EGY HÉTEN ÁT KARÁCSONY!

Talán a Bhakti Kutir fennállása óta első ízben büszkélkedhetünk ilyen nagy létszámú, és mind emberileg, mind szakmailag kiváló szakértő csapattal. Többek között ennek is köszönhető, hogy idén a Kutirban egy hétig tart a Karácsony és, hogy ilyen hosszú a Speciális Karácsonyi Ajánlataink listája, hiszen mindannyian szeretnénk hozzájárulni felajánlásainkkal ahhoz, hogy a számunkra nagyon is kedves vendégeink valódi értékekkel köszönthessék szeretteiket kedvenc ünnepünkön. Az ingyenes programsorozattal pedig mi szeretnénk hozzájárulni az ünnepi hangulatotokhoz, ez a mi ajándékunk nektek! Íme tehát a részletes lista, szemezgessetek, válogassatok, gyertek el minél többször!

December 16. Vasárnap Bhakti Kutir Karácsony

16 óra: Baktai Ádám ünneplős Jóga órája, sok szívet nyitó tibeti Kumnye Jóga gyakorlattal és szívet melengető Taoista Jóga meditációkkal. (Ingyenes program)

17 óra: Közösen feldíszítjük a Bhakti Kutir Karácsonyfáját, finom meleg teákat és forrócsokit iszunk, és eszegetünk egymás otthon elkészített nasijaiból, amiket már előre is nagy szeretettel köszönünk nektek

17-19-ig: Különböző díjtalan programlehetőségek közül választhatunk

  • Számmisztika és a Tarot segítségével segítünk megfogalmazni az elmúlt év tanulságait
  • Előadás Babamasszázsról, a gyakorlás közben szerzett tapasztalatokról és a Természetes Babagondozásról
  • Valamint lesz rövid ülőmasszás is, amivel enyhíteni lehet majd az év végi stressz és rohanás során szerzett fájdalmainkat

19 órától átvehetitek a kis Kutir Karácsonyi ajándékotokat, illetve a következő heti ingyenes programokra szóló kuponjaitokat, ezekre a nagy érdeklődésre való tekintettel akár előre is be tudtok itt jelentkezni. Az Ünnepségre kérünk, hogy jelentkezz be e-mailben, vagy telefonon, hogy fel tudjunk készülni fogadásodra!

December 17. Hétfő

20 óra: Yin Jóga – Dr. Szemerédy Viktória

„A karácsony, noha tradicionálisan békés és nyugodt vallási ünnep, a valóságban egyre inkább a rohanásról és a teljesítésről szól. Meditatív yin jóga órámmal segítek abban, hogy kilépjünk a karácsony előtti zaklatottságból, ráhangolódjunk a gyertyafényes ünnepre, és elsimuljanak a ráncaink az arcunkon és a lelkünkben.” A Yin Jógáról bővebben itt olvashatsz. (Ingyenes program)

 December 18. Kedd

Baktai Ádám kezelései 25%-os kedvezménnyel

Az indiai asztrológiában használt Holdnaptár szerint december 18-án lesz Odana Shasti ünnepe, a nap, amikor Isten új ruhákat kap a Hindu templomokban. Ezen a napon született Baktai Ádám. Tehát a Hold naptár szerint idén, December 18-án lesz Ádám születésnapja. Ezért ezen a keddi napon, reggeltől kora délutánig, ovi idő végéig szeretettel vár benneteket Ájurvédikus vagy Shiatsus kezelésre, Védikus Asztrológia tanácsadásra, vagy lakásaitok Vastu Shásztra elemzésére. Mindezt 25%-os kedvezménnyel!

 December 19. Szerda

19 óra: Olasz Katalin – Sminktanácsadás

A kisteremben Olasz Katalin Sminkmester várja a kedves hölgyvendégeket. Egy hétköznapi és egy ünnepi smink elkészítésén keresztül segít bennünket abban, hogy az ünnepek alatt is (mint mindig) szépek, nőiesek és sugárzóak lehessünk. (Ingyenes program)

 December 20. Csütörtök

16 óra: Baktai Ádám – Ájurvédikus Fogadóóra

Az Ájurvéda előadás előtti órában találkozhattok Baktai Ádámmal, akivel személyesen lehet konzultálni az Ájurvédikus szerek alkalmazásáról, kérhettek tanácsot az aktuális egészségügyi problémáitokról, vagy akár megbeszélhetitek az Ájurvéda alkalmazásával kapcsolatos tapasztalataitokat. (Ingyenes program)

 December 21. Péntek

17 óra: “VilágVégi” Karácsonyi Edzés-Vizsga és Filmest 

(Ingyenes program)

17:00-18:00 Ninja szakkör Vizsga (5-12 éves korúak)
18:00-19:00 Felnőtt Ninjutsu Önvédelem Vizsga
19:00-19:30 Női önvédelem Vizsga
19:30-tól Filmvetítés Projektorról.

Ez lenne hát az „Egy héten át Karácsony” kezdeményezésünk programja, várunk mindenkit szeretettel, hozd el barátodat, barátnődet, testvéredet, anyukádat, apukádat, egyszóval bárkit, akivel szeretnéd megosztani ezt az élményt!

Természetesen egész héten elérhetőek lesznek Speciális Karácsonyi Ajánlataink, ezek közül néhányat már közzétettünk, de álljon itt egy részletes lista a teljesség igénye nélkül, árakkal együtt.

Speciális Karácsonyi Ajánlatok

„Ajándékozz Egészséget és Figyelmet Szeretteidnek!” – tetszőleges szolgáltatásra váltható Ajándékutalvány, névre szóló, gusztusos kivitelben, bármilyen értékben

A Jóga szerelmeseinek

Rendkívül kedvezményes bérlet árak – jógázz jövőre is az idei árainkon!

Az Év utolsó hetében lehetőséget adunk arra, hogy a jövő évben is még az idei árakon tudj jógázni, erről bővebben hamarosan olvashatsz.

Spirituális tisztítás

Zárd le az Óévet, kezd az Új évet tiszta lappal

A Spirituális tanácsadás során lelked és szellemed is követi a jógázás hatásaként felszabadult testedet, és nem mellesleg válaszokat és megoldásokat kínál az olyan időkben, amikor valaminek a lezárása, és egy merőben új dolog kezdete előtt állunk.

A kezelés időtartama: min. 60 perc, Ára: (10 000 Ft helyett) 5 000 Ft/óra, a kezelést végzi: Martonyik Mária – Spirituális Tanácsadó

Talpreflexológia – Állapotfelmérés és Masszázs

A kezelés időtartama: 60 perc, Ára: (5 500 Ft helyett) 4 000 Ft, a kezelést végzi: Baktai Blaner Ágnes – Talpreflexológus, Masszőr

Babamasszázs

Tanfolyam időtartama: 60 perc/alkalom, Ára: (1 500 Ft/alkalom helyett) most 5 500 Ft/5 alkalom, Oktató: Motyovszki Bori – Okleveles Babamasszázs Oktató

Pazar Bazár, alku képes csomag ajánlatokkal

Páros Ajánlatok

Talpreflexológia az otthonodban Tanfolyampartnereitekkel vagy rokonaitokkal most elsajátíthatjátok a reflexológiás talpmasszázs alapjait, amivel életetek végéig tudjátok szeretteiteket megfelelő hozzáértéssel kezelni, kényeztetni vagy az ő életeik végéig, de mindenesetre sokáig

  • Az ajánlat 2 fő részére, 15 óra (5*3) oktatásra szól
  • A tanfolyam ára: (30 0000 Ft helyett) 20 000 Ft
  • Oktató: Baktai Blaner Ágnes – Talpreflexológus

Jin Yang Shiatsu pároknak (a szolgáltatásról bővebben itt olvashattok)

  • A kezelés időtartama: 90 perc/fő
  • Ára: (11 000 Ft helyett) 9 000 Ft/fő
  • A kezelést végzi: Baktai Ádám – Zen Shiatsu kezelő, Baktai Blaner Ágnes – Masszőr

Reméljük, hogy mindenki megtalálja a kedvére való ajándékot! Bővebb tájékoztatásért keressétek Fruzsit és Ginát a Recepción, vagy írjatok nekünk bátran. Ha valamit kihagytunk volna, nyugodtan zaklassatok!

És persze ne feledjétek otthon OTP Szépkártyátokat sem, mert ahogyan az előző cikkben is írtuk, mostantól Elfogadóhely lettünk, így még praktikusabban tudjátok megoldani az ajándékozást!

Szeretettel,

a Bhakti Kutir Közösség

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Jóga, Shiatsu, Vasztu, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük