Bhakti Kutir Pancsakarma 2021…

Kedvesek, a rendszer a jól bevált módszerrel fog menni, hetente 1 alkalommal fogunk találkozni. A szokásos helyen a Feneketlen tónál, a Hemingway étterem mögött, a füves placcon.

Viszont, hogy egy kicsit oszlassunk a sűrűségen és azoknak is kedvezzünk, akiknek a hétvége foglalt pénteken is lesz találka. Pénteken 17 órától, Szombaton 9 órától fogunk találkozni, és a 2 alkalommal ugyanaz fog elhangzani! Május 14 és 15 lesznek az első találkozós napok! 

Így akár az is lehetséges, hogy az egyik héten az ember pénteken esik be, a másik héten szombaton, ahogy ez kényelmesebb!

A kérésem idén is az lesz, hogy hozzatok magatokkal tégelyeket, hogy ne kelljen nylon zacskóznunk olyan sokat! Az első 2 héten elég 1-1 tégely. A többin 3-4 fog kelleni! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Itt mindent megtaláltok, amit valaha feltettem a Kutir oldalára ebben a témakörben!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Bhakti Kutir Pancsakarma 2021…

  1. Mary Cooper szerint:

    Kedves Ádám, szeretnék jelentkezni a májusi pancsakarmára.
    Várom továbbiakat….

    Szeretettel,

    Mary

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük