Felfázás ellen a tökéletes recept!

Ez a recept azért is kiváló, mert nemcsak az éppen zajló aktuális zavart kezeli, hanem megszünteti a felfázásra való hajlamot is!

A recept egyszerű. Lenyomjuk a 3 napos fehérje diétát, ami minden gyulladásra működik és a 3. fehérjementes nap estéjén megiszunk 1 liter áfonyalevet, lefekvés előtt. 

Ehhez nem kell csili-vili, szuper bio, csak tizenéves szűz lányok által szüretelt áfonyalé, elég a mezei, de csak áfonyát tartalmazó lötty is. Minden verziója jó az áfonyának, tehát lehet, vörös, fekete, tőzeg, stb.

Valamint ne ijedjünk meg, mert másnap reggel barna, sárszerű, büdös valamit fogunk kipisilni, sőt olykor előfordul, hogy még darabos is. 

A biztonság kedvéért heti ismétléssel csináljunk meg 3 kúrát, és meglátjuk újra mehetünk uszodába, lehetünk mezítláb, stb!

Valamint ez egy kötelező recept pároknál, akik fertőzéseket pattogtatnak oda-vissza egymás között. Csinálják meg egyszerre, természetesen más egyéb az aktuális kúrákkal, amelyek az akut problémáikat is kezeli!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája, Ájurvéda, Ájurvédikus Receptek/Házi praktikák
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

One Response to Felfázás ellen a tökéletes recept!

  1. Szente Judit szerint:

    Kedves Mónika, ha elolvastad figyelmesen ott van benne: “3. fehérjementes nap estéjén megiszunk 1 liter áfonyalevet, lefekvés előtt.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .