Yin Yang Shiatsu

A távol keleti gyógymódok egyik fő alappillére, hogy a szervezetünk energetikája határozza meg, hogy milyen betegségekre, problémákra lehetünk hajlamosak.

A legkézenfekvőbb elképzelés az, hogy a hölgyek férfi energiájú, míg a férfiak női típusú betegségektől taglózódnak le igazán. Mert a kitartó, de kisebb intenzitású női szervezetet a hirtelen fellobbanó, agresszív jellegű férfi energetika gyűri le, a másik szemszögből meg a dinamikus, nagy erejű férfi szervezetet meg az állandóan jelenlévő, szép lassan mindent kikezdő női energetikájú betegségek győzik le.

Ezért is tradíció sok távol-keleti országban, hogy a mai napig a hölgyeket férfiak, míg a férfiakat meg hölgyek kezelik.

Mi a Kutirban úgy szeretnénk ezt a tradíciót megszólítani, hogy beindítunk egy másik ősrégi eljárását a távoli Keletnek. Azt, hogy 1 kezelésen belül, mind a férfi, mind a női energetika kiegyenlítésre kerül.

A kezelés lényege, hogy ötvözzük a lágy, női olajos masszázst, egy határozott, de fájdalommentes férfi jellegű ízületi korrekcióval. A kezeléseket Baktai-Blaner Ágnes reflexológus és Alternatív Mozgás Masszázs terapeuta, valamint Baktai Ádám Zen Shiatsu terapeuta végzik majd.

A kezelés egy 45 perces olajos masszázsból és egy 45 perces Zen Shiatsu kezelésből áll össze.

Kifejezetten azoknak ajánlanánk, akik nemcsak ízületi fájdalmaktól szenvednek, de rendkívül kötött izomzatúak is, mert a 45 perces olajos masszázs fellazítja izmaikat és bemelegíti szervezetüket, az így már abszolút fájdalommentesen lehet korrigálni tartásukat.

De azoknak is figyelmébe szeretnénk ajánlani ezt a kombinációt, akik nagyon laza izomzatúak és ízületeik gyakran mozdulnak el, mert náluk a Zen Shiatsu korrekciós kezelése után az olajos masszázs kifejezetten azt szolgálja, hogy a tartóizmok átmozgatása végett a beállított tartás minél hosszabb ideig megmaradjon, hogy a jó tartás minél erősebben rögzüljön.

Bejelentkezni óvoda időben lehet, mert a kezelést egy szülői pár végzi.

Om Tat Sat

2 Responses to Yin Yang Shiatsu

  1. Visszajelzés: Eluralkodott rajtunk a Karácsonyi hangulat a Kutirban | Bhakti Kutir

  2. Visszajelzés: EGY HÉTEN ÁT KARÁCSONY! | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük