A Mai nap Asztrológiai előrejelzése és ma még Siva napja is van és holnap meg Ananta napja lesz, aki a Hatha Jóga Istene…

anantaA mai nap asztrológiája:

Szeptember 17, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb.

Valamint 13 nappal vagyunk Telihold után, ami szintén egy agresszív természetű jelenség, és a Hold ma a Danitsha csillagképben fog állni, ami meg mozgékony természetű.

Szóval lapítsunk és ne pörögjünk, de spirituálisan a mai nap kiváló mert: ma Srila Bhaktivinoda Thakura, aki az eredeti Bhakti Kutir egyik alapítója, születés napja van és hát ma Siva napja is van és tudjátok, ha az keddre esik akkor a mai fogadalmak vagyonossá tesznek minket.

És ne feledjük, holnap Ananta Csaturdaszi Vrata lesz, azaz Ananta napja, aki a Hatha Jóga Istene. Mi holnap reggel 9-kor a Bhakti Kutirban fogunk ünnepelni némi Jógázással és este pedig kezdődik az új szerdai érdi jóga foglalkozások este 19 órás kezdettel a Véda Bhavanban.

De tudjátok az önmarketing rombolásomhoz hozzájárul, hogy mondjam, aki nem tud eljutni jógázni, az holnap mindenféleképen jógázzon egy jót otthon.

És ha valaki be szeretné tartani a fogadalom részét az Ananta napnak, a Vrata az jelenti, hogy fogadalom, akkor az egyszerű. Egy piros madzagon kössünk 14 csomót, a hölgyek a bal karjukon, urak a jobb karjukon hordják, és a fogadalom az, hogy régelvesztett dolgainkat kellene visszapótolni. Tehát, ha azt érezzük, hogy egy picit a gyermeki lelkünk, vagy a régi elánunk picit már veszőben van, most a következő 14 évben ezen a dolgozzunk. Ja, elfelejtettem szólni a fogadalom 14 éve, és a madzagot is meg kell őrizni addig. Utána gazdagok leszünk és örök életűek, természetesen.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük