A Sziddha, azaz a tökéletesség és Mritju, azaz a halál Jóga koncepció a Védikus Asztrológiban…

mayaAzért hívják a Védikus Asztrológiát a Védák szemeinek, mert ennek a tudománynak a segítségével beleláthatunk a múltba a jelenbe és a jövőbe is. Persze mi nyugaton a legtöbbet a születési horoszkópunkról haljuk a legtöbb információt, de az „csak” az egyik része a Védikus Asztrológiának.

Természetesen a születési horoszkópunkból is lehet hasznos információt kiszűrni a jövőnkre nézve, lásd Carl Jung kutatását, ahol 483 házaspár asztrológiai képletét áttanulmányozva, ő észrevett egy olyan asztrológiai mintát, ami előre meg tudta mutatni, hogy mely kapcsolatok lesznek hosszútávon is tartósak, de a Védikus Asztrológiában van egy külön rendszer is a jövőnk megismerésére és befolyásolására. Egyébként Jung azt is kiszámolta, hogy 1 a 62 millió 5 százezerhez, hogy az ő általa észlelt minta abszolút a véletlenség által létrehozott jelenség lenne.

A jövő befolyásolás egyik legkönnyebb módszere az, ha előre tudjuk, hogy mi várható, és ennek az egyik legegyszerűbben levezethető verziója a Sziddha és Mritju Jógák felismerése.

A Sziddha Jóga napokon mindensikerül, és tökmindegy, hogy mekkora az „ellenszél”, pont sikerül mindig a megfelelő emberrel összefutni és jókor lenni jó helyen, míg a Mritju Jóga napokon, meg egyértelmű a bukta, legyünk bármennyire is felkészülve az adott dologban és időben.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Kb. egy hónapja a Forbes magazin honlapján megjelent egy cikk, amelynek címe „Isten azért alkotta meg a Közgazdászokat, hogy az Asztrológusokat jó színben tüntesse fel”. Szerintem vicces.

UI 2: Ha bővebben olvasnál a rendszerről, amivel befolyásolni tudjuk a jövőnket…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük