A Bhakti Kutir téli megfázásos megbetegedések elleni oldala…

Az Ájurvédában a megelőzésre fektetik a legnagyobb hangsúlyt, így érdemes ezt a pár írást végig olvasni, azzal a szemlélettel, hogy mi az amit ezekből felhasználhatok még mielőtt kialakulna valami nyavalya! Hogy ezzel is minél jobban tudjunk felkészülni a hideg időszakra! De természetesen ezek a receptek akkor is elképesztően hatékonyak ha már kialakultak a zavarok.

Most hirtelenjében vagy 1 tucat bejegyzést szedtem össze nektek egy csokorba, de tudjátok nálunk az írás állomány folyamatosan bővülni szokott. Ti is írhattok nekünk, hogy ebben a témában mire lennétek kíváncsiak. Íme az első gyűjtemény:

Egy átfogó írás a megfelelő öltözködéstől az ideális étel típusokig kb. mindenről, a hideg elleni védekezés jegyében.

Hatékony gyulladás felszámolás 3 nap alatt!

Hogyan tartsuk karban az ízületeinket a téli hidegben, amennyiben sokat vagyunk kint, legyen az bringázás vagy munka!

Egy téli nasi, ami megelőzi a betegségek kialakulását, és még a gyerekek is megeszik!

Egy egyszerű recept megelőzésre és a már kialakult nyákos bajok elképesztően gyors kezelésére!

Természetes antibiotikumok az Ájurvédában!

Természetes vírusölők az Ájurvédikus és orientális medicinában!

A leghatékonyabb C vitamin beviteli forrás az Ájurvédában!

Egy természetes D vitamin forrás télire!

A tüdőnk karbantartása természetes módszerekkel!

Az arc és homloküreg gyulladás megszüntetése szinte azonnal!

A torok gyulladás/fájás elmulasztása természetes hozzávalókkal!

Tökéletes 1 éjszakás kúra a felfázás ellen!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .