2020 Júliusának legfontosabb asztrológiai és spirituális napjai…

Július 1: Jógaböjt nap, tartózkodjunk a gabonaféléktől.

Július 3: Siva napja. A napnyugtakor végzet lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak.

Július 4: Guru Purnima, a Mesterek Teliholdja, ezen a napon pihennek le az Istenek is 4 hónapra. Reggel 8 óra 4 percig, Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve. Utána Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Július 5-6: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Július 7: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Július 9: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Július 12: Bhanu szaptami. Ez egy ismétlődő nap a Védikus Kalendáriumban, amikor a Vasárnap egybeesik azzal, hogy az Új vagy Telihold után 7 csillagászati nappal vagyunk. Ez a nap kiváló arra, hogy tegyünk az egészségünkért. Nagyon-nagyon kiváló nap.

Július 13: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, ezen a napon 100-szoros áldással bír minden, amit az egészségünkért teszünk.

Július 16: Jógaböjt nap, tartózkodjunk a gabonaféléktől. Kerala államban ilyenkor kezdődik a Rámajána hónap!

Július 17: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Július 18: Siva napja. A napnyugtakor végzet lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak.

Július 19: Dattatréja, a jóga rendszerének megalkotójával kapcsolatos fontos napok kezdete

Július 20: Újhold. Szomavati Amavaszya, hétfőre eső Újhold, nagyon misztikus nap!

Július 21: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Július 22: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Július 25: Garuda napja, a Hindu kultúra egyik leguniverzálisabb Istenének napja. Valamint 10 milliószoros nap. A tibeti kultúra egyik legfontosabb napja, ahol minden tettünk, legyen az jó, vagy kellemetlen 10 milliószoros visszahatással bír. Tehát próbáljunk jó és önzetlen cselekedetekre összpontosítani.

Július 26: Bhanu szaptami. Ez egy ismétlődő nap a Védikus Kalendáriumban, amikor a Vasárnap egybeesik azzal, hogy az Új vagy Telihold után 7 csillagászati nappal vagyunk. Ez a nap kiváló arra, hogy tegyünk az egészségünkért. Nagyon-nagyon kiváló nap.

Július 27: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, ezen a napon 100-szoros áldással bír minden, amit az egészségünkért teszünk.

Július 31: Damodara Dvadaszi. Indiában ezen a napon az a szokás, hogy mindenféle vegetáriánus finomságokkal vendégelik meg egymást az emberek, de olyan ételekkel, amelyek már fel voltak ajánlva Krisnának, vagy Visnunak. Sőt ha odáig fajulnak emberei kapcsolataink, hogy szeretnénk valakit megajándékozni egy Krisna vagy Visnu szobrocskával vagy képpel, azt is ezen a napon kellene megtennünk és így különleges áldásokban részesülhetünk. Természetesen imák és egyéb felajánlások ezen a napon szintén különleges hatással bírnak ránk nézve.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük