2024. május hónap legfontosabb napjai! Asztrológiailag és spirituálisan is!

Május 1-2: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Május 1: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, tegyünk az egészségünkért! Kálabhairava éjszakája! Siva ezt az éjszakát a földön lévő Siva lingamokban tölti.

Május 4: Jóga böjt, tartózkodjunk a gabonaféléktől.

Május 6: Siva napja, a naplementekor végzett lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak.

Május 7: Újhold.

Május 10: Akshaya Tritiya, az év legjobb napja asztrológiailag.

Május 10: 17 órakor belevágunk az idei év közös Pancsakarmába, egy 40 napos tisztítókúrába! Heti 1 találkozó! Sok móka és kacagás, Ájurvédával fűszerezve! Találkozó a Feneketlen tónál, a Hemingway étterem mögötti füves placcon!

Május 11: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Május 15: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, tegyünk az egészségünkért! Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Május 16: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Május 18-20: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Május 19: Jóga böjt, tartózkodjunk a gabonaféléktől.

Május 21: Siva napja, a naplementekor végzett lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak. Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Május 22: Sri Naraszimha, a védelmezés Istenének napja! Az év egyik legjobb napja a déli égtáj yantrájának kinyomtatására.

Május 23: Buddha születésének, megvilágosodásának és eltávozásának napja! Az év legjobb napja kinyomtatni otthonaink északi területének harmonizáló yantráját! Valamint Kúrma napja, Krisna 2. evilági legfőbb inkarnációjának megjelenési napja is! Szóval a nyugati yantrát is ezen a napon lenne érdemes nyomtatni! Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Május 24: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Május 30: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, tegyünk az egészségünkért! Kálabhairava éjszakája! Siva ezt az éjszakát a földön lévő Siva lingamokban tölti.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, apuka, tanár, pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük