A Sziddha, azaz a tökéletesség és Mritju, azaz a halál Jóga koncepció a Védikus Asztrológiban…

mayaAzért hívják a Védikus Asztrológiát a Védák szemeinek, mert ennek a tudománynak a segítségével beleláthatunk a múltba a jelenbe és a jövőbe is. Persze mi nyugaton a legtöbbet a születési horoszkópunkról haljuk a legtöbb információt, de az „csak” az egyik része a Védikus Asztrológiának.

Természetesen a születési horoszkópunkból is lehet hasznos információt kiszűrni a jövőnkre nézve, lásd Carl Jung kutatását, ahol 483 házaspár asztrológiai képletét áttanulmányozva, ő észrevett egy olyan asztrológiai mintát, ami előre meg tudta mutatni, hogy mely kapcsolatok lesznek hosszútávon is tartósak, de a Védikus Asztrológiában van egy külön rendszer is a jövőnk megismerésére és befolyásolására. Egyébként Jung azt is kiszámolta, hogy 1 a 62 millió 5 százezerhez, hogy az ő általa észlelt minta abszolút a véletlenség által létrehozott jelenség lenne.

A jövő befolyásolás egyik legkönnyebb módszere az, ha előre tudjuk, hogy mi várható, és ennek az egyik legegyszerűbben levezethető verziója a Sziddha és Mritju Jógák felismerése.

A Sziddha Jóga napokon mindensikerül, és tökmindegy, hogy mekkora az „ellenszél”, pont sikerül mindig a megfelelő emberrel összefutni és jókor lenni jó helyen, míg a Mritju Jóga napokon, meg egyértelmű a bukta, legyünk bármennyire is felkészülve az adott dologban és időben.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Kb. egy hónapja a Forbes magazin honlapján megjelent egy cikk, amelynek címe „Isten azért alkotta meg a Közgazdászokat, hogy az Asztrológusokat jó színben tüntesse fel”. Szerintem vicces.

UI 2: Ha bővebben olvasnál a rendszerről, amivel befolyásolni tudjuk a jövőnket…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük