Bhakti Kutir Pancsakarma 2021…

Kedvesek, a rendszer a jól bevált módszerrel fog menni, hetente 1 alkalommal fogunk találkozni. A szokásos helyen a Feneketlen tónál, a Hemingway étterem mögött, a füves placcon.

Viszont, hogy egy kicsit oszlassunk a sűrűségen és azoknak is kedvezzünk, akiknek a hétvége foglalt pénteken is lesz találka. Pénteken 17 órától, Szombaton 9 órától fogunk találkozni, és a 2 alkalommal ugyanaz fog elhangzani! Május 14 és 15 lesznek az első találkozós napok! 

Így akár az is lehetséges, hogy az egyik héten az ember pénteken esik be, a másik héten szombaton, ahogy ez kényelmesebb!

A kérésem idén is az lesz, hogy hozzatok magatokkal tégelyeket, hogy ne kelljen nylon zacskóznunk olyan sokat! Az első 2 héten elég 1-1 tégely. A többin 3-4 fog kelleni! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Itt mindent megtaláltok, amit valaha feltettem a Kutir oldalára ebben a témakörben!

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .