Spirituális tisztítás

Bemutatkozunk – Spirituális tisztítás, terápia

SEGÍTHET NEKED

Az életed során történő eseményeket a szervezeted sejtszinten megőrzi egy életen át. A stressz, a lelki sérülés a szervezetedben lerakódva, amikor már nem is gondolsz rá, komoly fizikai betegséget okoz.
Mi tart vissza? Félelem, konfliktus…

A Terápia

A lelki probléma eredetét kell megtalálni, hogy a fizikai betegség gyógyulni tudjon. Képzeld el úgy, mint amikor egy finomszerkezetbe (mint a lélek) por hullik és  idővel kikezdi, egyre jobban sérül. Az terápiával megtalálod, hogy testedben, szerveidben, csakráidon KI vagy MI által lerakódott diszharmonikus energia okoz blokkot. A blokkot eltávolítva tested, lelked felszabadul, átírod a lelki sérüléseket és csodás gyógyulás indul el azonnal. A belső szervekben, mirigyekben, csontokban és az agyban egyaránt. Olyan tünetek múlhatnak el, melyektől úgy tudtad, hogy ezekkel már együtt kell élni.

Tisztítás, gyógyítás

Van egy fal, egy korlát, ami mögött valamit elrejtünk Önmagunk elől. A félelem lesz a társunk és miközben megtanulunk, megpróbálunk ezzel együtt élni, elszívja az energiánkat és feszülté teszi testünket, izmainkat.

„Nem az előtted álló hegyek azok, amik kifárasztanak; az a homokszem a cipődben…” (a csípődben)

MEG IS TANULHATOD!

A tanfolyamsorozat megmutatja az utat a belső fényedhez, „belső erődhöz”. Számos oldás mellett megtanulod használni az ősidők óta (i.e. 2100 év) ismert ingát. Megtanulod, hogyan távolítsd el egy személyről, tárgyról a diszharmonikus energiát.
Sok csodás meditáción, tested belsejébe történő utazáson ismered meg magad, gyógyítod tested (szerveid, csontod, DNS-ed). Különleges élményt nyújt a „Jó-Isten tisztelete” meditáció.

A gyermekes szülőknek külön tanfolyam indul, ahol a gyermekekkel közösen tanulják, végzik az öngyógyítást, amire ezek a KÜLÖNLEGES GYERMEKEK képesek.
Ha segíteni akarsz másoknak, folytathatod a tanulást a MESTER képzésen.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés: svtmarika@gmail.com, +36 20 529 85 79

Általános kezelési idő 1-2 óra, mélyebb, nehezebben oldódó témáknál több alkalomra is szükség lehet, ugyanakkor egy oldás hatására több probléma is megoldódhat.
Bejelentkezés előtt érdemes azokat az életterületeket áttekinteni, ahol úgy érzed tisztításra van szükséged (egészség, karrier, kapcsolati blokkok).

Üdvözlettel,
Martonyik Mária

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Spirituális tisztítás

  1. Visszajelzés: EGY HÉTEN ÁT KARÁCSONY! | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük