Július hónap esemény naptára: A főbb asztrológiai jelenségek és spirituális napok, valamint a Kutir előadás felhozatala…

Július 1: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, ezen a napon 100-szoros áldással bír minden, amit az egészségünkért teszünk.

Bele kezdünk a „Védák misztikus tanításai” előadás sorozatba. Az első alkalommal Ájurvéda és a Taoista önmasszázs kerül terítékre!

Július 3: Padmaszambhava napja. A bhutáni és tibeti Buddhizmus egyik legfontosabb alakjának születésnapja.

Július 4: Jógaböjt nap, tartózkodjunk a gabonaféléktől. Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Július 5: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Július 6: Siva napja. A napnyugtakor végzet lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak.

Július 7: Védikus Numerológia (Számmisztika) előadás.

Július 8: Guru Purnima, a Mesterek Teliholdja, ezen a napon pihennek le az Istenek is 4 hónapra. Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Védikus Építészet előadás és egy kis szertartástan!

Július 12-13: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Július 14: Védikus Asztrológia bemutató óra.

Július 15: Hatha Jóga előadás és Taoista hosszúbot gyakorlatok óra, (ez egy egészségmegőrző előadás, nem fogunk harcolni a botokkal).

Július 17: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, ezen a napon 100-szoros áldással bír minden, amit az egészségünkért teszünk.

Július 19: Jógaböjt nap, tartózkodjunk a gabonaféléktől.

Július 21: Siva napja. A napnyugtakor végzet lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak.

Július 22: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Július 23: Újhold.

Július 27-28: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve. 27-én: Garuda napja, a Hindu kultúra egyik leguniverzálisabb Istenének napja.

Július 28: Az egészség 3 alappillére Ájurvéda előadás.

Július 30: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, ezen a napon 100-szoros áldással bír minden, amit az egészségünkért teszünk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .