverék pozíció és 8 nappal vagyunk Telihold után, ami pedig egy mozgékony jellegű bolygóállás, szóval pörgős lesz, intézkedjünk, intézkedjünk, intézkedjünk!

És ma van Krisna Születésnapja!

Augusztus 27, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, de alkalmas böjtök elindítására, hiszen ilyenkor picit magunk ellen teszünk erőszakot, és olyan dolgokra is, mint pl. gyógyszeres kezelések megkezdésére, mert ami betegen jót tesz nekünk, az egészségeseknek lehet akár méreg is.

Mindemellett a 7. nap Telihold után mindig éles természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban, főként úgy, hogy ma napkeltekor a Hold még mindig az agresszív Bharani csillagképben állt, így elég durva napunk lehet. Nagyon vigyázzunk magunkra!

Augusztus 26, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Ezen a napon a Hold, a Bharani csillagképben áll, ami agresszív jellegű, és minden 6. nap az Újhold, vagy Telihold után éles/lágy keverék természetű, szóval lesz egy kis plusz lágyság, de élesség is ezen a napon.

Augusztus 23, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, mert a Vénusz bolygóhoz kötődőnek, és a mai nap picit gyors hatású is, mert 3 nappal Telihold után a napok gyors jellegűek. Viszont a Hold az Uttarabhadrapada csillagképben van, ami pedig szilárd. Szóval a gyorsaság és szilárdság keveredik a lágy energiákkal. Szóval lehet majd gyorsan maradandót alkotni, vagy lassan, hosszú előkészítéssel gyors dolgokat sínre tenni. Ön dönt, iszik vagy vezet! Ja, nem lassan vagy gyorsan. És persze Vénusz nap van urak hazafelé virág az asszonynak!

Augusztus 21, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, szerelő hívásra, stb., tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Ma 1 nappal vagyunk Telihold után, ami szilárd természetű, és a Hold a Dhanistha csillagképben van, ami meg mozgékony természetű. Így ez a nap még jobb intézkedni, mert van benne éles-lágyság is, de van benne gyorsaság is a dolgok mihamarabbi kivitelezéséhez is. A nap szilárdsága meg jól jön abban, hogy amit ma elintézünk az maradandó legyen.

Augusztus 19, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak. Viszont lesz némi szilárdság a napban, mert a mai napon a Hold az Uttarashada csillagképen halad át, ami szilárd jellegű. Valamint ezen a napon 13 nappal vagyunk Újhold után, ami agresszív, de ez a nap Siva napja, és amikor ez még Hétfőre is esik, az igazán kivételes spirituális szempontokból. Itt olvashatsz erről a napról bővebben…

Augusztus 16, Péntek: Érdekes nap, mert a Péntek lágy természetű, de a Hold a Dzsjestha Naskhatrában van, ami éles hatású, ugyanakkor 10 nappal Telihold után pedig szilárd hangulatok érvényesülnek. Szóval lesznek szilárd, éles és lágy hatások is. A szilárd nap az elszántságunkat erősíti, hogy pl. végig tudjuk csinálni a dolgokat, és a kombináljuk az éles hatással, akkor a mai nap segíthet abban az elhatározásunkban, hogy kellemetlen feladatokat végig tudjunk vinni. De ne feledjük, Péntek van, ami az ínyenc Vénusz napja, szóval a lágyhatások végett nem az a cél, hogy teljesen szétszedjük magunkat, és vért izzadjunk, mert a nehéz helyzetekhez sem kell mindig az, lehet dolgokat lágyabban is csinálni, csak jó napokat kell kiválasztani hozzájuk, mint pl. a mai.

Augusztus 13, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, de alkalmas böjtök elindítására, hiszen ilyenkor picit magunk ellen teszünk erőszakot, és olyan dolgokra is, mint pl. gyógyszeres kezelések megkezdésére, mert ami betegen jót tesz nekünk az egészségeseknek lehet akár méreg is.

Mindemellett a 7. nap az Újhold, vagy Telihold után mindig éles természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban, és a Hold a Szvati csillagképben áll, ami mozgékony, így elég érdekes napunk lesz. Ha ezen a csillagkép hatásai alatt öltünk magunkra új ruhát a hatása az lesz, hogy jókat eszünk majd a közeljövőben!

Augusztus 12, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Ezen a napon a Hold, a Csitra csillagképben áll, ami lágy jellegű, viszont minden 6. nap az Újhold, vagy Telihold után éles/lágy keverék természetű, szóval lesz egy kis plusz lágyság, de némi élesség is a napban.

Augusztus 9, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, mert a Vénusz bolygóhoz kötődőnek, és a mai nap picit gyors hatású is, mert 3 nappal Újhold után a napok gyors jellegűek. A pikantériája az egésznek az, hogy a Hold a Purvaphalguni csillagképben van, ami viszont éles. Szóval a gyorsaság és élesség keveredik a lágy energiákkal, tehát kiváló nap összezavarodni és összazavarni helyzeteket. A döntés az öné, iszik vagy vezet. Ja, bocs, jó fej vagy nem jó fej hozzáállás. Különben ez nagyjából mindig ilyen egyszerű, minden egy tudatos döntés, és csak azért irkálok nektek, hogy tudjátok mely napokon könnyebb és mely napokon nehezebb meghozni a döntést, hogy jó arc leszek vagy idióta.

Augusztus 6, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb.

Valamint ma Újhold van, ami szintén egy agresszív természetű jelenség, és a Hold ma a Pusja csillagképben fog állni, ami könnyű és gyors természetű. Szóval a tegnapiak érvényesek ne pörögjünk túl, és lapítsunk!

Augusztus 5, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Ezen a napon 1 nappal leszünk Újhold előtt, ami agresszív természetű, de a Hold a Punarvaszu csillagképben van, ami mozgékony természetű, szóval 2 gyors hatás keveredik egy agresszívvel, vigyázzunk, lassítsunk!

Augusztus 2, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, és mint már írottam vala, a Pénteki napok a Vénuszhoz kötődnek, szóval kiváló nap barátkozásra, kapcsolatépítésre, hölgyek gyorsan menjenek el szépítkezni, kényeztetni magatokat, mert ez a nap erről szól, meg majdnem minden Péntek is. Urak próbálkozzatok valami romantikussal, hátha most kibírtok egy csajos filmet a moziban, és nem a párjaitoknak kell végignézni még egy Die Hard filmet a ti kedvetekért. Ígérem ezen a napon a ti agyatoknak is könnyebb lesz befogadni a naplementés szirupot, nyálban és limonádéban pácolva. Vagy akár elő is fizethettek a kedveseiteknek a „Könny és Csók” magazinra. Valamint a Hold a Mrigashira csillagképben van, ami szintén lágy, ezért is bátorkodtam előállni a fenti férfi egrecíroztatással.

Ugyanakkor ma 11. nappal vagyunk Telihold után, amely napok élesek szóval csínján a romantikával azoknál a férfiaknál, akik meg szeretnének majd engem verni, ha mégsem jön be a romantikus est ötlete.

De viccet félre téve a 11. napok Péntekkel párosulva Sziddha Jógát formálnak, tehát megint csak bármibe is kezdünk ma, az mindenféleképen jól fog elsülni.

A romantikusan vásárlóknak egy apró ajánlás, a mai beszerzendő meglepetés cucc ne legyen ruhanemű, mert amit ma veszünk fel először, az rágcsálók martalékává fog válni.

Augustus 1, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de mivel 10 nappal vagyunk Telihold után, ami szilárd jellegű napnak számít, a szilárdság egy picit jobban fog érvényesülni. Ráadásul ma a Hold a Rohini csillagképen fog áthaladni, ami szintén szilárd hatású. Szóval nagyon jó napunk van új dolgok elkezdésére. Ja és még az is egy jó hír, hogy ma Sziddha Jóga van, szóval bármit is csinálunk, az sikerre van ítélve!

Július 31, Szerda: A szerdai napok éles-lágy keverékek a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Viszont ma a Hold, a Krittika csillagképben áll, ami egy éles-lágy keverék pozíció és 9 nappal vagyunk Telihold után, ami megint csak egy agresszív jellegű bolygóállás, szóval igen csak vigyázzunk magunkra. Lapítsunk, az ilyenkor jót tesz! De belekezdhetünk perekbe, leszámolásokba és hasonló izgalmas dolgokba is!

Július 30, Kedd: A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre szeretteinkkel és barátainkkal, de verekedésre, sértegetésre, pereskedésre, méregkeverésre verbálisan és fizikailag is egészen kiváló.

Ráadásul a Hold a Bharani csillagképben fog majd áthaladni, ami szintén agresszív jellegű. És persze ránézésre az is durva, hogy 8 nappal vagyunk Telihold után, ami meg gyors, és kb. mindig az a legdurvább, amikor a gyorsaság találkozik az agresszióval, de szerencsére a 8. napok és a Keddek találkozása mindig Sziddha jóga, azaz tökéletes jóga, tehát bármibe is kezdünk az jól fog elsülni, de azért célszerű keményebb dolgokba bele fogni ezeken a napokon.

Július 29, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat könnyebb elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg ha még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

De azért ma egy picit vigyázzunk, mert 7 nappal Teli- vagy Újhold után a napok élesek, szóval ne pörögjük túl magunkat. Amúgy is meleg lesz, és még annak a hevítő hatása is gyorsítja a szervezetünket. Ezeket csak azért papolom el nektek, mert a Hold mai csillagképe az Asvini, ami szintén könnyű és gyors, de azért a varázslatos kezdetek napja is.

Július 25, Csütörtök: A délelőtt gyors természetű, a délután inkább szilárd csütörtökönként, de mivel a 3 nappal vagyunk Telihold után, ami mindig mozgékony, ezért ma inkább a gyors természet fog érvényesülni. Valamint a Hold a Shatabisak csillagképben van, ami szintén mozgékony, tehát vigyázzunk, ne pörögjünk túl, mert ma a Jupiter napja van, ami a szervezetség napja, szóval készítsünk listát a teendőinkről, meglátjuk majd ripsz-ropsz mindent el fogunk tudni intézni.

Július 23, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb.

Ma 1 nappal vagyunk Telihold után, ami szilárd jellegű nap, és a Hold a Sravana csillagképben van, ami meg mozgékony természetű. Így ezen a napon gyorsan eldurranhatnak a kedélyek és maradandóan meg tudunk bántani embereket, szóval igen csak vigyázunk!

Viszont ha Sravana csillagképnél veszünk fel új ruhát, az sajnos szembetegségekre hajlamosít.

Július 22, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, gyors ügyintézés, esetleg valaminek a hirtelen eladása, stb. Szóval ezekre a dolgokra kiválóak a hétfői napok, de a mostani hétfő kifejezetten inkább szilárd jellegű nap lesz.

Ma Telihold van, ami szilárd és a Hold az Uttarasada csillagképben fog tartózkodni, ami szintén szilárd jellegű. Ezen kívül, amikor a Teli és/vagy Újhold hétfőre esik, azok a napok egy kicsit mindig különlegesebbek.

Szóval csináljuk a szokásos Hétfői napjainkat: barátkozzunk, kampányoljunk, romantikázzunk, szeretgessük meg megszerethetőinket, de a mai erőfeszítéseink akár hosszabb távra is működhetnek, mint az általános Hétfőkön.  Ezen a csillagkép alatt felvett új ruha olyan hatással bír ránk nézve, hogy bőséges lakomákon fogunk részt venni a közel jövőben. És elég, ha csak egy új cérna zoknit veszünk fel először ezen az a napon.

Július 18, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de mivel 10 nappal vagyunk Újhold után, ami szilárd jellegű napnak számít, a szilárdság egy picit jobban fog érvényesülni. Ma  a Hold a Visákha csillagképen fog áthaladni, ami viszont éles-lágy keverék hatású. De ne feledjük ma Sziddha Jóga van, bármit is csinálunk, az sikerre van ítélve!

Július 11, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de mivel 3 nappal vagyunk Újhold után, ami gyors jellegű napnak számít, a gyorsasság egy picit jobban fog érvényesülni. De pluszban egy kicsit vigyázzunk is majd magunkra mert ezen a napon az Aslésa csillagképben lesz a Hold, ami viszont éles hatású.

Július 10, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz.

Viszont a Hold ma a Pusja csillagképben fog állni, ami könnyű és gyors természetű és ráadásul 2 nappal Újhold után, a napok gyors természetűek, szóval ma még sorba sem fog kelleni majd állnunk, minden flottul fog menni és ripsz-ropsz! Én mindig szerdán próbálok a sorba állásosokat elintézni és általában is beválik, ne, de egy ilyen napon!

Július 9, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb.

Ma a Hold még mindig a mozgékony Punarvaszu csillagképben van, és 1 nappal vagyunk Újhold után, ami meg szilárd természet.

Szóval nagyon keverék nap, picit agresszív, picit gyors, picit szilárd.

Július 8, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Ma van Újhold, ami agresszív természetű és ma a Hold a Punarvaszu csillagképben van, am mozgékony természetű, szóval 2 gyors hatás keveredik egy agresszívvel, vigyázzunk, lassítsunk!

Július 5, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, mert ezen a napon a Vénusz az uralkodó bolygó. Szép dolgok, kellemes és kényelmes tevékenységek, valamint a művészetek  kellene, hogy előtérbe kerüljenek ezeken a napokon. Ma 13 nappal vagyunk az Telihold után, ami hatásilag éles természetű, de a 13. napok minden Hold ciklusban Siva napjai, így azért nem olyan kemény az ilyen nap, mint pl. a 4., a 9., vagy a 14. napok.

Szóval kiváló nap barátkozásra, kapcsolatépítésre,főként ha spirituális céllal tesszük ezeket, és persze hölgyek gyorsan menjetek el szépítkezni, kényeztetni magatokat, mert ez a nap erről szól, meg majdnem minden Péntek is.

A csillagkép Rohini lesz a napra, ami szilárd, szóval akár maradandóbbat fogunk tudni alkotni, ha ma még is belekezdenénk valami újba.

Július 3, Szerda: A szerdai napok éles-lágy keverékek a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Viszont ma a Hold, a Bharani csillagképben áll, ami egy agresszív pozíció és 11 nappal vagyunk Telihold után, ami megint csak egy agresszív jellegű bolygóállás, szóval igen csak vigyázzunk magunkra. Lapítsunk, az ilyenkor jót tesz!

Július 1, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, gyors ügyintézés, esetleg valaminek a hirtelen eladása, stb. Szóval ezekre a dolgokra kiválóak a hétfői napok!

Viszont ma van a 9. nap a Telihold után, ami mindig éles természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban, de az érdekesség kedvéért a Hold mai csillagképe a Revati, ami lágy jellegű, de a fő erénye ennek a csillagképnek az, hogy kiváló befejezésekre. Ezen a napon új ruhát felvenni annyit tesz, hogy drágaköveket fogunk ajándékba kapni!

Szóval a mai nap a gyors elvágólagos befejezésekre lett kitalálva, mindenkinek sok sikert!

Június 28, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, mert ezen a napon a Vénusz az uralkodó bolygó. Szép dolgok, kellemes és kényelmes tevékenységek, művészetek és az ínyencségek kellene, hogy előtérbe kerüljenek ezeken a napokon.

Viszont ma 6 nappal vagyunk a Telihold után, ami hatásilag éles/lágy természetű, és ma a Hold a Shatabhisak csillagképben áll, ami mozgékony, szóval érezni fogjuk az indítatást, de ne pörögjünk. Péntek van, lassan hétvége és egy kis plusz élesség is érezhető a napban, szóval nyugi. Próbáljunk lágy, kellemes dolgokra összpontosítani.

Ha a Shatabhisak csillagkép alatt öltünk új ruhát magunkra, a megmérgeződés lehetőségét kockáztatjuk.

Június 27, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de mivel 5 nappal vagyunk Telihold után, ami egy lágy jellegű nap, picit keverednek a hangulatok, főként úgy, hogy ezen a napon Hold a Dhanistha csillagképben áll, ami mozgékony. Szóval délelőtt pörögjünk, és sok mindent el fogunk tudni mjd intézni, de a délutáni hangulat már lassabb, nyugodtabb lesz.

Június 26, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, szerelő hívásra, stb., tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Ma 4 nappal vagyunk Telihold után és a 4. nap az Újhold, vagy Telihold után mindig éles természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban.

A Hold a Sravana csillagképben van, ami meg mozgékony természetű. Így vigyázzunk, hogy ne pörögjünk túl, mert ma van egy kis extra élesség is a szokásos szerdai éles-lágyságon túl is a napban.

Viszont ha Sravana csillagképnél veszünk fel új ruhát, az sajnos szembetegségekre hajlamosít.

Június 25, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb.

Viszont ma a Hold az Uttarasadha csillagképben van, ami szilárd természetű, és 3 nappal vagyunk az Telihold után, ami meg egy gyors jellegű nap. Szóval végre egy jó kedd, még ha zavaros is az egész egy kicsit, mert van némi gyorsasság és némi szilárdság is a mai napban.  Szóval vagy legyünk nagyon szilárdak hirtelen, vagy szilárdítsuk meg a gyorsaságunkat, egy picit. Érthető nem?

De a legfontosabb az, hogy ez a nap egy Sziddha Jóga állás, azaz egy tökéletes kombináció, tehát minden, amit ezen a Kedden kezdünk 100 %-os sikerre van ítélve.

Június 24, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Különben 1 nappal vagyunk Telihold után, ami szilárd természetű, szóval némi tartósság azért lehet a napban. Viszont vigyázzunk a mai nap folyamán, mert ezen a napon a Hold a Purvasadha csillagképben áll, ami agresszív természetű.

Június 21, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, mert ezen a napon a Vénusz az uralkodó bolygó. Szép dolgok, kellemes és kényelmes tevékenységek, művészetek és az ínyencségek kellene, hogy előtérbe kerüljenek ezeken a napokon. Ma 13 nappal vagyunk az Újhold után, ami hatásilag éles természetű, de a lágyság fog nyerni, mert ma a Hold az Anurádha csillagképben áll, ami kifejezetten lágy jellegű.

Sokszor írtam már, hogy a pénteki napok kiválóak a kényeztetésre, vagy a szépítkezésre, de ha már a mai nap így alakul, akkor ma menjünk el tetováltatni, maradandót vagy sminktetoválást, de minden más fájdalmasabb dologra is jó lehet a nap, piercing, lézeres szőrtelenítés, csak a szadi a lényeg, mert ha mi kiteljesítjük a nap élességét, akkor az nem üt vissza kontrolálatlanul. Ahogy a Védák elmagyarázzák ezt a jelenséget, „ha már van tej a poharadban, vizet nem tudsz bele tölteni”.

Tehát ha mi kiteljesítjük a dzsudzsu részét egy napnak, az már nem kopogtat ránk váratlanul.

Június 20, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de mivel ma 11 nappal vagyunk Újhold után, ami agresszív természetű és ezen a napon a Hold a Szvati csillagképben áll, ami mozgékony, egy elég érdekes napunk lesz. Lesz majd benne szilárdság és mozgékonyság, egy kis agresszív tartalom, de a délelőtt elég kiszámítható lesz, jó pörgős, délutánra meg a brit modellt ajánlanám, keep calm and carry on.

Ha ezen a csillagkép hatásai alatt öltünk magunkra új ruhát az eredmény az lesz, hogy jókat eszünk majd a közeljövőben!

És idén ezen a napon tartjuk az ajánlott egy száraz böjtöt per év, katt ide a részletekért…

Június 19, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, szerelő hívásra, stb., tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Ma 11 nappal vagyunk Újhold után és a 11. nap az Újhold, vagy Telihold után mindig éles természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban. Viszont kiegyensúlyozódik minden a lágyság irányába, mert a Hold a Csitra csillagképben áll, ami lágy természetű.

Június 18, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, de alkalmas böjtök elindítására, hiszen ilyenkor picit magunk ellen teszünk erőszakot, és olyan dolgokra is, mint pl. gyógyszeres kezelések megkezdésére, mert ami betegen jót tesz nekünk az egészségeseknek lehet akár méreg is.

Mindemellett a 9. nap az Újhold, vagy Telihold után mindig éles természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban, de az érdekesség kedvéért a Hold a Haszta csillagképben fog állni, ami könnyű és gyors természetű. Szóval lesz egy éles, éles, könnyű és gyors keverék napunk, tehát igencsak vigyázzunk magunkra, főként ha valami gyorssal közlekedünk, motor, bicikli, egyebek, vagy ha kifejezetten gyors és pörgős a munkakörünk!  Gyors és gépíró nők kifejezetten veszélyben!

Ha a Haszta csillagkép alatt vesszünk fel új ruhát, erőfeszítéseinket siker fogja majd koronázni!

Június 17, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, gyors ügyintézés, esetleg valaminek a hirtelen eladása, stb. Szóval ezekre a dolgokra kiválóak a hétfői napok, ráadásul 8 nappal vagyunk Újhold után, amely napok ugyancsak mozgékony természetűek. De azért lesz némi szilárdság is a napban, mert hétfőn a Hold az Uttaraphalguni csillagképben fog tartózkodni, ami szilárd jellegű, de azért sok sorba állásra nem számítsunk majd, pörgés lesz a javából.

Szóval csináljuk a szokásos Hétfői napjainkat: barátkozzunk, kampányoljunk, romantikázzunk, szeretgessük meg megszerethetőinket, de a mai erőfeszítéseink akár hosszabb távra is működhetnek, mint az általános Hétfőkön.  Ezen a csillagkép alatt felvett új ruha olyan hatással bír ránk nézve, hogy hirtelen jutunk nagy vagyonhoz. És igen elég ha egy új cérna zoknit veszünk ezen az a napon, csak hordjuk is egy kicsit.

Június 14, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, mert ezen a napon a Vénusz az uralkodó bolygó. Szép dolgok, kellemes és kényelmes tevékenységek, művészetek és az ínyencségek kellene, hogy előtérbe kerüljenek ezeken a napokon. A Hold lelassulása miatt a mai napon is az Aslésa csillagkép hatását fogjuk érezni, mert napkeltekor a Hold még mindig abban a csillagképben állt, ami éles természetű. Sőt mivel ma a 6 nappal vagyunk az Újhold után, ami hatásilag éles/lágy természetű, bőven lesz egy kis plusz élesség a napban.

Sokszor írtam már, hogy a pénteki napok kiválóak a kényeztetésre, vagy a szépítkezésre, de ha már a mai nap így alakul, akkor ma menjünk el tetováltatni, maradandót vagy sminktetoválást, de minden más fájdalmasabb dologra is jó lehet a nap, piercing, lézeres szőrtelenítés, csak a szadi a lényeg.

Június 13, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de mivel 5 nappal vagyunk Újhold után, ami egy lágy jellegű nap, picit keverednek a hangulatok, főként úgy, hogy ezen a napon az Aslésa csillagképben lesz a Hold, ami viszont éles természetű. Szóval lesz minden, szilárd, gyors, éles és lágy is.

Június 12, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, szerelő hívásra, stb., tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Ma 4 nappal vagyunk Újhold után és a 4. nap az Újhold, vagy Telihold után mindig éles természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban.

A Hold a Pusja csillagképben áll. ami könnyű és gyors természetű, és ha ezen a napon veszünk fel új ruhát hirtelen jövő gazdagság lesz jutalmunk!

Június 11, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb.

Viszont ma a Hold a Punarvaszu csillagképben van, am mozgékony természetű, és 3 nappal vagyunk az Újhold után, ami szintén egy gyors jellegű nap. Szóval végre egy jó kedd, mondjuk egy kiváló kedd arra, hogy elkezdjük azt a 21 kedden áttartó kis rítust, amit tanultunk!

Június 10, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok. Ráadásul 2 nappal vagyunk Újhold után, ami szintén könnyű és gyors természetű nap. Viszont vigyázzunk a túlpörgéssel, mert ezen a napon a Hold az Ardra csillagképben áll, ami nemcsak, hogy éles természetű, de a halál csillagképe is egyben.

Június 7, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, mert ezen a napon a Vénusz az uralkodó bolygó. Szép dolgok, kellemes és kényelmes tevékenységek, művészetek és az ínyencségek kellene, hogy előtérbe kerüljenek ezeken a napokon.

Viszont 14 nappal vagyunk Telihold után, tehát 1 nappal vagyunk Újhold előtt, ami agresszív napot ígér, és a Hold a Krittika csillagképben áll majd, ami éles-lágy hatású, szóval ismét csak azt tudom mondani, hogy vigyázzunk magunkra.

Ha ezen a napon veszünk fel új ruhát, akkor a ruhánk elfog égni!

Június 6, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de mivel ma két nappal vagyunk Újhold előtt, ami agresszív természetű és ezen a napon a Hold a Bharani csillagképben áll, ami szintén agresszív jellegű, kemény napra számíthatunk.

Délelőtti próbálkozásaink múlandóak lesznek, de délután a szilárdság miatt hihetetlenül megtudunk majd bántani embereket, ha nem vigyázunk.

Ha ezen a csillagkép hatásai alatt öltünk magunkra új ruhát a hatása az lesz, hogy hamarosan elfogják lopni tőlünk azokat a ruhákat.

Június 5, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Viszont 12 nappal Telihold után, amikor is napok gyors természetűek, és a Hold lassúsága miatt napkeltekor még mindig az Asviniben lesz, ami így „rányomja” a bélyeget az egész napra, szóval még mindig könnyű és gyors természetű és a varázslatos kezdetek napjával kell majd megküzdenünk, szóval Tomikám aus Tata, uccu neki indulj rá a pályára!

Június 4, Kedd: A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre szeretteinkkel és barátainkkal, de verekedésre, sértegetésre, pereskedésre, méregkeverésre verbálisan és fizikailag is egészen kiváló. Ráadásul 11. nappal vagyunk Újhold után, ami éles jellegű. De szerencsére a Hold mai csillagképe az Asvini, ami könnyű és gyors plusz a varázslatos kezdetek napja. Szóval, ha valakit holnap kezdünk el kicsinálni pl. az gyors munka lesz, és „the beginning of a very wonderful friendship”.

Ja és mint már tudjuk, ha a kedd találkozik a 11. Hold nappal, akkor vigyázzunk a nap egy Mritju, azaz halál jóga bármibe is kezdünk ma, az tuti bukó! De neki is, mármint, akit kipécézünk kedden!

Június 3, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat könnyebb elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg ha még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok. Viszont a mai nap szilárd is, mert ma pont 10 nappal vagyunk Telihold után.

A Hold hétfői csillagképe a Revati, ami lágy jellegű, de a fő erénye ennek a csillagképnek az, hogy kiváló befejezésekre. Ezen a napon új ruhát felvenni annyit tesz, hogy drágaköveket fogunk ajándékba kapni!

Május 31, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, mert ezen a napon a Vénusz az uralkodó bolygó. Szép dolgok, kellemes és kényelmes tevékenységek, művészetek és az ínyencségek kellene, hogy előtérbe kerüljenek ezeken a napokon.

Ma azért egy picit vigyázzunk, mert 7 nappal Teli- vagy Újhold után a napok élesek. Valamint a Hold a Shatabisak csillagképben van, ami mozgékony, tehát vigyázzunk, ne pörögjünk túl, mert ma a Vénusz napja van, élvezzük ki a napot.

Május 29, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, szerelő hívásra, stb., tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Ma 5 nappal vagyunk Telihold után, ami meg lágy természetű, és a Hold a Sravana csillagképben van, ami meg mozgékony természetű. Így ez a nap még jobb intézkedni, mert van benne éles-lágyság is, de van benne gyorsaság is a dolgok mihamarabbi kivitelezéséhez is.

Viszont ha Sravana csillagképnél veszünk fel új ruhát, az sajnos szembetegségekre hajlamosít.

Május 28, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb.

Mindemellett a 4. nap az Újhold, vagy Telihold után mindig éles természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban, de az érdekesség kedvéért a Hold a Purvasada csillagképben fog állni, ami szintén éles természetű. Szóval lesz egy éles, éles, agresszív keverék napunk. Ma azért vigyázzunk magunkra, gyerekek!

Ha a Purvasada csillagkép alatt vesszünk fel új ruhát, rendszeres betegség lesz az eredménye.

Május 27, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok. Ráadásul ezen a Hétfőn 3 nappal vagyunk a Telihold után, ami szintén egy gyors nap. Szóval barátkozzunk, kampányoljunk, szórólapozzunk, hírverjünk, de arra vigyázzunk, hogy ma a Hold a Mula csillagképben áll, ami éles. Szóval azért a sok gyorsaságtól azért ne pörögjünk túl!

Ha ,ma veszünk fel új ruhát, akkor azt a ruhát elfogjuk veszíteni, és vízben ráadásul, szóval talán a fürdőruha a mai nap legrosszabb választása. Ez már sajnos beigazolódott nekem, mert egy gyerekkori osztálytársam elvesztette azt a kis derékkörül tekerhető kendőmet a Fidzsi-szigeteken az óceánban, amit az asztrológia mesteremtől kaptam ajándékba a balagásomra, mondjuk a hibás én voltam, hogy ezen a napon használtam először a kendőt.

Itt olvashatsz bővebben az asztrológia mesteremről, sajnos ő már nincs velünk…

Május 24, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, mert ezen a napon a Vénusz az uralkodó bolygó. Szép dolgok, kellemes és kényelmes tevékenységek, művészetek és az ínyencségek kellene, hogy előtérbe kerüljenek ezeken a napokon.

Viszont 14 nappal vagyunk Újhold után, tehát 1 nappal vagyunk Telihold előtt, ami agresszív napot ígér. A 4., a 9., és a 14. napok Teli-vagy Újhold után mindig agresszívnak számítanak. Ugyanakkor a még a nap folyamán csillagászatilag már bele fogunk lépni a Telihold hatásba, aminek a hatása meg szilárd.

Ma a Hold a Visháka csillagképben áll, ami éles-lágy hatású, szóval a délelőtt folyamán vigyázzunk magunkra, a dél után meg már igen kedvező hatások is érhetnek bennünket. Főként úgy, hogy a mai napra esik Sri Nriszimhadév megjelenése ebben a világban, aki a védelmezés Istensége az indiai kultúrában.

Itthon persze Leslie L. Lawrence „Naraszimha Oszlopa” című könyvből ismerhetjük a történetet, de még egy kis extra infot és egy igen hasznos mantrát meg elolvashattok, ide kattintva…

Május 23, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de mivel ma két nappal vagyunk Újhold előtt, ami agresszív természetű és ezen a napon a Hold a Szvati csillagképben áll, ami mozgékony, egy elég érdekes napunk lesz, van benne szilárdság, agresszívség, de a délelőtt elég kiszámítható lesz, jó pörgős.

Ha ezen a csillagkép hatásai alatt öltünk magunkra új ruhát a hatása az lesz, hogy jókat eszünk majd a közeljövőben!

Május 22, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Viszont a Hold a Csitra csillagképben fog állni, ami lágy, tehát éles/lágy keverék a nap, de picit több lágysággal, tehát kiváló nap lesz elintézni dolgokat, megoldani helyzeteket, ráadásul 12 nappal Újhold után, a napok gyors természetűek, szóval ma még sorba sem fog kelleni majd állnunk, minden flottul fog menni és ripsz-ropsz, de azért a picit élességre vigyázzunk!

Május 21, Kedd: A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre szeretteinkkel és barátainkkal, de verekedésre, sértegetésre, pereskedésre, méregkeverésre verbálisan és fizikailag is egészen kiváló. Ráadásul 11. nappal vagyunk Újhold után, ami éles jellegű. A Hold mai csillagképe a Haszta, ami könnyű és gyors.

De vigyázzunk a mai nap egy Mritju, azaz halál jóga és így bármibe is kezdünk ma, az tuti bukó!

Május 17, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, mert ezen a napon a Vénusz az uralkodó bolygó. Szép dolgok, kellemes és kényelmes tevékenységek, művészetek és az ínyencségek kellene, hogy előtérbe kerüljenek ezeken a napokon.

Ma azért egy picit vigyázzunk, mert 7 nappal Teli- vagy Újhold után a napok élesek. Valamint a Hold az Aslésa csillagképben van, ami szintén éles, szóval arra kellene törekedni, hogy a mi kényelem érzetünk és ínyenckedésünk másokat azért ne bosszantson fel halálosan és akkor jól lesz alkalmazva az asztrológia tudása a mai napra.

Ha ma veszünk fel új ruhát, az hamar el fog szakadni!

Még egy kis külön info, ma van az a nap amikor a Gangesz folyó a földre érkezett Dzshanu király könyörgései megválaszolása képen, szóval ma a tradíciók szerint nyílt vízben kell fürdeni és felajánlani a tiszteletünket a Gangesznek.  Ha minden kötél szakad, este a Kopaszi gátnál meg lehet merítkezni a Dunában és vigyünk magunkkal egy fehér virágot Gangesz anyácskánknak!

Május 15, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, szerelő hívásra, stb., tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Ma 5 nappal vagyunk Újhold után, ami meg lágy természetű, és a Hold a Punarvaszu csillagképben van, ami meg mozgékony természetű. Így ez a nap még jobb intézkedni, mert van benn kraft az éles-lágy végett, de van benne gyorsaság is a dolgok mihamarabbi kivitelezéséhez is.

Ha me veszünk fel új ruhátör elősz, akkor mindenféle kedvező hatás fog érni bennünket. Persze küld tovább legalább 2345 ismerősödnek és csak akkor, és 5 perc alatt!

Május 14, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb.

Mindemellett a 4. nap az Újhold, vagy Telihold után mindig éles természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban, de az érdekesség kedvéért a Hold az Ardra csillagképben fog állni, ami a halál csillagképe, azaz a Halálcsillag kedves Star Wars rajongók, ami éles természetű. Szóval lesz egy éles, éles, agresszív keverék napunk. Ma azért vigyázzunk magunkra, gyerekek!

Ha az Ardra csillagkép alatt vesszünk fel új ruhát, meghalunk. Persze azt mindenki megteszi egy idő után, de ez a gesztus azért egy picit felgyorsítja a folyamatokat!

Május 13, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok. Ráadásul ezen a Hétfőn a Hold a Mrigashira csillagképben áll, ami lágy természetű bolygóállás és 3 nappal vagyunk az Újhold után, ami szintén egy gyors nap. Szóval barátkozzunk, kampányoljunk, romantikázzunk, szeretgessük meg megszerethetőinket. Ma egy ezo, bió , öko meditációs hippi nap van. Peace, Love, All is One! De vigyázzunk a holnapi nap nagyon kemény lesz!

Május 12, Vasárnap: Ma van az év legjobb napja asztrológiailag. A Vasárnapok szilárd természetűek, és a mai nap folyamán a Hold a Rohini csillagképben áll, ami szintén szilárd. Még szerencse, hogy 2 nappal vagyunk Újhold után, ami egy mozgékony Hold állás, és így nem túl szilárd ez a nap. A túl szilárd napoknál fennállhat az a veszély, hogy dolgok túlságosan is lassúvá válnak, de ez most így szerencsére nem áll elő. A nap legjobb aszcendense 12.09-től 14.49-ig tart, ami szintén szilárd lesz, mivel ebben az időben az Oroszlán a felkelő jegy. Ekkor érdemes belekezdeni a fontos dolgainkba.

Erről a napról bővebben…

Május 9, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de mivel ma Újhold van, ami agresszív természetű és ezen a napon a Hold a Bharani csillagképben áll, ami szintén egy agresszív pozíció vigyázzunk magunkra, délelőtt is és délután is, gyorsan is és szilár módon is.

Május 8, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Ma a Hold, az Asvini csillagképben áll, ami könnyű és gyors jellegű, de főként arról szól, hogy ma van a varázslatos kezdetek napja. Viszont 14 nappal Telihold után, vagy 1 nappal az Újhold előtt, ha úgy tetszik mindig agresszívek a napok természete.

Szóval picit kevertek a hatások a mai napra, de ha már Asvini Nakshatra van, kezdjünk bele valami újba, így hozzáraknék egy új információt a reggeli bejegyzésekhez. Az asztrológiai írások klasszikusai leírják azt, hogy milyen hatással bír az, ha különféle csillagképek ideje alatt új ruhát, vagy új ruhadarabot veszünk fel. Ez szerintem abban is segíteni fog, hogy jobban megértsük a csillagképek természetét.

Hölgyek figyelem! Az Asvini csillagkép alatt felvett új ruha hatása az, hogy sok új ruhát kapunk ajándékba!

Május 7, Kedd: A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre szeretteinkkel és barátainkkal, de verekedésre, sértegetésre, pereskedésre, méregkeverésre verbálisan és fizikailag is egészen kiváló. Ráadásul 13. nappal vagyunk Újhold után, ami szintén agresszív jellegű. A Hold mai csillagképe a  Revati, ami lágy jellegű, de a fő erénye ennek a csillagképnek az, hogy kiváló befejezésekre.

Viszont ma Siva napja van, Pradosha Vrata tehát a naplementekor végzet lelki gyakorlatok nagyon sokszorosan hatnak!

Május 6, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek,  ami az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok, ráadásul 12 nappal vagyunk Telihold után, amely napok ugyancsak gyors természetűek. De azért lesz némi szilárdság is a napban, mert ma a Hold az Uttarabhadrapada csillagképben fog tartózkodni, ami szilárd jellegű, de azért sok sorba állásra nem számítsunk ma, pörgés lesz a javából.

Szóval csináljuk a szokásos Hétfői napjainkat: barátkozzunk, kampányoljunk, romantikázzunk, szeretgessük meg megszerethetőinket, de a mai erőfeszítéseink akár hosszabb távra is működhetnek, mint az általános Hétfőkön.

Május 3, Péntek: Érdekes élményünk lehet ma, mert a Péntekek lágy természetűek, de a 9. nappal Telihold utáni napok viszont élesek, a Hold a Dhanistha csillagképben áll, ami viszont mozgékony. Szóval kb. osszuk be magunknak, hogy mozgékonyként, élesként, vagy lágyként fogjuk a napunkat megélni.

Május 2, Csütörtök: A csütörtöki napok a Jupiterhez tartoznak, és ezért a spirituális, a jogi, a pénzügyi és az életviteli rendszerünkkel kapcsolatos dolgainkat könnyebb ezeken a napokon gardedámozni. A jupiteri napok sajátossága, hogy a délelőttök gyors természetűek, a délutánok inkább szilárd jellegűek csütörtökönként, de mivel a 8 nappal vagyunk Telihold után, ami mindig mozgékony, ezért inkább a gyors természet fog érvényesülni ezen a napon. Ráadásul ma a Hold a Sravana csillagképben áll, ami szintén mozgékony szóval, ami pörgést igényel, de nagyon, azt ma a délelőtt folyamán intézzük el.

Április 30, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb.

A mai napon a Hold a Purvasada csillagképben áll, ami szintén agresszív természetű, akár a Kedd, de 5 nappal vagyunk az Telihold után, ami viszont általában egy lágy jellegű nap. Szóval agresszív, agresszív, lágy jellemzők várhatóak. Készüljünk fel, hogy ilyen napokon embertársaink hülyébbek, nem kötelező beállni a sorba.

Április 29, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat könnyebb elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg ha még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Viszont a mai csillagkép Mula, ami agresszív, és 4 nappal vagyunk Telihold után, ami megint csak agresszív. Ma könnyen bele lehet majd kerülni egy kis csetepatéba, tehát vigyázzunk, gyorsan kialakulhatnak parázs helyzetek, és valószínű, hogy mi is érzékenyebben, hirtelenebben fogunk válaszolni kihívásokra, vagy vélt kihívásokra.

Április 26, Péntek: Érdekes nap, mert a Péntek lágy természetű, de a Hold a Svati Naskhatrában gyors hatású, ugyanakkor 1 nappal Telihold után pedig szilárd hangulatok érvényesülnek. Szóval lesznek szilárd, gyors és lágy hatások is. Pont ezért választottam ezt a napot a Pancsakarma kezdésére. A gyorsnapok megkönnyítik azokat a dolgokat, amelyeket ezen a napon kezdünk el. A szilárd nap az elszántságunkat erősíti, hogy végig tudjuk csinálni a dolgokat, és hát most kezdünk a csökkenő Hold fázissal, ami az elengedést, és a kitisztulást fokozza fel. De ne feledjük, Péntek van, ami az ínyenc Vénusz napja, szóval a lágyhatások végett nem az a cél, hogy teljese szétszedjük magunkat, mert nem is kell az, lehet dolgokat normálisan is csinálni, csak jó napokat kell kiválasztani hozzájuk, mint pl. a mai.

Április 25, Csütörtök: A délelőtt gyors természetű, a délután inkább szilárd csütörtökönként, de mivel ma Telihold van, ami szintén szilárd természetű, ezért inkább a szilárdság fog érvényesülni ezen a napon. A szilárd jellegű napokon maradandó feladatokra jó koncentrálni, mert ezeken a napokon akár hosszú távú alapokat is lefektethetünk. Valamint a Hold, ma a Csitra csillagképben áll, ami lágy jellegű.

Valamint, ma van Sri Hanumán Jayanti, azaz Hanumán születésnapja…

Április 24, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Viszont a Telihold, vagy Újhold előtti napok, mindig agresszív természetűek, de a Hold a Hasta csillagképben meg mindig könnyű és gyors. Szóval ez a nap is kemény lesz, éles/lágy, agresszív, valamint a könnyű és gyors hanguatok fognak keveredni, de talán azokat a dolgokat, amelyek csak úgy lehet elintézni, hogy valamelyest valaki lábára lépünk egy hangyányit, az talán megoldható lesz.

Április 23, Kedd: A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre szeretteinkkel és barátainkkal, de verekedésre, sértegetésre, pereskedésre, méregkeverésre verbálisan és fizikailag is egészen kiváló. Ráadásul 13. nappal vagyunk Újhold után, ami szintén agresszív jellegű. A Hold mai csillagképe az Uttara Phalguni, ami szilárd, szóval akár maradandóbbat fogunk tudni alkotni, ás akár komolyabb kárt is tudunk tenni a környezetünk lelkületébe, tehát ma is vigyázzunk!

Viszont ma Siva napja van, Pradosha Vrata tehát a naplementekor végzet lelki gyakorlatok nagyon sokszorosan hatnak!

Április 22, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat könnyebb elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg ha még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Viszont ezen a napon a Hold a Purva Phalguni csillagképben lesz, ami egy agresszív pozíció és 11. nappal vagyunk Újhold után, ami éles jellegű. Szóval a mai napon igen csak vigyázzunk, gyorsan kialakulhatnak parázs helyzetek, és valószínű, hogy mi is érzékenyebben, hirtelenebben fogunk válaszolni kihívásokra, vagy vált kihívásokra.

Április 19, Péntek: Érdekes nap, mert a Péntek lágy természetű, a 9. napok Újhold után viszont élesek, a Hold a Pusja csillagképben áll, ami könnyű és gyors természetű, szóval kb. osszuk be magunknak, hogy könnyű-gyorsként,, élesként, vagy lágyként fogjuk a napunkat megélni. Viszont, Indiában ezen a napon ünneplik meg Ráma, a Rámajána eposz hősének a születésnapját. Ráma király a Nap Istene és ez a nap mindig érdekes, ha Péntekre vagy Szombatra esik, mert a Vénusz és a Szaturnusz, a Péntek és a Szombat uralkodói, szinte elemésztik a Nap erejét. Szóval, ha általában rosszak vagyunk fogadalmak betartásában, és/vagy rendszerek követésében, ezen a napon érdemes bemutatni valamiféle szép szertartást, hogy kiengeszteljük a fent felsorolt bolygókat.

Április 18, Csütörtök: A csütörtöki napokon a délelőtt gyors természetű, a délután inkább szilárd, de mivel a 8 nappal vagyunk Újhold után, ami egy mozgékony pozíció, ezért inkább a gyors, mozgékony hatások fognak érvényesülni ezen a napon. Ma a Hold a Punarvasu csillagképben áll, szintén mozgékony, szóval a délelőtti rész igen csak pörgős lesz, így vigyázzunk a hirtelen döntésekkel, ne pörögjünk túl.

Április 16, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb. Mindemellett a 6. nap az Újhold, vagy Telihold után mindig éles/lágy természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban, de az érdekesség kedvéért a Hold az Ardra csillagképben fog állni, ami a halál csillagképe, azaz a Halálcsillag kedves Star Wars rajongók, ami éles természetű. Szóval lesz egy éles lágy, éles, agresszív keverék napunk. Hajrá!

Április 15, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok. Ráadásul ezen a Hétfőn a Hold a Mrigashira csillagképben áll, ami lágy természetű és 5 nappal vagyunk az Újhold után, ami szintén egy lágy nap.. Szóval barátkozzunk, kampányoljunk, romantikázzunk, szeretgessük meg megszerethetőinket. Ma egy ezo, bió , öko meditációs hippi nap van. Peace, Love, All is One!

Valamint a mai naptól a Nap a lehető legerősebb pozícióban fog tartózkodni egy teljes hónapig, ami így kiváló lesz arra, hogy tegyünk az egészségünkért, és foglalkozzunk magunkkal. A munkánk, az Édesapánk, a sikereink és minden más Nappal összeköthető téma is előtérbe kerülhet.

Április 10, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Ilyenkor érdemes szerelőt hívni, vagy olyan feladatokat elővenni, amelyeket már régóta meg kellett volna oldani, de mindig elsikkadtak. Ma Újhold van, ami egy agresszív természetű napnak számít és a Revati csillagképben áll a Hold, ami lágy jellegű, de a fő erénye ennek a csillagképnek az, hogy kiváló befejezésre. Szóval a mai nap erénye az éles, picit kíméletlen,  de már régóta húzódó befejezések megvalósítása.

Április 8, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért buknak meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak. Viszont ezen a napon a Hold a Purvabhadrapada csillagképben áll, ami egy agresszív pozíció és 13. nappal vagyunk Telihold után, ami szintén agresszív. Szóval a mai nap lehet egy kicsit keményebb az átlagnál. De, a mai nap Siva napja, és amikor ezek a napok még Hétfőre is esnek, az igazán kivételes a spirituális fogadalmak és gyakorlatok szempontjából. Itt olvashatsz erről a napról bővebben…

Április 5, Péntek: Érdekes nap, mert a Péntek lágy természetű, de a Hold a Sravana Naskhatrában gyors hatású, ugyanakkor 10 nappal Telihold után pedig szilárd hangulatok érvényesülnek. Szóval lesznek szilárd, gyors és lágy hatások is. Kb. azt tudnám tanácsolni, hogy lassan és szilárdan menjünk el egy olyan gyors étterembe, ahol jó a kaja a lágy természetű és ínyenc Vénusz megünneplésére, aki a Pénteki napok bolygója. Tudjátok, mint az olaszban Venedi, azaz a Vénusz napja. Pont, ahogyan a kedd a Mars, pedig Martedi. Stb., stb., stb.

Április 4, Csütörtök: A délelőtt gyors természetű, a délután inkább szilárd csütörtökönként, de mivel a Hold az Uttarasadha csillagképben fog elhelyezkedni, ami szintén szilárd, ezért inkább a szilárdság fog érvényesülni ezen a napon. A szilárd jellegű napokon maradandó feladatokra jó koncentrálni, mert ezeken a napokon akár hosszú távú alapokat is lefektethetünk.

Arra viszont vigyázzunk, hogy 9 nappal vagyunk Telihold után, ami agresszív jellegű, szóval érhetik az embert meglepetések mai is.

Április 3, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Viszont a Hold a Purvasada csillagképben lesz, ami agresszív természetű és a 8. Hold nap minden Telihold, vagy Újhold után meg mindig mozgékony és gyors. Szóval ez a nap is kemény lesz, de talán azokat a dolgokat, amelyek csak úgy lehet elintézni, hogy valamelyest valaki lábára lépünk, az talán megoldható lesz.

Április 2, Kedd: A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre szeretteinkkel és barátainkkal, de verekedésre, sértegetésre, pereskedésre, méregkeverésre verbálisan és fizikailag is egészen kiváló. Ráadásul 7 nappal vagyunk Telihold után, ami szintén agresszív. A mai csillagkép Mula, ami szintén agresszív. A múlt kedd sem volt piskóta, de a mai nap az triplán gáz. Nagyon vigyázzunk magunkra és szeretteinkre.

Március 21, Csütörtök: A csütörtöki napokon a délelőtt gyors természetű, a délután inkább szilárd, de mivel a 9 nappal vagyunk Újhold után, ami éles vagy agresszív természetű, ezért némi élesség is fog érvényesülni ezen a napon. Ma a Hold a Punarvasu csillagképben áll, szóval a délelőtti rész igen csak pörgős lesz, így vigyázzunk a hirtelen felcsattanásokkal.

Március 19, Kedd: A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre szeretteinkkel és barátainkkal, de verekedésre, sértegetésre, pereskedésre, méregkeverésre verbálisan és fizikailag is egészen kiváló. Ráadásul 7 nappal vagyunk Újhold után, ami szintén agresszív. A csillagkép Rohini lesz a napra, ami szilárd, szóval akár maradandóbbat fogunk tudni alkotni, ás akár évekre is el tudunk majd marni magunk mellől embereket, ha hagyjuk magunkat és nem hozzunk egy tudatos döntést, hogy ma is bent tartjuk az állatot.

Március 18, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat könnyebb elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg ha még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok. Viszont ez a nap erősen éles és lágy keverék természetű is, mert 6 nappal vagyunk Újhold után, és a Hold a Krittika csillagképben lesz, mindkettő éles/lágy hatású. Az éles-lágy napok kiváló olyan dolgok elintézésére, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz, tehát kiváló nap lesz elintézni régről elmaradt dolgokat, megoldani helyzeteket.

Egyszóval azokat a kellemetlenségeket, amiket gyorsan kell elintézni, vagy elfolyatni vegyük mára.

Március 15, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, valamint a Hold, ma az Asvini csillagképben van, ami könnyű és gyors. Szóval kiváló nap barátkozásra, kapcsolatépítésre, hirdetések és kampányok elindítására, és persze hölgyek gyorsan menjetek el szépítkezni, kényeztetni magatokat, mert ez a nap erről szól, meg majdnem minden Péntek is.

Viszont 4 nappal vagyunk Újhold után, ami agresszív napot ígér. A 4., a 9., és a 14. napok Teli-vagy Újhold után mindig agresszívnak számítanak. Ráadásul ma valami új is kezdődhet, új trend, vagy egy újféle mozzanat, ami még eddig nem volt, szóval én nem viszem ki ma a gyerekeimet az ünnepségekre.

Március 14, Csütörtök: A délelőtt gyors természetű, a délután inkább szilárd csütörtökönként, de mivel a 3 nappal vagyunk Újhold után, ami mindig mozgékony, ezért ma inkább a gyors természet fog érvényesülni. Ma a Revati csillagképben áll a Hold, ami lágy jellegű, de a fő erénye ennek a csillagképnek az, hogy kiváló befejezésre. Szóval a mai nap erénye a gyors, könnyű, kellemes befejezések.

Március 1, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, valamint a Hold, ma a Csitra csillagképben van, ami szintén lágy. Szóval kiváló nap barátkozásra, kapcsolatépítésre, hölgyek gyorsan menjenek el szépítkezni, kényeztetni magatokat, mert ez a nap erről szól, meg majdnem minden Péntek is.

Viszont 4 nappal vagyunk Telihold után, ami agresszív napot ígér. A 4., a 9., és a 14. napok Teli-vagy Újhold után olyannyira agresszívnak számítanak, hogy ilyenkor uraknak még a borotválkozás sem ajánlott, nehogy baleset érjen minket. Szóval fájdalom, de én ma nem borotválkozom.

És urak, ma a lágy-lágy-agresszív hatások miatt készüljetek egy tipikus női vizsgára, ma könnyebben hangolódik az ember romantikára a lágyság miatt, de az agresszív napok lágyba keverve, általában kihozza a hölgyekből azt a képességüket, hogy a legszebb pillanatokban találjanak egy pici feszültség forrást.

Ne aggódjatok, ez csak egy ici-pici vizsga, mármint az, hogy ha tényleg ennyire szép minden, te akkor is szereted-e őt, ha minden hirtelen felborul. Ez kb. 10 percig tart, ha ügyes vagy, ha nem akkor pár napig, de nincs para Hétfőn újra jelentkezem a Muhurta Asztrológiás tudnivalókkal.

Február 27, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz, tehát kiváló nap lesz elintézni régről elmaradt dolgokat, megoldani helyzeteket. Ráadásul 2 nappal Telihold után, a napok gyors természetűek, így még sorba sem fog kelleni majd állnunk, mert minden pikk-pakk össze fog jönni. Ezentúl a Hold az Uttara Phalguni csillagképben lesz, ami szilárd természetű, szóval akár maradandó dolgokat is meg tudunk majd oldani, vagy régről húzódó helyzeteket.

Február 26, Kedd: A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre szeretteinkkel és barátainkkal, de verekedésre, sértegetésre, pereskedésre, méregkeverésre verbálisan és fizikailag is egészen kiváló. Ráadásul 1. nappal vagyunk Telihold után, ami szilárd természetű. A Hold a Purva Phalguni csillagképben fog majd áthaladni, ami szintén agresszív jellegű. Szóval akár maradandóbbat is fogunk tudni alkotni, és akár évekre is el tudunk majd marni magunk mellől embereket, tehát ma is vigyázzunk!

Február 25, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat könnyebb elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg ha még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok. Viszont a mai nap szilárd is mert ma van Telihold. A Hold a Magha csillagképben lesz, ami éles. A Magha Naksatra azért is erős, mert az Oroszlánban van, ami a legszárazabb, legterméketlenebb jegy, így ezekben a napokban picit nehezebb másokhoz alkalmazkodni.

Szóval csináljuk a szokásos Hétfői napjainkat: barátkozzunk, kampányoljunk, romantikázzunk, szeretgessük meg megszerethetőinket, de ez ma picit hosszabb távra is működhet, mint az általános Hétfőkön, a szilárdság miatt, de vigyázzunk lesz lehetőségkomolyabb vitákra is.

Január 23, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Viszont a Hold a Mrigashira csillagképben fog állni, ami lágy, tehát éles/lágy keverék a nap, de picit több lágysággal, tehát kiváló nap lesz elintézni dolgokat, megoldani helyzeteket, ráadásul 12 nappal Újhold után, a napok gyors természetűek, szóval még sorba sem fog kelleni majd állnunk.

Január 22, Kedd: A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre szeretteinkkel és barátainkkal, de verekedésre, sértegetésre, pereskedésre, méregkeverésre verbálisan és fizikailag is egészen kiváló. Ráadásul 11. nappal vagyunk Újhold után, ami szintén agresszív. A csillagkép Rohini lesz a napra, ami szilárd, szóval akár maradandóbbat fogunk tudni alkotni, ás akár évekre is el tudunk majd marni magunk mellől embereket, tehát ma is vigyázzunk!

Január 21, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat könnyebb elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg ha még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok. Viszont ez a nap picit szilárd is mert 5 nappal vagyunk Telihold előtt. A Hold a Krittika csillagképben lesz, ami éles. Szóval csináljuk a szokásos Hétfői napjainkat: barátkozzunk, kampányoljunk, romantikázzunk, szeretgessük meg megszerethetőinket, de ez ma picit hosszabb távra is működhet, mint az általános Hétfőkön, a szilárdság miatt, de vigyázzunk lesz lehetőség vitára is.

Január 7, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok. De a ez a napi Hétfőnelihold után. A Hold a Visakha csillagképben lesz, ami éles és lágy keverék természetű. Szóval csináljuk a szokásos Hétfői napjainkat: barátkozzunk, kampányoljunk, romantikázzunk, szeretgessük meg megszerethetőinket, de ez ma picit hosszabb távra is működhet, mint az általános Hétfőkön.

Január 3, Csütörtök: Ezen a napokon a délelőtt gyors természetű, a délután inkább szilárd, de mivel a 6 nappal vagyunk Telihold után, ami éles és lágy nap, valamint a Hold a Purvaphalguni csillagképben fog tanyázni, ami éles vagy agresszív természetű ha úgy tetszik, ezért inkább némi élesség fog érvényesülni ezen a napon. Vigyázzunk a szilárd jellegű napokon maradandó dolgok kerülnek megalkotásra, ne okozzunk hosszútávon tartó galibát, se magunknak, sem másoknak,ezen a szép napon.

Január 2, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Viszont a Hold a Mágha csillagképben fog állni, ami éles természetű, de 5 nappal Telihold után meg mindig lágy. Tehát kétszeresen is éles/lágy keverék a nap, tehát kiváló nap lesz beindítani az évet, neki futni a teendőinknek egy kis pihenés után.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

UI: Amennyiben a 2013-as év havi asztrológiai előrejelzéseit szeretnéd elolvasni katt ide!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük