A Mai nap Asztrológiai előrejelzése és ma még Siva napja is van és holnap meg Ananta napja lesz, aki a Hatha Jóga Istene…

anantaA mai nap asztrológiája:

Szeptember 17, Kedd: A kedd a Mars napja, aki a legtöbb kultúrkörben a Háború Istene és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is lehet jó valamire. Verekedésre, mások bántalmazására, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb.

Valamint 13 nappal vagyunk Telihold után, ami szintén egy agresszív természetű jelenség, és a Hold ma a Danitsha csillagképben fog állni, ami meg mozgékony természetű.

Szóval lapítsunk és ne pörögjünk, de spirituálisan a mai nap kiváló mert: ma Srila Bhaktivinoda Thakura, aki az eredeti Bhakti Kutir egyik alapítója, születés napja van és hát ma Siva napja is van és tudjátok, ha az keddre esik akkor a mai fogadalmak vagyonossá tesznek minket.

És ne feledjük, holnap Ananta Csaturdaszi Vrata lesz, azaz Ananta napja, aki a Hatha Jóga Istene. Mi holnap reggel 9-kor a Bhakti Kutirban fogunk ünnepelni némi Jógázással és este pedig kezdődik az új szerdai érdi jóga foglalkozások este 19 órás kezdettel a Véda Bhavanban.

De tudjátok az önmarketing rombolásomhoz hozzájárul, hogy mondjam, aki nem tud eljutni jógázni, az holnap mindenféleképen jógázzon egy jót otthon.

És ha valaki be szeretné tartani a fogadalom részét az Ananta napnak, a Vrata az jelenti, hogy fogadalom, akkor az egyszerű. Egy piros madzagon kössünk 14 csomót, a hölgyek a bal karjukon, urak a jobb karjukon hordják, és a fogadalom az, hogy régelvesztett dolgainkat kellene visszapótolni. Tehát, ha azt érezzük, hogy egy picit a gyermeki lelkünk, vagy a régi elánunk picit már veszőben van, most a következő 14 évben ezen a dolgozzunk. Ja, elfelejtettem szólni a fogadalom 14 éve, és a madzagot is meg kell őrizni addig. Utána gazdagok leszünk és örök életűek, természetesen.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük