Felfázás ellen a tökéletes recept!

Ez a recept azért is kiváló, mert nemcsak az éppen zajló aktuális zavart kezeli, hanem megszünteti a felfázásra való hajlamot is!

A recept egyszerű. Lenyomjuk a 3 napos fehérje diétát, ami minden gyulladásra működik és a 3. fehérjementes nap estéjén megiszunk 1 liter áfonyalevet, lefekvés előtt. 

Ehhez nem kell csili-vili, szuper bio, csak tizenéves szűz lányok által szüretelt áfonyalé, elég a mezei, de csak áfonyát tartalmazó lötty is. Minden verziója jó az áfonyának, tehát lehet, vörös, fekete, tőzeg, stb.

Valamint ne ijedjünk meg, mert másnap reggel barna, sárszerű, büdös valamit fogunk kipisilni, sőt olykor előfordul, hogy még darabos is. 

A biztonság kedvéért heti ismétléssel csináljunk meg 3 kúrát, és meglátjuk újra mehetünk uszodába, lehetünk mezítláb, stb!

Valamint ez egy kötelező recept pároknál, akik fertőzéseket pattogtatnak oda-vissza egymás között. Csinálják meg egyszerre, természetesen más egyéb az aktuális kúrákkal, amelyek az akut problémáikat is kezeli!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája, Ájurvéda, Ájurvédikus Receptek/Házi praktikák
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

3 Responses to Felfázás ellen a tökéletes recept!

  1. Szente Judit szerint:

    Kedves Mónika, ha elolvastad figyelmesen ott van benne: “3. fehérjementes nap estéjén megiszunk 1 liter áfonyalevet, lefekvés előtt.”

  2. Szakács Melinda szerint:

    Kedves Ádám, vegig csináltuk a párommal 3×3 napos feherje mentes diétát (nagyon szigoruan betartottuk) 3 egymás utáni héten, kalciummal es 1 l afonyalével a 3. nap estélyén de a holyag fajdalmam es a sok pisilés nem mult el. 😒

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük