Bhakti Kutir Pancsakarma 2021…

Kedvesek, a rendszer a jól bevált módszerrel fog menni, hetente 1 alkalommal fogunk találkozni. A szokásos helyen a Feneketlen tónál, a Hemingway étterem mögött, a füves placcon.

Viszont, hogy egy kicsit oszlassunk a sűrűségen és azoknak is kedvezzünk, akiknek a hétvége foglalt pénteken is lesz találka. Pénteken 17 órától, Szombaton 9 órától fogunk találkozni, és a 2 alkalommal ugyanaz fog elhangzani! Május 14 és 15 lesznek az első találkozós napok! 

Így akár az is lehetséges, hogy az egyik héten az ember pénteken esik be, a másik héten szombaton, ahogy ez kényelmesebb!

A kérésem idén is az lesz, hogy hozzatok magatokkal tégelyeket, hogy ne kelljen nylon zacskóznunk olyan sokat! Az első 2 héten elég 1-1 tégely. A többin 3-4 fog kelleni! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Itt mindent megtaláltok, amit valaha feltettem a Kutir oldalára ebben a témakörben!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Bhakti Kutir Pancsakarma 2021…

  1. Mary Cooper szerint:

    Kedves Ádám, szeretnék jelentkezni a májusi pancsakarmára.
    Várom továbbiakat….

    Szeretettel,

    Mary

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük